Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. neongirl07

neongirl07 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2015
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    346
    Сум имала заштитен секс 10тина пати. Секој пат полека, нежно и пазевме. Последниот пат бидејќи имавме 1 кондом го стави, па го извади и ми рече прво да свршел надвор за да не му дојде брзо и јас да уживам, па ќе го ставел, сврши, се изми, почекавме 15 мин па го стави истиот кондом, но не се развлекуваше баш убаво и имаше воздух внатре. Завршивме, сврши надвор од мене и + го проверивме кондомот да не е скинат, не беше. По 1 ден добив. Поминаа 10 дена од тогаш. Веќе 3 дена ме боли главата и имам мачнини (во областа на желудникот), се напив лекови и ми помина привремено, имав дијареа првиот ден, имам намален апетит и ми се лоши од многу храна, чувствувам замор и многу ми се спие. Пред некое време колабирав од недостаток на железо. Дали има потреба од паника или се работи за друго нешто?

2. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.858
    Допаѓања:
    22.258
    Nema potreba od paniki

3. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Луѓе ..Не сaкaм дa изглегувaм нaдвoр oд грaниците нa мoетo прaшaње.Сaмo прaшaв дaли мoже дa се зaбремени при дoпир нa мaшкиoт пoлoв oргaн (сув знaчи без спермa) a пoтoa истите прсти дa ги стaвaм вo мене..Ми рече декa бил искaпен и чист..

4. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Prvo za nevinosta - himenot, se raboti za kozhicka so prstenest oblik, koja se kine pri prviot odnos, no ako e pofleksibilna (neretka pojava), OSTANUVA DO PRVOTO PORODUVANJE :) , himenot ne shtiti od bremenost, bidejki ne go zatvora reproduktivniot sistem.

Spored nejzinite prasanja, partnerot ejakuliral vrz nea, a somnezot bese da ne imal dopreno sperma, pred da penetrira so prstite, sto realno bi bilo zagrizuvacko dokolku se slucilo taka, a potoa se plasese da ne vnesla sperma ili sekret od prostata, bidejki se samozadovoluvala otkako prethodno go dopirala negoviot polov organ.

Последна измена: 7 септември 2016
  5. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Treba da pojdes na pregled, ne poradi bremenost, ne si bremena, tuku za da se resi sostojbata koja te machi vo momentov.

6. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Ne moze, dokolku na nego nemalo sperma.

7. VIKTORIJA 1

VIKTORIJA 1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2016
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    434
    Убаво кажав немав попаметна работа и седнав да читам.
    Прочитај од 569-572 страна и ќе сватиш што зборам.
    Овде ретко има некој мака.

На КикиМаус му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    13.505
    Nema potreba da upotrebuvas golemi bukvi, ke procitam i so mali, ne sum slepa majku mu. A toa kakvi soveti davas na vakvi glupavi prasanja, e za cudenje. Ne znam dali imas rodeno. No ako so svrsuvanje na vagina se zatrudnuva, nema potreba da odime po ginekolozive. Site od prva bez problem ke imavme deca. A toa deka e nevina a ti stapuvas vo odbrana, nema da go komentiram.

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Kolumbo е машко.

На КикиМаус, Kolumbo, fallenangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    13.505
    Ne sum znaela zasto ne sum gi citala site postovi. Ne mi e jasno sto bara masko da se mesa na vakvi sajtovi

На srcence1607 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Slatkish255

Slatkish255 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2016
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    786
    мене ми е 30 ден од циклус, сеуште ми нема дојдено, стомакот ме боли и градите исто, на 24 ти август, значи во плодни денови имав однос но беше со заштита, и не беше скинат, сега ме плаши зашто не добивам сеуште, да не има нешто?

12. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.166
    Допаѓања:
    50.562
    Девојки вака пред 2 недели имав заштитен однос со дечко ми, ама кондомот пукнал и кога го извади дечко ми од мене почна да тече смермата од кондомот, го прашав да не е останало нешто во мене ми рече дека 95% е сигурен дека ништо не останало во мене и јас целата бев испаничена, па дури и плачев и сега при секоја болка во стомакот веднаш помислувам дека сум бремена, вчера ми се лошеше многу за малку ќе поврнев и сега се на тоа мислам дали сум бременеа дали од тоа ми се лоши :worried: Порано сме имале секс без заштита сврше надвор од мене и кога го прашувам да не е останало нешто во мене ми вели не и навистина е така ми доаѓа месечниот циклус и се си е ок. Ама сега треба околу 20 да ми дојде.
    Што велите можно ли е да сум бремена?

13. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    :) Ne mozam da podvlecam ili da boldiram, zatoa napisav so golemi bukvi. :)

Da, bez ogled na toa sto statisticki ima zanemarlivi sansi, ejakuliranjeto vrz vagina e rizicen poteg (da ne obrazlizuvam povtorno, mislam deka veke si procitala, vo sto se sostoi rizikot), duri i da se raboti za 0,0001% moznost, grubo zemeno edna od zenite vo Makedonija bi zabremenila, a nitu jas, nitu bilo koj bi mozel da i' garantira deka taa e izzemena.

Ne se raboti za branenje ili negiranje, jasno e deka pri penetriranje so prsti na koi ima svez ejakulat nanesen pri dopir (neli toj ejakuliral vrz nejzinoto telo), e postapka koja nosi rizik, bidejki ejakulatot se vnesuva vo "zabreneta" zona.

Vo odnos na ragjanjeto, nemam rodeno, mazite ne ragjaat. :)

14. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Ke imas ciklus, simptomite ne se za bremenost, tie simptomi se javuvaat okolu tretata-cetvrtata nedela od zacnuvanje.

15. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Kondomot puknal, znaci ne postoi garancija deka ne ostanalo nisto vo tebe.

Prvi simptomi na bremenost se javuvaat okolu treta-cetvrta nedela od zacnuvanje.

Za da ne bides pod stres, stom ima pominato dve nedeli od odnosot, napravi si test.

16. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.494
    Допаѓања:
    5.312
    Тест за бременост ќе ти ги реши сите сомнежи. Не можеш да бидеш сигурна, затоа што очигледно е дека кондомот пукнал. Симптомите кои ги кажа наговестуваат на добивање на менструација, за симптоми на бременост е рано.

17. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    Па како на пр. многу повеќе знае од некои што мислат дека знаат. Има можеби некои ситни грешки но повеќе знае од сите нас овде заедно. И зошто се чудиш ? Бил машко шо мора да се меша овде? А што е со неписмениве шо мислат дека од поглед може да се забремени? и што уште на 15год би абортирале? Не прај дискриминација молимте. Прва работа секој има право на форумов без разлика машко женско. Ако бил недоличен,администраторите уште оддамна би го отстраниле. Но сепак има можда некои недостатоци али дава совети колку толку да те утеши да помогне. (пошо колку што знам 60% од членките на форумов мислат дека се мали за да појдат на гинеколог или им е страв а не им е страв да се впуштаат во сексуални односи). Што е до мене Колумбо си е најокеј. Прво одговара на секое прашање,не осудува туку гледа колку толку да утеши помогне. Бидејќи сите знаеме да исмееме некого итн итн. Фала многу пријатно. Да ви посакам феминки и феминковци да имате убав дождлив ден:hug::l:

На VIKTORIJA 1, Kolumbo и supertoasty им се допаѓа ова.
  18. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    13.505
    А ти па што толку ме нападна. Бог да чува. А неговите совети ги гледам. Им дава совети дека иако е невина, треба да се плаши од бременост. А темава е дали сум бремена, а не дали аум труден. Затоа реков така.

19. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    Не те напаѓам. Затоа кажав можеби има некои недостатоци :) но у главно е океј.

20. SaraTrajkova

SaraTrajkova Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2015
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    22
    Zdravo.
    minatata menstruacija mi traeshe od 25 avgust do 31 avgust.
    Na 4 semptemvri imavme neznashtiten odnos so dechko mi, no ne svrshi vo mene.
    Na 7 septemvri t.e navecher koga se izbrishav imam temno kafeav iscedok, potoa staviv vloshka i na nea imav temno crveno pak nakaj kafeav iscedok no vo mali kolichini. dali e mozhno da sum trudna ili mozhno e toa da se deshava poradi pregolem stres i poradi promena na vremenska klima?