Здраво.Во петокот имав секс со дечко ми и он почна да свршува во мене.Јас осетив и се тргнав. Сме имале односи и порано но не сум скината. Само малку влага главичката. Дали е можно да забременам а да не сум скината? Нова сум на форумов сакам да дознаам фала ви однапред.
Како прво, не се теши со брутално банални изговори дека не си скината! Скината си да знаеш! Како второ, ако почнал на свршува тоа значи дека има свршено во тебе, тоа него прашај го дали има влезено нешто или не без разлика дали ти си се тргнала или не ако пуштил има шанси за бременост! Како трето, пиши на гугл невиност, секс, свршување.. и едуцирај се пред да запаѓаш во вакви заблуди дека не си скината.
Хахахахаххааххахахахахахахахахахаааааааааааахахаахахааааааааахахахахххххххххххххахаххаххахаххааххххххххххххххахахахахаааааааааахахаххахахахххххххахаххахаххахахахахахах ГО ПРИМАМ САМО ДО ПОЛА НЕВИНА СУМ, УШТЕ НЕ СУМ СКИНАТА!!!!! Да знаев за финтава шо убаво во брак невина ќе си влегов YOU MAKE MY DAY BITCH И ПАК .. ААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХАХАХХАХАХАХАААААААААА
Prosvetli me Gospode , sto se nema da procitam na temava Abe kako mislite vie deka se pravi dete ? Dve jajca i edna banana gi matis so mikser i ete vi bebe ? Boze , te molam daj im pamet na ne educiranive , ili trpenie na educiranive , za da se vospostavi red i disciplina ( off sum pak , znam , ne mozev da se vozdrzam vekje , stvarno me terate mnogu da se smeam na nekoi prasanja )
Имавме секс. И кога завршивме, последен пат кога го извади кондом му се извади и ми остана мене меѓу нозе, блиску до вагината, ама не во неа. Не знам дали имаше свршено во него, ќе г о прашам, ама го зема одма и го фрли. И да имал свршено во него какви се шансите за бременост? Знам дека прашувам глупости и правам филмови, ама психата работи..
Чекај чичо да провери... Добро бе, колку годинки имаш што поставуваш вакви прашања? Не сум скината, ама ми влага.
Здраво, ве молам за ваше мислење.. Значи вака, кога имавме односи со маж ми тој сврши во мене но беше во неплоден ден , т.е 2 дена откако ми поминаа плодните денови. Тоа беше на 29ти февруари, а овој месец требаше да добијам менст. на 11ти март но еве ми доцни. Направив тест 2 дена пред да добијам но тестот беше негативен, го повторив и вчера 1ви ден откако ми доцни и пак беше негативен. Дали е можно да сум бремена а да не се покажува уште на тестот или незнам... чудно ми е што не ме боли стомакот како до сега пред да добијам а и немам некој симптом на бременост... Инаку до сега менст. не мидоцнела повеќе од 1-2 дена.
@Seduction Јас никад немам правено тест, не знам колку се точни или не, моја другарка чекаше две недели по сексот, а тоа нели заради хормонот што тој тест го мери, е сега ако е многу ниско нивото, може и да покаже лажна негатива, кај неа беше негативно и беше точно. Стварно не знам од лично искуство, најбоље опцијата ти е доктор. Се надевам дека си трудна ако сакате бебе, а дека не си трудна, ако не сакате. А може и од времево да ти е... Ја така си се тешам, мене ми касни проклети 8 дена! Ако не дојде у брзо време изгледа ќе купам тест за прв пат у животов!
Здраво да ве замолам за мислење На крајот на фев. имав заштитен однос, во плодни денови. Пред да добијам сум прилично нервозна и имам болки во градите, сега не ме болат градите, само ми е потечен стомакот, мокрам почесто, ми касни 2-3 дена..не знам дали од што сум напната или од некоја друга причина..ваше мислење? Благодарам.
штом бил заштитен не паничи ... ако више сакаш да си ги тргниш бубачките земи тест ма да сигурно ке биде негативен
Imav slichen problem so takvo malo krvarenje, megjutoa znaev deka toa ne e menstruacija, otidov na ginekolog ispadna deka e nekoja infekcija, pa denes treba da odam za da mi kazhe terapija. Inaku i mene mi docni 14 dena i vchera pravev test koj beshe negativen. Za krvarenjeto bi bilo ubavo da pojdesh na ginekolog, toj sigurno kje ti pomogne.
Имав незаштитени односи пред една недела.Требаше да ми дојде вчера но ми доцни.Дечко ми ми вели дека не свршил во мене 100%.Но јас цело време мислам на тоа(
Е добро, само еден ден ти касни. Колку повеќе се оптоваруваш поголем стрес си правиш а со тоа и поголеми шанси повеќе да ти доцни. Па и дечко ти знае дали свршил или не, послушај го. Ќе добиеш. Ако не, по 14 дена од ризичниот однос земи си тест.
Ако не си расположен влези во темава и нема шанси да не се насмееш... Ај што прашуваат тинејџерки, па и жена во брак ќе начекаш тек тук... Хаос, лудило. Сврши во мене ама да се разбереме, јас не сум скината. Кога читам овде, се прашувам има ли поглуп народ од македонскиот?