Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. galaxy2097

galaxy2097 Нов член

Се зачлени на:
    8 декември 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Здраво.Во петокот имав секс со дечко ми и он почна да свршува во мене.Јас осетив и се тргнав. Сме имале односи и порано но не сум скината. Само малку влага главичката. Дали е можно да забременам а да не сум скината? Нова сум на форумов сакам да дознаам фала ви однапред.:)

2. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.993
    Допаѓања:
    135.304
    не значи дека ако ти нема претечено крв и дека не си скината :P

На theowndemon, stevemila и kjukli им се допаѓа ова.
  3. galaxy2097

galaxy2097 Нов член

Се зачлени на:
    8 декември 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    има ли некакви шанси да сум трудна? ме фаќа страв

4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.548
    Како прво, не се теши со брутално банални изговори дека не си скината!
    Скината си да знаеш!
    Како второ, ако почнал на свршува тоа значи дека има свршено во тебе, тоа него прашај го дали има влезено нешто или не без разлика дали ти си се тргнала или не ако пуштил има шанси за бременост!
    Како трето, пиши на гугл невиност, секс, свршување.. и едуцирај се пред да запаѓаш во вакви заблуди дека не си скината.

На Bozica1980, naturally, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.162
    Допаѓања:
    13.539

Хахахахаххааххахахахахахахахахахаааааааааааахахаахахааааааааахахахахххххххххххххахаххаххахаххааххххххххххххххахахахахаааааааааахахаххахахахххххххахаххахаххахахахахахах ГО ПРИМАМ САМО ДО ПОЛА НЕВИНА СУМ, УШТЕ НЕ СУМ СКИНАТА!!!!!
    Да знаев за финтава шо убаво во брак невина ќе си влегов 8)

YOU MAKE MY DAY BITCH

И ПАК .. ААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХАХАХХАХАХАХАААААААААА

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, theowndemon, JollyGirl и 6 други им се допаѓа ова.
  6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Prosvetli me Gospode , sto se nema da procitam na temava :angel: Abe kako mislite vie deka se pravi dete ? Dve jajca i edna banana gi matis so mikser i ete vi bebe :fubar:(facepalm) ? Boze , te molam daj im pamet na ne educiranive , ili trpenie na educiranive , za da se vospostavi red i disciplina :| ( off sum pak , znam , ne mozev da se vozdrzam vekje , stvarno me terate mnogu da se smeam na nekoi prasanja :rofl:)

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Kenzoo

Kenzoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.189
    Не верувам, но сепак добро е да се
    .......................

Размисли имиња машко/женско што и да е...

8. sara97j

sara97j Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.061
    Имавме секс. И кога завршивме, последен пат кога го извади кондом му се извади и ми остана мене меѓу нозе, блиску до вагината, ама не во неа. Не знам дали имаше свршено во него, ќе г о прашам, ама го зема одма и го фрли. И да имал свршено во него какви се шансите за бременост?
    Знам дека прашувам глупости и правам филмови, ама психата работи..

9. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Чекај чичо да провери... 8-|
    Добро бе, колку годинки имаш што поставуваш вакви прашања? Не сум скината, ама ми влага. (facepalm)
    B0DZCARIQAAX6E5.jpg

На CrazyGirl15, theowndemon, crazylady и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Seduction

Seduction Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    10.055
    Здраво, ве молам за ваше мислење..
    Значи вака, кога имавме односи со маж ми тој сврши во мене но беше во неплоден ден , т.е 2 дена откако ми поминаа плодните денови. Тоа беше на 29ти февруари, а овој месец требаше да добијам менст. на 11ти март но еве ми доцни.
    Направив тест 2 дена пред да добијам но тестот беше негативен, го повторив и вчера 1ви ден откако ми доцни и пак беше негативен. Дали е можно да сум бремена а да не се покажува уште на тестот или незнам... чудно ми е што не ме боли стомакот како до сега пред да добијам а и немам некој симптом на бременост... Инаку до сега менст. не мидоцнела повеќе од 1-2 дена.

11. ebola

ebola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    263
    @Seduction Јас никад немам правено тест, не знам колку се точни или не, моја другарка чекаше две недели по сексот, а тоа нели заради хормонот што тој тест го мери, е сега ако е многу ниско нивото, може и да покаже лажна негатива, кај неа беше негативно и беше точно. Стварно не знам од лично искуство, најбоље опцијата ти е доктор. :) Се надевам дека си трудна ако сакате бебе, а дека не си трудна, ако не сакате. :) А може и од времево да ти е... Ја така си се тешам, мене ми касни проклети 8 дена! Ако не дојде у брзо време изгледа ќе купам тест за прв пат у животов! :)

12. capri

capri Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    23
    Здраво да ве замолам за мислење
    На крајот на фев. имав заштитен однос, во плодни денови. Пред да добијам сум прилично нервозна и имам болки во градите, сега не ме болат градите, само ми е потечен стомакот, мокрам почесто, ми касни 2-3 дена..не знам дали од што сум напната или од некоја друга причина..ваше мислење?
    Благодарам.

13. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.993
    Допаѓања:
    135.304
    штом бил заштитен не паничи ... ако више сакаш да си ги тргниш бубачките земи тест ма да сигурно ке биде негативен

14. capri

capri Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    23
    Ќе се стрпам уште малку се надевам дека ќе биди во ред, ако не ќе правам тест
    Благодарам :)

15. paloma97

paloma97 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2015
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    29

Imav slichen problem so takvo malo krvarenje, megjutoa znaev deka toa ne e menstruacija, otidov na ginekolog ispadna deka e nekoja infekcija, pa denes treba da odam za da mi kazhe terapija. Inaku i mene mi docni 14 dena i vchera pravev test koj beshe negativen. Za krvarenjeto bi bilo ubavo da pojdesh na ginekolog, toj sigurno kje ti pomogne.

16. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Имав незаштитени односи пред една недела.Требаше да ми дојде вчера но ми доцни.Дечко ми ми вели дека не свршил во мене 100%.Но јас цело време мислам на тоа:((

17. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    И имам главоболка,притисок и бело прање.

18. Ice&Fire

Ice&Fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2015
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    88
    Е добро, само еден ден ти касни. Колку повеќе се оптоваруваш поголем стрес си правиш а со тоа и поголеми шанси повеќе да ти доцни. Па и дечко ти знае дали свршил или не, послушај го. Ќе добиеш. Ако не, по 14 дена од ризичниот однос земи си тест.

19. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Недела дена пред добивање не ти се ни плодни денови (по некои општи правила)

20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Ако не си расположен влези во темава и нема шанси да не се насмееш... Ај што прашуваат тинејџерки, па и жена во брак ќе начекаш тек тук... Хаос, лудило.
    Сврши во мене ама да се разбереме, јас не сум скината.
    Кога читам овде, се прашувам има ли поглуп народ од македонскиот?