Ne mora na 12 ama moze od 14 da se pocne da se navlaga vo temata , da se zapoznae deteto i so taa tema . Eve imam i kerka i sin , i koga ke napolnat po 14/15 godini ke sednam so niv i ke im ukazam na nekoi raboti , osobeno za rizikot od SPB i za bremenost . Kako mozela sveki da mu kaze na mm deka so toa sto izleguva od penisot se pravi dete ? Mozam i jas na decata da im kazam neli ?
Nazad procitav glupo prasanje,i vidov kako ja sovetuvaat devojkata da se informira,odi odi naletav na tvoevo poglupo,ko ke rodis vikni kuma ke ti bidam
lugje napraviv test bese negativ toa bese vo sabotata go napraviv megjutoa uste nemam dobieno. vo nedelata na gakjite imav crvena linija od krv i staiv uloska i nisto vecerta koga dojdov doma imav krv koga se izbrisav i urinata mi bese crvema so krv denes eve pak se izbrisav imav krv i crvena urina sega pak bev nemase niso.... ve molan pomognete mi.me faka strav
http://www.femina.mk/здравје/интимно/вагинален-исцедок-се-што-треба-да-знаете daj procitajte malku na net sekoj den se nesto bezvezalno se prasuva
vaka imavme odnosi so decko mi ama bez zastita ama toj ne svrsi vo mene ama poslednive denovi imam naduen stomak bolki vo jajnicite ama i trebit da dobijam za dva dena dali e mozno da sum bremena ili mi se simptomi za menstrualen ciklus ?
Od sto da zabremenis ako ne svrsil vo tebe? Zabremenuvanjeto ne e plukni, zalepi! No za mirna glava napravi test proveri se.
Не би требало,плус треба да ти дојде така да ако ти касни ептен, узми тест проверуј, па извести не хехе
sigurno ima nekoi sho znaat,logicno i zosto prashav,i ako neznaes ne troshi na prazno zborovi pozdrav
Овде се прашуваа нешто што не ти е јасно и во безизлезна сиутиација а не колку пари е тестот место да ремеш овде можеше да отидеш до аптека и да си прашаш. И да те соопштаам со МКД фонт треба да се пишува...
lelele epten zgreshiv...kaj prashuvam nesto sto e ednostavno i najnormalno,pa use na latinica pisuvam...kje goram vo pekolot za ova naskoro...