Ве молам помагајте сега прочитав за Nor Levo апче за ден потоа велат дека делувало 72 часа по односот. Дали некој го има испробано и дали е штетно ??
pred 1 nedela imavme odnos so decko mi so kondom no kondomot puknal i otkako se trgnav drkase za da svrsi i otkako svrsi me prsna vo vnatresniot del od butot blizu vaginata no ne na nea i sl...sledna ned spored presmetki treba da dobijam no imam bolki vo delot kade sto zavrsuva 'rbetot (opavceto) i podolu kaj anusot,i dr simptomi na pms (isfrlano lice,promenlivo raspolozenie,naduen stomak i sl..) no kako sto citam po forumov na naj razno razni temi me jade psihata...bilo kakva uteha bi bila dobredojdena. Vi blagodaram odnapred
А каква утеха бараш? НЕ, не си бремена, ако на тоа мислиш.(со сперма на внатрешниот дел од бутот не се забременува)
znam znam znam deka goolema glupost prashuvam,i trosam vreme na gluposti i se toa,no panika me fakjaa od samata pomisla na nesakana bremenostt i toa e toa,pomisliv i na predsemena tecnost no ne bi trebalo bidejki otkako se trgnav so drkanje svrsi,taka? sepak fala
На форумов има цела една тема за Норлевото. Разлистај, или евентуално пиши го конкретниот случај па да дадеме некаков совет.
Imam 15 godini i decko mi ima 18 i god sakashe da imame sex no jas go odbiv.Posle toa legnavme zaedno i mi mutna prst vo vaginata i jas mu dadaoc ubavo mi beshe.No posle mi go stavi negoviot penis ne cel samo vrvot od penisot,bez kondom.Dali mozham da zabremenam ili ne? Se kaam za toa shto go napraviv. VE MOLAM POMAGAJTE
Lele be deca , informirajte se pa ebete si mater posle . Ne ne mozes da zabremenis ako ne ti svrsi vo vaginata . Ne se pravi dete tolku lesno , ima parovi koi na sekoja partija seks momakot svrsuva vnatre , pa pak nemoze da se fati bebence , a ima kaj nekoi od edno svrsuvanje fakja ( na mene mi se sluci ) . No , posekako za da zabremenis potrebno e partnerot da svrsi vo tebe . I nemoj da se seksas pred da se informiras dovolno , ne se raboti samo za nesakana bremenost , postojat i seksualno prenoslivi bolesti .
Hahaha u pravo si , i jas glupava ke objasnuvam na dolgo , siroko i visoko Ustvari , moze i od pogled samo da zabremenila Kaj otide mladinava , kako sto imam kerka , se plasam dali ke ostane bremena na 12 ili ke se blamira vaka po forumi ne e greskata kaj nea , kaj roditelite e . Definitivno ni treba seksologija predmet na uciliste . Koga vekje na roditelive im e nezgodno da gi informiraat decata ..
Се си у право само малце ја утна кога рече дека не се останува така лесно бремена. Тоа да, кај нас, што си тупиме ум, кај децава што се без никаков срам и страв и те како одма фаќа....
U pravo si , ti blagodaram sto mi ukaza na greskata vo postot . Popravki nema , pominalo vremeto za redaktiranje
Ubavo ve prashav nemora odma da zborite gluposti nemam roditeli izrasnav vo dom zatoa prashuvam. Znachi ne sum bremena taka?
Жал ми е што немаш родители ама не можеш да правиш постојано глупости и тоа што немаш родители да си мислиш дека ти е некое оправдување. Имаш интернет, фемина седни и припрочитај нешто, едицирај се малку. Инаку не, не си.
Aman be luge ne ja napregajte devojkata vie na tie godini se znaevte? Imase za vas internet? Dobro bilo so bilo od sega ke si znae. Nemojte sol na rana da i stavate.
Poznavam mnogu deca sto nemaat roditeli , i zal mi e sto nemas roditeli , ama sepak pred da se vpustis vo nesto nepoznato , procitaj , prasaj , informiraj se . Sepak seksot ne e rizik samo za nesakana bremenost , ima razni infekcii , virusi i bolesti . Eve jas se informirav od internet za seksot i site rizici koi gi snosi ovoj cin , iako porasnav so roditeli koi imaat dobar brak godini nanazad , sepak mene nitu edniot nitu drugiot ne me zapoznaa so temata seks , duri i nikogas ne ni spomnala majka mi takva tema . Koga bevme pomali so sestra mi , se sekjavam ja prasav kako ne pravat nas decata i zosto nemame kopci , sajki i strafovi na nas , mi rece ke ti kazam koga ke dojde vreme . Nikogas ne mi kaza . Toa sto nemas roditeli ne e opravduvanje , Jas imam , i nikogas ne me informirale .