Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145

2. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Не си, џабе паничиш. Смирено :D

3. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.548
    Па пиј со ти апчиња а тој нека си свршува секој месец, ваљда до фетишот е ваш меѓусебен, па ете имате решение да си го задоволитс па макар и стрерилност дс си створиш битно е зсдоволството нели.
    Сигурна си дека било спрема? Споед тоа што кажуваш сметам дека таа твоја течност што си ја избришала од тебе е твоја а не негова, ако ти свршил на стомак нема шанси да имало сперма а уште помалку да влегла и да си бремена. Спермата од стомак до канал не оди така лесно ко што замислуваш. А ако сакате бременост тогаш завршете си работа ко што е редот, свршување на стомак не резултирс бременост.
    Ако паничиш за баналности и смешни работи не се еби и нема да кукаш секој месец за циркузи.

На cresa-jagoda, Bebulleee, jacqueline.s и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.921
    Допаѓања:
    272.787
    Не грижи се ,девојко така од прва се останува бремена само во турска серија:)

На cresa-jagoda и India им се допаѓа ова.
  5. Kiki. H

Kiki. H Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2015
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    16
    Сигурна си дека било спрема? Споед тоа што кажуваш сметам дека таа твоја течност што си ја избришала од тебе е твоја а не негова, ако ти свршил на стомак нема шанси да имало сперма а уште помалку да влегла и да си бремена. Спермата од стомак до канал не оди така лесно ко што замислуваш. А ако сакате бременост тогаш завршете си работа ко што е редот, свршување на стомак не резултирс бременост.

Ne na stomak .. Neubo imas procitano
    Koga ko izvadi na glavceto imase sperma a go izvadi radi to so sakaavme druga poza I slucajno vidovme deka imat .. Nebese od mene proveriv :)

6. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.548
    Може не било сперма, може е течноста која што излага при самиот однос, т.е лубрикантот.
    Не си бремена бе девојче, што мислиш ти така се прават деца плукни залепи, и тоа си бара процедура и трпение.
    Ако сакате бременост следен пат направете како што треба а не оваму онаму да прскате и да мислите дека ќе излезе бебе.

На theowndemon и Kiki. H им се допаѓа ова.
  7. ana_ane

ana_ane Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво, нова сум на форумов.
    Значи вака имавме однос на 27 Декември со дечко ми со кондом но кондомот се скина и тој сврши врз мојата вагина но вели дека внатре не свршил,а сега ми доцни веке 3 дена што мислите дали е можно да навлегло сперма внатре,дали е можно да сум бремена незнам дали да направам тест за бременост.Ваше мислење ако сакате.:worried:

8. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Напрај си тест и сигурно ќе знаеш.

На ana_ane му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Annah87

Annah87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2015
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    719
    Ако не свршил внатре, тешко дека си трудна. За секој случај направи тест.

На ana_ane му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Samo shto pocnavme, se skinal kondomot, srekja vidovme kratko potoa. Pred da pocneme decko mi beshe da urinira i go izmi, taka shto ne veruvam da ima ostanato sperma od prethodno. No, istovremeno mi se i plodni denovi, i so ogled na toa deka ne svrshi vo mene ne veruvam deka ima potreba od norlevo, no bi sakala da prochitam vashe mislenje. Pozdrav :)

11. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Nanazad imas ne mn tuku premnogu mislenja,a baska i glupavi prasanja vidi prelistaj

12. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

Ej butterfly баш ти фала, да не беше ти немаше да знам дека постои опција прелистување страни и читање мислења. :^) Ако те мрзи или едноставно не сакаш да пишеш твое мислење конкретно за ова „глупо“ прашање - океј, ама барем поштеди ме од коментари за тоа што треба јас да направам, особено кога тоа нема посебна поврзаност со моето прашање. Како и да е, мене речиси и ми е јасно што треба јас да направам во мојата ситуација, но бидејќи немам блиски за да се консултирам со нив на тема „секс“, кога нешто ме мачи доаѓам и пишувам тука, па колку и да му се чини на некој глупаво моето прашање. Прашав учтиво, очекувам и учтив одговор. Не дојдов тука за мудрувања.

13. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    6.952
    Шо нема да се изначитам...Од недоносени дејчиња што пијат норлево како да е Ц витаминче па се до параноични чупки што кондомот со вода го полнат и проверуваат после секс со црцкање да не капни од негде.
    Уште да ги подврзувате и да ги фрлате од тераса на несреќни минувачи..Божеее боже:rofl:

На cresa-jagoda, Bebulleee, mimi**** и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Mene ne me mrzi mila,ako te mrzi da baras toa e drugo,imas i za apcinja,i skinati kondomi i red dr raboti,taka ti pisav za prvin da pobaras ako ne najdes togas da pobaras mislenje no ti si znaes pozz

15. Laurynhill

Laurynhill Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2016
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    12
    Имaв незaштитен секс двa денa пред oвулaцијa. Се нaпив нoрлевo нa денoт нa oвулaцијaтa(беa изминaти 35 сaaти). Е сегa, стрaв ми е дa не сум бременa дa не сум гo испилa aпчетo кaснo бидејќи беше нa ден нa oвулaцијa и ми беa плoдни денoви.Дечкoтo пред сексoт сврши, мoчaше пoсле тoa и сврши нaдвoр нo не ми е сигурнo. Требa дa дoбијaм зaдутре ме бoлaт грaдите и имaм бел исцедoк штo мoжaт дa бидaт симптoми зa менструaцијa и зa бременoст. Дечкoтo ми викa дa не секирaм декa се нaпрaвил кaкo штo требa aмa секoјa мoжнa минутa мислaм нa oвa. Штo мислите вие? Акo имa некoј штo му се случилo нештo сличнo...:(

16. ladyySi

ladyySi Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    869
    Си немала никаква потреба да пиеш норлево, ако не свршил во тебе нема шанса да останеш бремена..
    А кога веќе си се напила, биди мирна, апчето делува до 72часа. Можно е од него да ти касни, да не добиеш задутре.

17. Laurynhill

Laurynhill Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2016
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    12
    Сакав да кажам дека баш на денот на овулација е најплоден и ако имало нешто во предсемената течност можеби... тоа ме секира најмногу. Башка страв ми е да не не делувало апчето бидејќи немам никакви симптоми, исто како да не сум се напила.

18. ladyySi

ladyySi Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    869
    Чим си се напила норлево и да имало нешто, веќе е спречено. Така да не се потресувај многу, може и од тоа да ти касни, а нареден пат користете кондом за да немаш потреба да се труеш со хормони :)

19. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    Zenski zdravo, imav napishano post malce pogore no nebitno.. Me jaade psihava deka mozhda sum bremena neznam.sho da pravam,osekjam.bolki vo stomak bolki vo kichma isto kao pred da dobijam mozhda 3-4 dena mi se deshava taka no eve nemam ushte dobieno,neznam.sho da praam znachi kje mi eksplodira glavata,sovet nekoj?

На Majakisss му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Laurynhill

Laurynhill Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2016
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    12
    Знам знам, ова прв пат и никогаш повеќе. :(