@Cleonika ти драга моја звучиш на толку неодговорна личност што искрено жалам што девојкиве ти одговарале на глупавоста твоја. Кондом нејкела госпожата ни апчиња нејкела ама да се чисти не било проблем. Па дали ти си уопште свесна каков хормонски дисбаланс од чистење настанува и се жалиш за апчињата??? Чувај си ги постовиве еден ден да си се чудиш на умот ако ти дојде уопште. Инаку не се секирај ке добиеш СИ НАПРАИЛА ДИСБАЛАНС СО НОРЛЕВОТО,ЕТЕ ЗАТОА ТИ КАСНИ. од тоа што нејкеш дисбаланси ете шо си сторила.
Taka mi kazaa vo aptekata deka moze da Se ispijat I kako morning pills Samo pogolema doza 3,4 imam slusnato I od genikolog
Ok, може јас не сум доволно информирана, ама со Норлево би била посигурна, мада и него треба да го избегнуваш.
vaka nova sum Na forumot I be Molam za mislenje... Samo sto mi zavrsi menstruacija so decko mi sledni it den imavme odnosi ama kondomot pukna znaci svrsi vo mene odma stanav I Se izmiv so voda... Narediot den oti dog vo aptekata I kupiv Yasmin I ispijam vo tekot Na denot 4 apcina edno po drugo (ne naedns) I naredna or den ispiv vo 5 sabaajle 2 apcina I vo 7 sabajle 2 apcina znaci vo rok of dva dena ispiv 8 Yasmin ... E sega Se prasuvav kakvi Se sansite da sum trudna
@Kika67 takvi apcinja ne se pijat na svoja raka.Yasmin se za druga namena,a po net se i sesto pisuva. 8 apcinja vo rok od dva dena e premnogu znaci,mozes da imas posledici. A inaku prasanjeto e dali voopsto i ke dobies posle tolkavo kolicestvo apcinja.
Vo pravi si ama... Sekogas mislime Na segasniot moment... Se nadevam sega Nema da sum ke pomogna to ovie apcinja Ali mm Ima sto piele taka pa sega Se ok
Sakam da ve prasam nesto.Bojata na menstruacijata mi e mnogu bleda, imav krvarenje obilno samo prviot den potoa epten malce i sega skoro ic ama sepak e bledo crvena?
Girls,со мене нешо не е во ред. Или сум стварно трудна или ова ми е на психичка база. Ги имам сите симптоми. Стомакот долу ме боли многу а рано е за добивање. Од сабајле станав лежам у кревет а се задишувам ко да сум копала на нива.
Напраив тест еве негативен...уште 7 дена треба да добијам ,денеска е 14 ден од односот а на 1 треба да ми дојди
Zdravo devojki Nova sum na forumov i vednash ke postavam prashanje zatoa shto sum vo panika ushte od rano nautro.. Sinokja so dechko mi imavme seks, mi svrshi na vlezot na vaginata i vednash potoa me zadovoluvashe so prsti.. ne mi se plodni denovi no sepak strav mi e i zatoa ve prashuvam dali e mozno da ostanam trudna od toa i pod into da idam vo apteka da kupam apche za den potoa . Ve molam odgovorete mi zashto strav mi e mnogu