Епа вака.. Ова ми се случува прв пат у живот затое ке прашам Вечерва имавме незаштитен секс една партија само не сум во плодни ми поминаа пред 5/6 дена но кога имавме ми рече тргај се и откако се тргнав по 3-4 секунди ми сврши на задникот а јас претходно рКава си ја стаив доле да не појде нешто случајно хахахх и одма се избришав долу прво па позади со цело пакетче марамици значи ништо немаше па се истуширав дома пл 5мин одма но многу ми е страв..
Девојки, ве молам за помош... Пред два дена имав незаштитен секс без кондом, не сврши во мене, сврши на страна, но по 2,3 мин откако сврши продолживме со втора партија а пенисот го избришавме делумно со блуза. По напад на паника и параноја, во рок од 24 часа (вчера попладне во три )се напив Норлево за ден потоа. Меѓутоа сега се прејадов имав мачнини и морам да повратам, изминати се 30 часа од конзумација на апчето, па ме фати некоја параноја да не нема корист во ваква ситуација??? До сега се има растворено најверојатно? Ве молам дадете ми било каков одговор, без потсмевања, форумиве за тоа и служат, за утеха, помош...
Да, баш така и е, сите пишат тука за да се информираат, утешат или побараат помош, ама тука членкиве активни на оваа тема и тоа како се расположени да омаловажуваат дури и мене не ми е јасно како тоа толку се изненадувате и се понашате ко прв пат да слушате.... како прво, ако за вас е одговорен и нормален секс само секс со кондом, тогаш извинете што ја сум поглупа од вас, ама како и на форумов, така и во живо еден куп познавам девојки што секако не зборам за менување партнери и сл. туку имаат еден партнер со кој се во врска долго, и имаат односи без кондом, а реално не ни познавам некоја другарка или сл шо користи на пр некоја др контрацепција како апчиња Јасмин на пример. Дури ете и да би сдакала да се обидам со тоа, не би имала пример кој да ми каже како е што е.. Второ, немам ја 12 год, и не сум изгубила невиност годинава па да сум смотана до толку! 3 долги врски сум имала од по 2, 3 години, и секад ама баш секад сум имала односи без кондом, без никаква контрацепција..а интервали на пауза помеѓу односи, биле од викенд на викенд со дечко,а често и на сред недела. Инцидент никогаш до сеа не ми се десил.. Ама долго време немав партнер, сеа влегов во нова врска, му верувам на дечкото и се е ок во тој поглед, ама нормално како и до сеа не сакав ни сеа кондом да користам тоа е тоа. И поради што така ете по долго време се работеше, само побарав утеха и совет, и слично искуство. Вие шо си користите супер за вас, ама како што и реков, преголем е бројот на тие што не користат, така да не глеам шо е тука толку за чудење као ајде сеа ја заостаната сум што не користам кондом ли Трето, кога сме за штетност кај апчиња, да, се согласувам дека сите се јаки хормони и се штетни во секој поглед, Ама со оглед ан тоа што ја како што реков не сум имала долго парнтер, и не пијам норлево на секои 2 месеци, ова ми беше едно апче, и ваљда нема одма стерилна да останам сеа... -.- Четврто, коментарите на мојот пост кај шо барам совет и поддршка, толку бевте изненадени као кој знае што да сум напраила, а глеам подоле на девојче што испило од Јасмин пипулите за контрацепција, кои што се пијат СЕКОЈ ден во месецот, испила неколку воеднаш, и викате : па не знам не сум слушнала за тоа, ама можеби другар имам во аптека што работи, и исто така ми кажал дека девојчиња мн пати тој метод го користат, за да изгубат и бебе дури доколку се трудни, и објаснил колку е тоа штетно со оглед на тоа што тие апчиња се нешто сосема друго, додека норлево е апчде дизајнирано за ден потоа да се пие...а пиење јасмин на тој начин, е веќе брутално дури за организмот! Ама нема врска, вие информирани сте дека со кондом е се најфино нај ок, и тие шо имаат секс без кондом да се линчуваат како најглупи денеска не сакам едноставно кондом и тоа е. Има многу како мене тука на форумов, затоа и се плашат, затоа и пишат , затоа и постои форумов како што кажа девојчето над мене, за да побара човек утеха или совет ако му е мака. Поздрав
инаку, не се секирај како што пишува за норлево, доколку во рок од не знам точно колку беа ама мислам се работи за некои ,3,4 часа одкако ќе го испиеш, го исповратиш. тогаш треба да се напиеш повторно. А пошто веќе цел еден ден минал одккао си повратила, тоа абсорбирано е. Ваљда ќе имаш некои нус појави као болки во стомак, или вртоглавица омалаксаност, или крварење.. ете ја пошто на почеток на месецов пиев, исто искуство иам, да те советувам хх..
ЛУЃЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ МИ ТРЕБА СОВЕТ. СО ДЕЧКО МИ ОД ПРВИОТ ПАТ ПА СЕ ДО СЕГА ИМАМЕ ОДНОСИ СО КОНДОМ АМА СРГА МИ КАСНИ МНОГУ МИ Е СТРАВ ПРЕМНОГУ СЕ ПЛАШАМ...... ДАЛИ ИМА НЕКОИ ШАНСИ ДА СУМ БРЕМЕНА???? ВЕ МОЛАМ ПОБРЗО
mi kasni 4dena ama mnogu panicam, znaci sekojpat koga imame odnosi koristime.kondom nikogas nemame ispusteno ama strav mi e da.ne puknal ili se skinal neznam stvarno ((((
jas mislam deka ne zosto sekogas pred mene gi vadi kondomite i se.polni i vednas gi stava vo kesickata.... dali e.mozno da mi kasni od vremevo???
Ne misli na toa, bidi po opustena i ke ti dojde. Kolku poveke si pod stres tolku poveke moze da ti kasni. Pozz
Девојки ве молам за помош.. со дечко ми пред 2 дена имавме секс со кондом иако кондомот не ни се скина, на крајот имаше многу течност.. Дали е можно да истече тоа одоздола и да ми оплоди Овие денови сум многу вознемирена и загризена и одвреме навреме ме боли долнит дел на стомакот. ве молам кажете дали е можно да сум бремена и како да го спречам тоа
istiot problem samo sto kaj nas nemase tolku tecnost bese se okej so kondom megkutoa mi kasni mngou...ma.minatiot mesec dobiv.na 24 a.predminatiot na 19-20...
i isto jas imam od vreme.na vreme.bolki vo stomakot imam i gasovi mnogu i isto kicmata me.bolese sabajle mnogu o.preska primetiv.mi iskocila bubulica na bradata
Јас и дечко ми имавме незаштитени односи. Свршуваше внатре неколку пати ,па ќе видиме деновиве. Дај боже да не добијам Инаку девојки не се секирајте. Ако не сврши внатре ,па и згора со кондом нема шанси за бременост
@Bigdreams mene mi e strav da ne se.ima skinato kondomot zosto mi kasni neznam sto da.pravam... a imame odnosi vekje 10meseci i sekojpat od tie 10meseci postojano so kondom