Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Надвор од контекст сум, ама штом ја активиравте темава на ваков глуп начин немам друг избор.

Сѐ можам да сфатам, ама „уште сум невина“ со дејствија како „ми пикаше прсти“, „му го испушив“, „ми ја лижеше“, „анален секс имав“ не сфаќам никако. „Не сум спремна да имам секс, ама правам сѐ освен да ми влезе“ соодвествува со „јадам по 6 пати дневно, ама повраќам за да не се здебелам“. Најтрагично од сѐ е тоа што истиве девојки глумат псевдодевичанство и осудуваат девојки кои имаат нормални сексуални односи, без такви варијации на тема. И зошто, за утре на некој да му се прави невина, а уствари со 30 души правела свашта? Освен да ѝ влезе нели, бидејќи битното е да докаже поштење. Сѐ што е повеќе од обичен пољубац е сексуален интеркурс, што е сосем нормално, кај секоја здрава личност.

Втората работа е онаа сексуална неписменост кај истиве. До кога со муабетиве бе, „ми пикаше прсти а претходно си го фати, па случајно од претсемената да не ми влегло под нокт а сеуште сум невина“? Или „имам ли сида пошто му седнав на гаќите“? Толку ли не ве учеле, прво од дома мајките, како може да забремени една жена? Или репер ви се на ТЛЦ оние глупоштини од реалити шоуа кај што демек трудна била и не знаела до пороѓај?

Аман бе, прочитајте малку, пред да влезете во било каков вид на интимен однос.
    :@:@:@:@:@

На supertoasty, Bitter-Sweet, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  2. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.162
    Допаѓања:
    13.539
    Кога пикате раце нозе , а не пенис како секој нормален многу јасно дека е многу лесно да се дојде до инфекција. Од тоа ти е чешањето направи си пап и брисеви.

Хахаха многу мислиш. Собира и цела рака само нели ти си "невина" па може го страв да не те скине . хахахаххаах

3. Vodolija111

Vodolija111 Нов член

Се зачлени на:
    6 септември 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    So decko mi imav sex po zavrshuvanjeto na ciklusot vo plodni denovi koristevme kondom po nekolku dena imav malo krvarenje i traeshe eden den po toa napraviv dva test za bremenost istiot den i dvata bea negativni dali nekoj se soochil so vakov problem kako mojot

4. VIKTORIJA 1

VIKTORIJA 1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2016
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    434
    Немам работа и читам по форумов што има.
    Вака се немам смеено ни вицотека кога читам.
    Како сте ме расположиле :D:D:D:D:D

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    А некој има попаметна работа од тоа да седи на форумов и да гледа сеир на другите?
    Како прво мислам дека форумов служи за секој да праша што сака,и да се едуцира.
    Веднаш се појавуваат светици паметњаковци кои осудуваат некој.Очигледно сум го избрала погрешното место за да прашам.Среќа што се наоѓа некој што не осудува и ти дава одговор,ама ретки биле тие.Гледам се повеќе има такви што дремат 24/7 на форумов,и чекаат некој да пише особено во оваа тема,и да пуцат.
    Се исмејувате на туѓиот страв..И да,ако некој не е едуциран,овде пишал да добие некоја информација и да се едуцира,а не за вие да пишувате оф-топици.

Фала ви за одговорите до сега.Не,никој не ми е репер,наведов 100 пати во секое мислење дека сум анскисозна личност која премногу паничи,и немора мојава ситуација да ви биде предмет за осудување.Поздрав :)

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.586
    Допаѓања:
    201.820
    Рaнo ти билo зa тест некoлку денa пoсле oднoс. Нaјрелевaнтен е aкo се прaви пoсле дoцнење нa менструaцијaтa. Сепaк крвтa не е зa зaнемaрувaње, убaвo е дa те ѕирне гинекoлoг.

7. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    13.505
    Значи читав и од прва страница до последна што пишувале некои девојки. Не можам да се изначудам, а и сама слатко да се смеам. Како може со кондом да имате секс а да останете трудни. Јас со маж ми се мачиме да добиеме дете. Така ако се добивало дете, ќе требаше градинка да отворам. А уште повеќе ме иритира кога ќе праша некој од допири или свршил на гради па дали сум трудна. Информирајте се малку, па е.... с. Толку неписменост мислам

На joy1 и Sesil им се допаѓа ова.
  8. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    13.505
    Да не те осудуваат сакаш? Прашуваш глупости. Ако од допир се останувало трудна, ќе родев. Не знам колку години имаш, не гледам тоа, но колку и да имаш, ова е за чудење.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Vodolija111

Vodolija111 Нов член

Се зачлени на:
    6 септември 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Krvarenjeto beshe malku na dvapati tie denovi chesto odev vo toalet 5 do 6 pati dnevno i gradite mi se otecheni drugi simtoni nemam nitu gadenje nitu bolki od testovite pomina edna nedela dali da napravam novi

10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.586
    Допаѓања:
    201.820
    Тoa ти се симптoми зa добивање. Првите симптoми зa бременoст се пoјaвувaaт пoсле дoцнењетo нa менструaцијaтa. Знaчи тест ќе прaвиш кoгa ќе ти дoцни мензисoт бaрем еден ден.

11. Vodolija111

Vodolija111 Нов член

Се зачлени на:
    6 септември 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Imam ushte 6 dena da dobijam fala za sovetot :)

12. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Анксиозност и необразованост врска немаат едно со друго. Извини.

На cheerleader му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Kika67

Kika67 Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2016
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Zdravo devojki...
    Ve molam za vas Soviet pls zagrizena sum.. Imavme odnosi so partnerot I svrsi malku nadvor I rece:"ke prekinam ke go sopram nesakam da svrsam pred tebe" znaci svrsi nadvor epten malku I prestana I pak prodolzivme da imame odnosi.... Ve molam koj Ima iskustvo so slicna situacija help a Neznam koga mozam da napravam test? Toa se sluci okulu Edna nedela posle mens.znaci ne svrsi vo mene Samo malku nadvor I prestana se presece.... I prodolzivme
    Blagodaram odnapred

14. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Pa ti za edna rabota 100 pati si prasala zatoa doslo do ismejuvanje,ednas prasuvas ti se odgovara i tolku,a ne sami si go barate posle ve zezale,si odlucila da fatis decko pa i da pravis nekoi rab so nego a ne si se info za nisto.Ke vi dojde noz do koska pa ajde na femina ke prasame,sleden mesec pak vi se slucuva nes pak ajde na femina i normalno ke zdosadite ke ve zezaat ajt pozz

15. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Decko ti ili so ti e bese li vo wc otkako svrsi?
    A testo treba barem 1den da ti docni pa da napravis,ili 14 dena od rizicen odnos

16. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    13.505
    Aj da ima nekoj problem pa da prasuva. A taa ne e skinata kako sto razbrav a i ja doprel pa se plasi da ne e trudna. Devojko primadona, lugje imaat seriozen problem i ne mozat da zabremenat ili deugo nesto a ti treses gluposti. Pa uste se vregjas. Za decko ti teknalo, a da se informiras za drugo ne ti teknalo. Ova e prostiluk

На cheerleader, joy1 и butterfly* им се допаѓа ова.
  17. Kika67

Kika67 Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2016
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Ne bev vo wc.... Ama ne svrsi vo mene nadvor nadvor I mn malku I prestana sakase prvo mene da me zadovoli I prodolzivme....

18. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Ne me razbra,ne ti,partnerot dali bese vo wc,ako ne bil mozno e da ne se isfrleni site spermatozoidite,mozno e da ima ostanato vo kanalot

19. Kika67

Kika67 Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2016
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Ne ne bese vo wc

20. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Epa ako ti kasni 1 den,ili neka pominat 14 od rizicniot odnos i napravi si test da si bides na cisto