Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Епа ова е загрижувачки, а тоа што ти свршил на нога НЕ.
    Почекај и види прво како ќе се одвиваат работите. Ако не дај боже ти касни, ќе направиш тест.

2. malinka456

malinka456 Нов член

Се зачлени на:
    24 јуни 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки. Решив да направам профил на фемина само за да напишам мислење и да побарам помош од вас, секое мислење е добредојдено, само ве молам без осудување затоа што ниту јас не мислев дека ќе ми се случи ова грешка. Значи вака: пред неколку дена со дечко ми имавме однос, но се случи незгода и кондомот се скина, па наша грешка беше што решивме да продолжиме без кондом, дечко ми не сврши во мене, но сепак ни беше страв да не истекла предсемената течност па да се случи да забременам, а воопшто не сум спремна сега за тоа, особено не во овој период. После 36 часа од односот се напив Норлево апче, па сакав да прашам дали треба да прокрварам после пиењето на апчето, затоа што поминаа два дена, а јас само осетив замор, болки во стомакот и половината, а еднаш и гадење и лошење, но воопшто не ми протече крв. Дали има простор за паника поради тоа или треба да почекам уште неколку дена за да прокрварам?

3. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Не треба да прокрвариш по пиењето на апчето. Може и тоа да се случи како несакано дејство, но многу ретко. Ќе си чекаш да си добиеш кога треба, нема потреба од паника штом си се напила апче.

4. havefun

havefun Нов член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Девојки ве молам информирајтеме нешто повејќе за тоа норлево апче

5. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    436
    Се пие после сексот чини околу 500 денари

6. *Angela*

*Angela* Нов член

Се зачлени на:
    25 јуни 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Imam edno prasanje za vas devojki prv pat se sretnuvam so vakvo iskustvo i sakam da mi dadete iskreni odgovori ...
    Posledniot ciklus mi bese na 3ti juni do 7mi a den na ovulacija mi bese na 17ti jas na 24ti 25ti i 26ti imav nezastiten sex so decko mi no pritoa toj i svrsi vo mene a jas se vodam po eden kalendar za plodni denovi i pisuva deka se niski sansi za bremenost ... treba da dobijam menstruacija sega na 1vi juli a kako i sekoj mesec pred ciklus taka i ovoj imam bolki vo dolniot del na stomakot se e ok nemam simptomi na bremenost ...
    Paaaa sto mislite devojki dali imam zacnato ????!!!!

7. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Во било кој период ако сврши во тебе бремена си.

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Ризичен ви е овој памет.
    Смени го дечкото,утре на нос ќе ти сврши ќе бидеш бремена во двете дупки.
    @Sesil немој душо не им објаснувај и ова малку им е,треба повеќе. :rofl:

На martine, Petar80, CocaColla и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Zdravo Angela
    Ne se zalazuvaj so broenje plodni i neplodni denovi, bidejki toa ne garantira sprecuvanje na nesakana bremenost.
    Dokolku ne si vo zrela vrska, koja ne moze da prifati bremenost, ne se soglasuvaj na odnosi bez zastita.
    Partnerite sekogas ke ve ubeduvaat deka bez kondom e poubavo, a vam vi ostanuva ili da se "truete" so tableti ili da se nosite so eventualna bremenost, pri koja mozete da bidete napusteni ili ucenuvani za abortus.
    ILI KONDOM ILI NEMA ODNOS, ako ne se grizite za sebe, nikoj nema da se pogrizi za vas.
    Pozdrav :)

На Bitter-Sweet, elimkd и RumShtangla им се допаѓа ова.
  10. bugarkata

bugarkata Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Zdravo Devojki, celo vreme ve pratam i se mislam dali da vi pisam ... ete se resiv i baram sovet vas: Pred mesec dena so deckoto imavme prv pat odnos ( zastiten ) i dvata pazevme mn... po dve nedeli zaminavme na vikend ama vodata bese mn ladna ama samo ednas se iskapiv,,,, sega mi kasni :( ne znam od so veke eve 5 dena me faka panika molam za pomos

11. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Нaпрaви тест aкo ти дoцни менструaцијaтa или иди нa гинекoлoг :) мoжнo е и oд прелaдa дa дoцни нo , тукa мoжеме сaмo дa нaгaѓaме штo е и кaкo е :) зaтoa земи тест и нaпрaви гo :)

12. eliza9998

eliza9998 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Со дечко ми имавме односи на 19ти, не ми беа плодни и без кондом го стави два три пати. Пред тоа немаше свршено значи неможе да имало сперма у каналчето. Потоа имавме со кондом али сепак да не се скинал сврши надвор и го провери не беше скинат. Е сега требаше да добиам на трети а уште немам многу ми е страв, имав стресови со екстерното од тоа ли ми е? Не се случило да ми касни последнава година.. И пред да почнете да викате дека сум мала дека имам екстерно за два месеци полнам 18.

13. bugarkata

bugarkata Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Здраво :) Дали после губење невиност имавте редовен месечен циклус или имавте промени?

14. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Што повеќе се потресуваш нема да ти дојде.Мене ми доцнеше 8 дена ама знаев дека не сум бремена дека ми е од нешто друго,ако си имала заштитен однос и сте сигурни дека не сте направиле некоја грешка,не грижи се без потреба ќе ти дојде.

15. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Дa , редoвнa менструaцијa имaв нa 31-32 денa секoј месец ми дoaѓaше и пo 7 денa ми трaеше , ми дoaѓaше унaпред неделa две aкo имaв нервoзи , a кoгa oстaнaв бременa ми дoцнеше и нaпрaвив тест пa пoтoa нa ехo се пoтврди.

16. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    Чим сте имале заштитен и притоа сте сигурни нема ништо. Од стресот за екстерното ти е. :)

17. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    Хормоните работат на големо сега кога си под стрес..Плус надвор свршил,плус и кондом...уживај и пливај негде додека не ти дојде ;)

18. Princees

Princees Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    34
    Norlevo ti e okolu 600 den,se pie posle 36 casa nezastiden odnos,i jas go imam upotrebuvano i ne mora da prokrvaris.Isto taka odam na praksa vo apteka i imam prasana nekoi koi go zemale kako im deluva.

19. Princees

Princees Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    34

Bez griza zenska na mene istoto mi se desi,imav nezastiden odnos,bev na odmor i bese mnogu ladna vodata i mi docnese 12 dena,no ete denes konecno dojde,toa sepak e od promenata na klimata i tepmeraturnite razliki,bez galje.

20. bugarkata

bugarkata Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Jas imamv zastiten odnos i beljata nadvor ja pravese partnerot ne bese skinat kondomot no se uste mi nema dojdeno , no jajnicite me bolat osekam bolka kako ko ke mi doaga....a deka bese ladna vodata besee :( mislam i sakam da mi dojdi :)