Дечки ве мoлaм зa пoмoш,денес имaвме oднoси сo пaртнерoт,незaштитен и тoј сврши кoгa гo вaдеше,знaчи сврши несaкaјќи вo мене aмa не ептен внaтре,не знaм кaкo дa ви oбјaснaм.Инaче 5ти ден ми е oд циклусoт и не ми тече мнoгу.Пoсле тoa штo сврши тoј јaс веднaш се избришaв и oтидoв дa мoчкaм.(3тa пaртијa беше) Дaли е мoжнo дa зaбременaм и дaли требa дa купaм aпчињa прoтив бременoст?
Со дечко ми сум во врска 5 години и секогаш користиме кондом. Последна менструација ми беше на 11.01, а после еден ден од завршувањето имавме однос секако со заштита. Но при односот забележав дека кондомот ми останал внатре. Значи однос без кондом имавме 1-2 минути максимум. Го извадив кондомот и ставивме нов, а после 5-10 минути дечко ми сврши надвор од мене и плус во кондомот. А секогаш сме претпазливи и никогаш не ни се случило вакво нешто. Сега ми касни 6 дена, имам симптоми за добивање но ме копка зошто ми касни.. Еден период или добивав порано или ми каснеше по една недела па ми се среди и сега не знам што е. Дали има простор за паника или во понеделник да си отидам на гинеколог?
Луѓе само без страв. Ми каснеше 15 дена, бев премногу уплашена. Направив тест за бременост, излезе негативен. Следниот ден добив. Мислете позитивно
So mojot partner imavme nezastiten odnos eden den pred datumot za dobivanje.. Sledniot den dobiv i menz, traese 2 dena i so mnogu bolki. Dali e mozno da sum bremena?? kako sto citav po forumi tie denovi se neplodni a nekade pisuvaat deka prviot den od ciklusot e najploden i da se ceka do sledna menz ?? Ve molam za vase mislenje
Zdavo zenski sakam da prasam nesto..Dali aku ne si skinata i aku svrsi vo tebe mozit da ostanis bremena? Kolku sto me sluzi znaenjevo neli ne mozes da ostanis bremena aku ne si skinata? Epa sega pri eden muabet so drugarka mi kaza deka bila na nekoe predavanje i mi kaza deka mozela da ostanis bremena ako ne si skinata..... Kako za maler mi kasni tri cetiri denovi..
Здраво нова сум на форумот, имав односи со дечко ми тој еднаш сврши потоа имавме незаштитен однос 2-3 минути , не сврши во мене. Последен пат имав добиено на 1 сега треба да добијам на 26-27. Но вчера ми потече малку крв, градите малку ми се потечени и јајниците ме болеа вчера. Дали сум бремена или може порано да добијам ?
здраво девојки,сакам да ве прашам нешто... имавме секс со партнерот и сврши надвор од мене...се избриша со маица...па по 20тина минути имавме пак секс.... дали можно е да сум бремена,поради тоа што неизмиен го стави пак во мене?
девојки вака.. пред 6 или 7 месеци не да имавме односи со дечко ми, не сме имале ама си го има ставено така еднаш, но веднаш се тргна.. ми иде редовно секој месец али сега незнам дали сум поправена или е нешто друго во прашање стварно не знам ме копка тие денови.. дали е можно да се случило нешто? вртоглавица, забрзано дишење, забрзено чукање на срце, промени во исхраната.. се среќава во изминативе месеци.. кажете ваше мислење ве молам
Sakam da prasam bidejki ne sum.iskusna posleden pat so decko mi imavme odnoai na 16 januari a mi dojde na 17 januari i od togas nemavme odnosi a sega mi kasni 8 dena dali postoi nekakva mozhnost za bremenost? Vi blagodaram
Ми касни два дена , правев тест негативен. Имам гадење ,болки во стомак и гради. Дали постои шанса за бременост?