Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.213
    Допаѓања:
    36.709
    Лигавото е всушност твојот вагинален секрет. Кога и ти свршуваш нормално е да ти тече. Кондомот не пукнал, така што нема место за паника.

На Kolumbo му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Prvo, ako ne ti se dopagjaat moite odgovori, ne mora da gi chitas.

Vtoro, ti mozebi si informirana i ti e poznato ona sto go pisuvam, zatoa i ne te interesira, no ako dobro si procitala niz drugite prasanja i odgovori, togas treba da ti bide jasno deka ne samo jas, tuku site treba da pisuvame, bidejki ima potpolno neinformirani.

Treto, velis deka site znaat se' i ne se potrebni "moite teorii", togas - zosto se slucuvaat tolku nesakani bremenosti???
    Znaci deka voopsto ne drzat mislenjata deka moze da se zabremeni samo ako se ejakulira vo vaginata i toa vo plodni denovi, tuku sepak ona sto ti go narekuvas "moi teorii", e nesto sto se slucuva vo praksa.

Cetvrto, nikogas ne sum rekol deka ne treba da se praktikuvaat odnosite, no pisuvav i ke pisuvam za toa, deka odnosite ne se samo ubav, tuku se i odgovoren cin, pri koj greskite chinat mnogu skapo.

Petto, sto se odnesuva do tvoeto prasanje, ke recam - nekoi prasanja, ne zasluzuvaat odgovor.

Последна измена: 27 август 2016
  3. cheerleader

cheerleader Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2015
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    192
    prvo, moram da gi citam zatoa shto samo niv gi ima
    vtoro, se soglasuvam deka ima neinformirani, no ti nemoj na neinformiranite da im kazuvas deka ako ima sperma na gakji moze da se zabremeni
    treto, ne moze nevino devojce da ostane bremeno od dopiranje na polovite organi zatoa sto nemalo penetracija, nitu pak svrsil
    cetvrto, ako davash soveti davaj, no nemoj da shirish dezinformacii i da gi plashish devojcinjata

Fala.

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Slatkish255

Slatkish255 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2016
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    786
    ке може уште некој да ми помогне за мојот проблем погоре? фала однапред :)

5. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    PARTNEROT EJAKULIRAL VRZ NEJZINATA VAGINA (ne ti vikam, go potenciram ona sto si go propustila), a ako za tebe toa e naivna igra - povtorno gresis. Za DOPIROT povtorno NAMERNO ispustas, za da dobie poinakva smisla, koga vaginata e obleana so ejakulat, normalno deka so dopir ke vnese del od nego, tamu kade sto ne treba.

Za ejakulatot na dolnata obleka vo drugiot slucaj, bese dovolno objasneto, nema potreba da se povtoruva.

Jas gi plasam? NE, TUKU IM GI OTVORAM OCITE, a ti ako sakas da gi ohrabris, TOGAS PONUDI SE DA IM GI ODGLEDAS DECATA, KOI NEPLANIRANO MOZAT DA GI RODAT (ne ti vikam, potenciram).

Dezinformiram? Prodolzi i ponatamu da razmisluvas taka, golema si, ti si znaes.

Последна измена: 27 август 2016
    На cheerleader му/ѝ се допаѓа ова.
  6. feriha

feriha Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2015
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Минатиот месец добив на 31 вчера на гаќите имав малку и кога се избришав исто така евее сега станав отидов у веце нема ништо,на 25ти имав секс но со кондом,а исто така пиев антибиотици 2 дози т.е 2недели, прв пат ми е се случува вака ве молам кажете ми зошто се плашам. Фала однапред

Последна измена: 28 август 2016
  7. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    feriha, pozelno e da odis na pregled, izgleda se raboti za oboen iscedok, koj vo najdobar slucaj moze da e posledica od antibiotskata terapija, no isto moze da bide simptom koj ukazuva na infekcii, cisti, polipi i kancerogeni kletki.

