Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Не си бремена не се секирај , нема тука "демек " и за друг пат памет вглава, неможе само апчиња да пиеш.

На sweet.freedom му/ѝ се допаѓа ова.
  2. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    Од апчето ти дошло така.

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    ^ Леле кој филм си направила.

4. sweet.freedom

sweet.freedom Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2016
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Чоек да ама незнам еве си се секирам многу за друг пат памет во глава на сите вака шо им се случува!!!!!! чекам да ми помине овие денови па да направам тест еве оваа у аптека ми рече дека има вакви случаеви и ја сепак да си направам тест и да си видам.

5. sweet.freedom

Се зачлени на:
    1 март 2016
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    oh god се плашам ама и се надевам на најдобро :sweat:

На stejsi2005 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Чоек викаш требало да ти дојде ,и ти дошло плус апче си се напила, и плус све тоа по недела од односот чоек, не си бремена.. А тоа што ти демек си бремена тоа ти си замислуаш , јас ти кажав да не се секираш не си...

7. sweet.freedom

Се зачлени на:
    1 март 2016
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Брат ја у вакви ситуации паничам мн еве овие денови се изгризав до смрт од стресови и шо ли не..апчето е хормонско плус може и од него последица било тоа..али сепак ми дојде и среќна сум но како шо читав дека некој имат иако се бремени еееее си реков ја ќе цркнам:@

8. K50

K50 Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Имам едно прашање ако можете да ми помогнете вака сеа со дечкото имавме однос (незаштитен) сврши надвор меѓутоа потпа имавме повторно а тој не отиде да се измокри. Ми касни веке три дена и при мокрење имам болки и често имам потреба да одам во тоалет. Не знам дали се работи за инфекција или за нешто не дај боже пострашно (како бременост) дали сте имале ваков случај ми треба совет фала.

9. ssweety

ssweety Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2014
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    1.494
    Според симптомиве ми изгледа како инфекција ...но сепак направи си тест за сигурно.

10. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    Вториот пат имавте незаштитен однос?

11. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.548
    Што ви е бе деца??!!
    Колку години имате вие наназад што пишувате?
    10, 11??
    Повеќе не можете да сте верувам.
    Абе имате вие интернет дома? Во училиште слушате ли читате ли што ви кажуваат/пишуваат?!
    До толку ли сте неписмени во 21 век а?!
    Имате ли вие дома родители? Учите ли? Или одете на училиште колку дечко да фатите и да се избете најпоштено?

Срам да вие .. СРАМ!!!!!!!!
    ЗАЗРАМЕТЕ СЕ!!!!!!

Таткото "гиниколог" на девојката наназад треба да си ја свитка допломата и да ја фрли в канта, тоа би било најдобрата опција за да се спасат жените од нашиот докторат кога веќе надлежните институции не се способни да преценат и да превземат мерки за нашето здраство.
    Другиве дечиња што се ебаваат наоколу свака им част, со тој памет на 5 годишно дете можат само во најголемото можно дно на животот да пропаднат и да се чудат како во 21 век живееме по дома и во училиште во камено доба буквално.
    Не била скината ама може бремена била, свака част дете ти си чудо на господ и природата, дева марија те просветлила и ти дала чест да раѓаш без да те ебат. Еве да ти се поклониме на светијата твоја што ја носиш зад себе.

При 1000 начини на едукации, училишта, курсеви и социјализација во овој 21 век каде што технологијата и животот се достигнати на највисокото можно ниво како никогаш вие каде живеете?!

Последна измена: 2 март 2016
    На theowndemon, Marossa, sparklie и 12 други им се допаѓа ова.
  12. s_243

s_243 Нов член

Се зачлени на:
    3 март 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво . Со дечко ми имав анален секс сврши надвор близу или на вагната ( не сум сигурна ) потоа другиот ден ми дојде менструација ... и ми траеше два дена (ама крварев обилно) по 10тиот ден од случкава два дена имав втроглавица и болки во грбот . Сега по 14 дена од менструацијата имам зголемено бело прање. Дали е можно да сум бремена?

13. babyusa

babyusa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    14
    Сериозно?? после анален секс и не свршување во тебе ти мислиш дека си трудна???

14. s_243

s_243 Нов член

Се зачлени на:
    3 март 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Преплашена сум затоа што читав дека ако свршел на вагина можно било да останиш бремена и што уште не ... а и малку сум збунета зошто менструацијата ми траеше два дена ... и зошто имам некој од овие симптоми ;(

15. babyusa

babyusa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    14
    шансите за да забремени некој со свршување надвор се мн мали а и ретки. А ако веднаш ( мислам на 2ра рудна после некое време.. саат два или плус-минус) после тој однос сте имале вагинален а он да не бил добро избришан (исчистен) од претходниот постои шанса бидејки сперматозоидите се уште се активни да си завршат работа.... али за да си бидеш мирна на совест и да не се нервираш направи си тест или оди на преглед.

Последна измена: 3 март 2016
  16. s_243

s_243 Нов член

Се зачлени на:
    3 март 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    После тоа немавме односи никакви јас испаничив и станав се избришав сакавме да купиме апче за против бременост ама утредента ми дојде и помислив дека нема шанси да сум бремена .

17. babyusa

babyusa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    14
    Уживај тогаш не си.... немаш потреба за паника. :)

18. s_243

s_243 Нов член

Се зачлени на:
    3 март 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Фала многу за одвоеното време.:)

На babyusa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. feriha

feriha Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2015
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Здраво имав односи на 11 и 27 фебр но со кондом а требаше да добијам на 4ти зошто секој месец ден порано или ден покасно ми доаѓа и имам симптоми ме боли кичма стомак а сега ништо, и пијам некои витамински апчиња дали е можно од тоа да ми доцни?

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Времево си го видела какво е.Само се менува од тоа ти е.