WOW каде во правилата постои дека се прашува само тоа ШТО НЕ ТИ Е ЈАСНО И СЕ ПИШУВА САМО КОГА СИ ВО БЕЗИЗЛЕЗНА СИТУАЦИЈА? Искомплексирано девојче, девојчето убаво си праша и може има разни причини поради што неможе да оди до аптека да праша и полесно тука ке добие одговор!!!! И ако е во безизлезна ситуација ти да не ќе и помогнеш да излезе. Боже, Боже (човече што се крсти). @you.da.one тестот е околу 150ден еве кој знае поточно нека пише
Ми касни 2 недели, секс имаме секогаш без кондом, но ниту еднаш не сврши во мене. Што можи да е проблемот? А имам болки нонстоп и како да ми иди ама никако......? P.s од ко сум сексуално активна секогаш ми касни
Devojki, majki, i malku povekje iskusni ) Sakam odgovro od povozrasen ako mozam da dobijam na moeto prashanje. Inaku sum majka na edno prekrasno sustestvo vekje 3 godini, sakam da prasham ne se plasham od bremenost naprotiv sakam da zabremenam , prashanjeto mi e dali posle ciklusot e mozno da se zabremeni, shansite me interesiraat.. Dali nekoj ima zabremeno vednash posle ciklusot. Odnapred vi blagodaram i ubav den na site
Mi docni 3 dena a imav odos pred 2 nedeli (vo plodni denovi)... postojano sum nervozna imam poduen stomak.. pocnuvam da ja zgolemuvam tezinata i pokraj toa sto drzam dieta.. mi izlegoa akni po liceto i imam zgolemen apetit :/ ve molam kazete dali e mozno da sum bremena ili ova se simptomi deka treba da mi dojde? A i ovoj mesec piev razni caevi za slebeenje pa dali e mozno od niv da mi docni?
Najubavo odoi i kupi si test, da vidish, vaka samo ke mislish sto e i kako e , a za simptomite , na site razlichno, jas koga ostanav bremena nemav bukvalno nikakvi simptomi , osven sto mi se spieshe mnogu, mnogu. Ti velam ne mora da zanci a da ne mislish apteka mu e majkata ) pozdrav i ubav den
вака сакам да ве прашам нова сум и за прв пат имав однос вчера , не ми влагаше баш најверојатно дека не ми бил скинат хименот потоа сврши ама не сум сигурна дали го извади на време а иначе од кога го извади му претече,сега ми е страв нешто да не останало пред да го извади и дали е можно да сум бремена,и дали да се напијам некое апче?
Prasaj go dali svrsil vo tebe, ako ne te skinal i ako ne svrsil ne si, za sekoj slucaj porazgovaraj so nego,good luck
го прашав ми рече дека не свршил, ама како да осетив нешто иако не влагаше воопшто можно ли е да останало нешто пред да го извади, сепак ако не ме скинал помали се шансите за бременост?
Ako ne te skinal nemozhe da ostanesh bremena,ne e toa taka. Prvo treba da te skine pa ako svrsi vo tebe togas ke si cekate bebence
Se naogjam vo prilichno slichna situacija kako Slatkish255. Prviot odnos go imav vchera, i partnerot reche deka nema svrsheno vo mene (iako se sluchi da svshi dvapati). Imavme seks bez kondom. Metodot da go izvadi pred da svshi se imam informirano deka i ne e najsiguren, postoi predsemenata tecnost vo koja mozhe da ima nekoja zhiva mashka kletka i mozhe da se zabremeni od istata. Voopshto neznam kakvi se shansite za bremenost, bev vo neplodni denovi, belezhejki spored kalendar treba da mi dojde utre. Malku sum rastrvozhena od toa. Shansite za bremenost kakvi se? od nekoi poiskusni? Blagodaram mnogu odnapred.
Темава стално ми боди очи Понекогаш се прашувам да не е мајтап ?? Зошто има стварно хард кор прашања Како може некој од форумов да ви каже дали сте бремена или не?
Може И викаат дека од самозадоволување најчесто тројка се раѓало. Ја знам една другарка така забремени , близнаци има.
Shansite neznam,poseti ginekolog ako imash sumnja,ili kupi test ako ti kasni. Bez navreda ama na forumov ne gledaat na gravchinja dali ste bremeni ili koga ke dobiete itn itn. imam napomenato pogore,napraj muabet so dechkoto,koristete zashtita ako tolku ne ste sigurni vo toa shto go pravite. Poz
Не се секирај, не се забременува толку лесно освен ако ептен си центар за бељи Ќе ти дојде, а ако ти касни ќе ти касни ако паничиш. Затоа не паничи Не не, прво добијте, па после запознавајте се. Сега само ќе си ја зголемите паниката меѓусебно. Тоа со предсемена течност секогаш ќе ве јаде оти секогаш ја има, се подмачкува господино со тоа. Ако не сте спремни за бебе користете си заштита, за да не спиете цело време на трња. И обавезно одете на гинеколог, за недајбоже утре да не никнат и други проблеми. Не е ништо срамно, 2016та сме, а грижата за здравјето треба да е пред се.