8. skopje123

skopje123 Нов член

Се зачлени на:
    30 август 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    pomos !...vaka znaci so devojceto imavme eden problem morase da abortira poradi nekoi nesovesni lugje ne e bitno...abortusot se desi pred 3 meseca...imase nekoi komplikacii ama fala mu na gospod pomina se ko so treba....od togas prekinavme da se gledame...pred 2 dena se vidovme imavme odnos na brzina so se vika...ona ssamo se navedna i da mi izvinite na izraz svrsiv vo nea pak...bez ona da znae...odma se oblece stoevme nekoe vreme praevme muabet...voopsto ne sednavme i mi vika deka nesto i tecelo od vaginata...e sega neznam dali bila vo pplodni denovi i dali toa pravi nekoja razlika..i kolkavi se sansite povtorno da e bremena ve molam za iskreni mislenja ..fala

9. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.213
    Допаѓања:
    36.709
    И да не се плодни деновите, има шанси за бременост.

10. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Шансите за бременост се ГОЛЕМИ. Бог да чува, кажи му на девојчето. Другите биле несовесни...

На 1209, Marijana93, joy1 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.688
    Допаѓања:
    79.812
    Прво, кои се тие несовесни луѓе поради кои требало да абортира?
    Второ, дали си ТИ совесен? Што намера имаш уствари со неа?
    А шансите да е бремена секако дека се големи а тоа тебе ќе те радува или не? Ако не, каков човек си ти што после таков грев (абортус, убиство) пак и го правиш истото? Бременоста е нешто што се планира а не да и го туриш само па да се чудиш после.

На ku4ence, 1209, Marijana93 и 9 други им се допаѓа ова.
  12. KittyCat84

KittyCat84 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    16
    Nekoj aktiven da pishe mi treba pomosh..

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.190
    Допаѓања:
    84.072
    More mali imas slusnato za kondomi , a ne ke si napravis keif i posle ke ja teras da abortira ne e toa zafrkancija kako sto si mislite vie kaj ni otide mladinava so vakvi postapki , neinformiranost i nezrelost posle se cudite od kade e tolku rasirena neplodnosta od vakvi raboti ....

14. skopje123

skopje123 Нов член

Се зачлени на:
    30 август 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    bratuu ne e rabotata da ja teram ja da abortira loso sme se razbrale ovde naprotiv ja sakam da imam dete bas radi toa i ti vikam sum svrsil vo nea so cel da ostane bremena i da imam dete so nea ...prasanjeto mi bese kolkava e verojatnosta da ostane bremena

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.213
    Допаѓања:
    36.709
    Она може да остане бремена и во неплодни денови, иако шансите за такво нешто се мали. Свршувањето внатре претставува ризик од забременување.

16. skopje123

skopje123 Нов член

Се зачлени на:
    30 август 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    mene toa bi me naprailo presreken ...lugje edini nacin mi e toa da ostaneme zaedno inace ja izgubiv so samoto toa gubam volja za zivot ...mi pogazi i maskost i se mi eba mamata ako me veruvate znaete kako boli na maski obraz solza mentalna rabota...zvucam kako picka u dusa ama jbg pojako od mene e :(

17. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.688
    Допаѓања:
    79.812
    Не да звучи туку и така е. Извини, ама ти не знаеш што значи бременост и раѓање дете и не ни го заслужуваш тоа да го имаш.

На 1209, HUNK, supertoasty и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. skopje123

skopje123 Нов член

Се зачлени на:
    30 август 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    vidi vaka toa dete ne dozvolija da se rodi roditeli so sum mozel ja protiv toa koa oni odlucile za nea i ja pratile tamu na toj grozen chin ...da ne go sakam ja toa nema da se desava da se boram i da probuvam da go imam pak ..

19. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Ти си нај несовесен од сите во приказната!
    Не можеш за ваква работа сам да одлучуваш.
    И кога знаеш веќе низ што поминала, на таков грозен чин како што го викаш, зошто и го правиш истото?!

Ќе си ја удирате главата во ѕид еден ден, само да не биде касно.

На ku4ence, HUNK, supertoasty и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. skopje123

skopje123 Нов член

Се зачлени на:
    30 август 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    zaso go pravam istoto ? zaradi toa so i dvajcata mnogu ne boli toa so ni se desi i samo na ovoj nacin mozeme da se snosime so toa ....a za toa dali ja sum najnesovesen ? ne ..so mozam ja protiv toa so go napraile roditelite...ne unakazile i dvajcata ...epa nema spremni sme sea i dvajcata a cuvame dete....samo daj oze so gopod napred da bide ...