Не, не можам да ви ја доловам точно ситуацијата Во прашање беа 2 секунди Ама пак има некој сомнеж Сепак тестот и мирна глава
help mee imavme seks so decko mi , zastiten sekako . no mene mi kasni,pa se plasam. mesecot pomina a mene mi nema dojdeno .. koga bev vo wc vcera imase nesto kako rozovo , dali e toa nekoj znak , help.
help mee Лелеееее хелп меее.... Девојко, имаш тема за оваа намена, не мораш посебно да отвараш. Ако сте имале заштитен секс, што се секираш тогаш ????? И јас не сум пророчица да ти гледам у карти и да ти кажам дали си бремена. Отиди си на гинеколог и готово. Или напрај си тест. И 20 години имаш а не ти е јасно како доаѓа до оплодување на јајце клетката ??? Е дефинитивно ни треба сексуално образование !!!!
help mee Епа отиди си на гинеколог Боже мили !!! Што до сега не си направила тест ако ти касне ??? Вистината не треба да те вреѓа (ноу хард филингс) Едит: Ако е лилјаково-носи близначиња
help mee Или пак е знак дека нема да родиш, туку ќе посвоиш деца во иднина. Тоа исто како гледање на кафе е, многумина го практикуваат. После секс оп у ВЦ, те си трудна, те не си, те добра среќа во иднина, те плава душманка. А јас мислам да не им веруваш на магичните течности после секс туку да посетиш гинеколог
help mee Па како може ако сте имале заштитен однос да си бремена?! :geek: И си можела овде да прашаш seks/dali-sum-bremena-t424/ а можеби има и сличен проблем на твојот.
help mee Девојки веднаш ја нападнавте. Посмирено малку. А за Свит Грл, земи тест за бременост и провери или пак на гинеколог. Овде не можеме да ти кажеме. Провери си и види.
help mee Колку што не ми се верува дека девојката има 20 години овие коментари доликуваат на 15 годишно девојче
help mee И што потреба од толку коментари? Не знае, прашала. Само пријавете мислење и ќе средат модераторите.
help mee Девојки, ај ве молам навистина... Наместо да пишувате мислења кои ќе треба да ги бришам и ми создавате дополнителна работа, подобро само пријавете ја темата и ќе ја спојам.
е баш сте ми денес сите искулирани до даска ,ама го запукавте девојчево ееее,ај не бидете толку строги,блонд тебе хормоните ти се подзовриени и тебе не те карам ооправдано ти е ,ве сакам и поздравувам ама немојте толку строго со,,малото,,си има мака а вие
coek da ne prasa nesto,odma se napaga..ja ve prasav samo nisto ne vi napraviv pa taka da pisite [mod-kirilica][/mod-kirlica]
Јас ќе ви подосаѓам пак луѓе Последен пат добив на 30 декември и теткавауште ја нема да ме посети од тогаш ВТФ ми се случува? Никогаш, никогаш не ми доцнело, секогаш ми доаѓа точно на 28 дена
Срце не се паничи, па не ти доцни многу. Јас паничев само ако ми доцни многу, а тоа подразбира повеќе од 10 дена