Нормално е понекогаш да имаш промени во пред менструалните симптоми. Понекогаш градникот не ми се фака, а некојгаш ми иде без никаков проблем. Ако си настинала овој месец, симптомите секако нема да се исти како порано. Земи си Check Sure утре наутро ако најдеш некоја аптека. 130-150 денари е. Пишува дека може било кој дел од денот, ама колку порано толку подобро. А велиш не осетил а? Можда планира прстен да вади на 14,02, па сака да немаш друг избор освен Да
аи да, на 15ти треба да добиеш. да, рано е. после 2 недели од времето на бидување би требало да покаже. утре оди да трчаш нема друго
Denes beh da vadam lekarsko uverenie za vozacka dozvola mi zedoa krv dali bi mozelo da pokaze bremenost ? 15 den mi e od prviot nezastiten odnos i otkako svrsi vo mene a 9 den od vtoriot sto mislite vie ?
звучам како некоја неинформирана тинејџерка ама навистина незнам кај ми е главата претходната менструација ми беше на 3ти декември,а според календарот,на 18 и 19ти декември ми е овулација секогаш имаме односи со заштита ама баш тогаш без не сврши во мене,додуша никогаш и не свршил,ама ми касни менструацијата и нзм што да правам
А малце повише едукација а?нема да ти дојде лошо. Си пишала дека сисе напила норлеово,повеќето ти кажаа дека неможе да си трудна и сеа пак прашуваш.
Devojki mene pak levava strana od stomakov dolu mi e potecena .. Samo levava .. Od sho da e? I me peckat
Apceto go ispih pred eden mesec od togas pak imav nezastiteni odnosi i svrsuvase vo mene zatoa prasuvam ?
So decko mi go imav prviod seksualen odnos no bez kondom, voedno mnogu mi tecese krv. Mi bea plodni denovi, ne svrsi vo mene, no samo sto go izvadi svrsi. Panicam mnogu radi taa predsemena tecnost. Prosliot pat dobiv na 18ti imam redovna menstruacija.