со дечко ми имаме односи скоро една година, цело време користиме заштита никогаш не се случило без заштита да имаме однос.. е сега никогаш ама баш никогаш не ми се случило да ми касни повеќе од 2 дена а денес веќе 8 ден како ми касни .. дали е можно да пукнал кондомот или нешто од времево да ми е па да ми касни? чекам да поминат уште ден два па да земам тест иначе психава ќе ме убие ..
Help.So decko mi imame redovno sex na skaype.Koga svrsi prodilzivme uste edna partija.Ne go izmi.Dali e mozno da sum bremena????Hahahhahaha Abe decista be aj prvo citajte po netov bar sea e lesno ima kaj da se educirate pa posle e.... se
Здраво,имавме орален секс со дечко ми и тој сврши и на мојата рака. Се избришав и после продолживме. Во текот на сексот го допрев неколку пати, после видовме дека е скинат кондомот. Дали има некакви шанси да останам бремена со оглед на тоа што го допрев неколку пати со рацете кои само ги избришав и што веќе имаше свршено,а кондомот се скина? Фала,поздрав, дали има потреба да пијам норлево?
Тестовите покажуваат еден ден по доцнење, нема потреба да чекаш уште ден два. Направи сабајле и ќе знаеш.
Шансите за бременост се минимални како што кажа си имала однос во последните денови на циклусот кога шансите за бременост се многу мали, си испила норлево што значи шансите се уште помали.Розевото ти е несакана реакција на апчето која е наведена и може, но и немора да се јави кај сите исто и вртоглавици, малаксаност и сл.
Дали за време на паузата бил да уринира барем? Ако не, можно е. Во цевката на пенисот остануваат сперматозоиди.
Ми дојде после 8 дена доцнење,а убедена бев дека сум бремена и денеска сакав да купам тест.Веќе никогаш секс без кондом и вакви нервози.
Zdravo znaci vaka, pred 5 meseci imav kiretaza a sega si imavme seks so kondom pa bidejki sum baksus kondomot se skina, no decko mi ne bese svrsil seushte, denes e 28 den a seushte nema da mi dojde. Pred 1 nedela bev bolna i pijam antibiotici, toj mi veli deka nema potreba od griza nema nisto, no jas postojano panicam i sum pod stres... Sto mislite vie?
Имавме секс со дечко ми без заштита една недела пред да добијам. Ни двајцата не свршивме. Ми касни 2 дена и ме убива психата. Поминаа 9 дена и немам никакви симптоми на бременост. Ако ми касни цела недела планирам да направам тест. И заборавив да напоменам дека сум почетник во ова, па да прашам дали има некакво значење и тоа?
Дај некој шо се разбира од овие раб, нека ми пиши ЛП. да не шкрапам безвеза овде. (Дан ме земат под нозе и мене )
ми дојде на 22 ден од циклусот значи една недела порано...ми е страв да не се работи за лажна менструација? и дали со пораното доаѓање на менструацијата се поместуваат и плодните денови во кои сум била овој месец?
Здраво, ме интересира дали е навистина е можно да се добие менструација во текот на бременост? И дали е иста менс. како претходно?
Здраво. Може е несоодветно но сакам некаде да се искажам..и ако е можно да слушам мислење. Со дечкото имаме односи со кондом но понекогаш (ретко,.. но небитно..) почнуваме 5-6 секунди само, без заштита и потоа продолжуваме со кондом.Прашањето ми е во однос на предсемената течност. Знам дека има многу одговори во врска со тоа и читав доста, знам дека постојат шанси за забременување и дека се многу мали но сепак чувствувам страв и нервоза бидејќи ми доцни веќе 13 дена ( немам некој прередовен циклус но сепак..). Знаци за бременост немам ( знам дека не е задолжително но сепак..), но исто така немам ни знаци што укажуваат на тоа дека ќе добијам во скоро време. Се надевам дека е од стрес, промена на време и слични работи. Исто така, имам слушнато мислење од доктор во врска со една моја другарка, кој кажа дека откако се стапува во сексуален однос, менструацијата неретко може да стане по нередовна, па дури и да прескокне некој месец, како што ќе биде во мојов случај, се надевам. Поздав и би била благодарна доколку добијам некои мислења, совети или слични искуства.
zdravo nova sum na forumov i bi sakala da ve prasam dali moze da se ostane se ostane bremena od predsemena tecnost?posledna menstruacija imav dobieno na 06.02,nekolku pati imavme sex okolu1 min bez zastita..dali e mozno da sum bremena.falaa