А зошто го ставил прстот? Да не случајно забремениш со прстот од сперма сакал или? Не си бремена. Ама вакви испади не ти требаат.
Epa vaka.. deneska so decko mi imavme zastiten odnos.. no kondomot se skina i toj svrsi vo mene.. ne go osuduvam nego toa bese nesrekjna situacija i ne bese namerno.. posle 20 minuti od taa slucka bevme vo apteka i zedovme norlevo tableta.. ja ispiv i sega ve prasuvam dali kje deluva ? Trebase da dobijam na 31 januari znaci za 3 dena od sega .. sto ako mi kasni ? Koga da napravam test za bremenost za da se uveram vo tabletata deka deluvala ? I dali kje mi go narusi ciklusot i kakvi posledici kje imam od norlevoto i kolku e stetno... procitav deka ne treba da se koznumira povise od 2 pati godisno.. mene mi e prv pat.. ve molam mislenja pozdrav
Девојки значи вака со дечко ми имаме постојано незаштитен однос веке една година и никогаш не мисе случило да ми доцни или сл и сеа требаше да ми дојде на 28 или сеа на 29 но некогаш и ми подранувало но неми доцнело дали е можно да сум бремена а и да напоменам последниве три дена вежбам и трчам интензивно можно ли е от тоа да ми доцни а имав и кандида до вчера но синока видов на гаките една капка како вода но одоколу како бледа крв црвено кафеаво и помислив дека ми дошло но било самоо таа капка еве уште немам ништо .
Па не би требало ако не свршил во тебе. Ден - два доцнење не е ништо. Почекај уште ден два па напрај си тест колку да си ја смириш главата.
Не, не беше лесно да забременам, и цела година баш темпирав овулации. Баш кога не темпирав и немав за време на овулација, забременив. Така да, ако ти не познаваш не значи дека не постои!!! Спермата може подолго да живее во јајцеводите, некогаш и до 7 дена... тоа што го даваш ти како совет и информација, само ги охрабруваш девојките имаат незаштитени односи. Ин витрото нема врска со муабетот, тоа си е башка тема.
Не знам дали ова е за тука но, може ли менструацијата да ми доцни поради тоа што подолго време држам диета?? Ми касни веќе 10дена, порано само еднаш ми се има вака случено да ми касни. Трудна мислам дека не сум, ама ако не ми дојде за 2,3 дена ќе правам тест. Значи ме интересира дали некој има искуство да му доцни поради диета?
Od stres,promena na klima,nastinka pa taka i od dieta e mozno,napravi si test najdobro i ako e negativen odi na ginekolog
Девојки,се логирав само за да прашам.Многу сум исплашена.Имам редовни односи со мојот дечко,имав и редовна менструација.Дечко ми ми сврши во задникот(се извинувам што вака се изразувам но морам да бидам искрена) но немаше голема количина на сперма затоа што веднаш се тргнав.Се исплашив и веднаш клекнав и се исчистив со влажно марамче.Менструацијата ми касни повеќе од 10 дена,ова прв пат ми се случува.Немам никакви симптоми и знаци на ПМС, но и никакви симптоми на бременост.Можеби звучи глупаво,но премногу сум исплашена и се сомневам дека сум бремена.Дали е возможно да останав бремена доколку не сум се до избришала доволно? Дали е возможно од толку мала количина на сперма да навлегла доволно во мојата вагина за да останам бремена?? Ве молам помош и совети од искусни!!!
Знаам али еве денес и е 31 ден и ништо освен што има апетит поголем е сеа обично пред да добие ја боли стомак ден два...сеа ништо прошлиот месец 28 дена и беше пред него 31 и пред тој 33... Нз више што да мислам
Измислен е нов метод на забременување. Тоа стравот паники ама и напади на смеење добива некој. Ти доцни од нешто друго.
http://reporter.mk/2016/01/28/фото-останала-бремена-по-анален-секс/ Аааа, бубаче не се смеј, еве прочитај на горниот линк.
Имала аномалија убаво си пишува на текстот, Тоа е друго, а овдека неможеме да знаеме дали има девојкава аномалија.
земи си тест за секој случај, меѓутоа за доцнење на менструацијата не е причина само бременост, може да биде и некоја циста, стрес, промена на клима ...
3 недели се доволни за симптом, 6-7 се превише... ако се после 6-7 тогаш доцнењето на циклусот не е симптом, така?