prvo dechko mi stavi kondom no bidejkji se nemavme videno 2 meseca, i nemavme nikakov odnos 2 meseca, mene pochna da me peche i boli, i go izvadivme kondomot i prodolzhivme bez, no ne svrshi vo mene .. i zatoa mi e strav sega od krvarenjeto bidejkji chitav na internet deka toa spagja vo rani simptomi na bremenost..
Дали имавте уште еден однос после тоа? Ако сте имале, а не си го измил или не бил да моча, тогаш има шанси да си бремена.
ti blagodaram mnogu. navistina mi olesni, kje se obratam kaj ginekolog za da ispitam shto infekcija e imaj ubav den, pozdrav
Zdravo Imav menstruacija na 3ti juni, na 3ti juli I na 4ti avgust Koga mi zavrshi menstruacijata me skina dechko mi ... Od 19 do 23 imav aktiven nezastiten odnos...od 23 pa navaka imav odnos uste dva pati... Mi docni 4 dena... Dechko mi vika deka nema prostor za panika...no me fajka strav bidejki skoro 5 dena mi docni ....
Не знам од каде да почнамТочно на 7ми овој месец имав односи без заштита се случи кондомот се скина и нормално сврши во мене..Дали е можно да останам бремена(а не сакам )?последна менструација ја добив на 27 Август е сега овој месец би требало на 24 Септември ..колку што се разбирам јас проверив и сум баш во тие плодни денови..не знам што да направам .
Potenciram - DA, VO NAVEDENIOT PRIMER SO TAA NEVINA DEVOJKA, TREBA DA SE PLASI, BIDEJKI PRAKTIKUVALE EJAKULACIJA VRZ NEJZINOTO TELO I PENETACIJA SO PRSTI, TAKA STO PRI PENETRIRANJE SO PRSTI, NA KOI EVENTUALNO BI BIL NANESEN EJAKULAT, TOA E ISTO KAKO DA EJAKULIRAL VO NEJZINIOT POLOV ORGAN. IMASE USTE EDEN PRIMER, KADE PARTNEROT EJAKULIRAL VRZ VAGINATA NA DEVOJKATA, STO ISTO NE E NAIVNA IGRA, TAA IGRA SO SEBE NOSI RIZIK, KOJ KOLKU I DA E MAL, NE GARANTIRA SIGURNOST. Pred se' sakam da ti se zablagodaram, sto go pocituvas moeto mislenje, znaenje i zelbata da se pomogne. Sakam samo da kazam, deka ne se nedostatoci (ete malku pogore povtorno objasniv), tuku takov vpecatok se dobiva, koga nekoj nenamerno poradi povrsno procitan moj odgovor ili namerno so cel da provocira, gi izvrtuva moite odgovori. Ne sum covek koj na necija nekultura (imase i takvi primeri) ke vozvrati so ista mera, se obiduvam da objasnam, no koj saka da sfati ke sfati, koj ne saka, ne e moj problem.
Po dve do tri nedeli od rizicniot odnos napravi si test, dve nedeli e najrana moznost za verodostoen rezultat, a porealno e od tretata nedela.
Ima prostor za panika, napravi test. Dokolku ispadne deka ovoj pat si minala bez bremenost, NE GLEDAJ NA TOA KAKO NA GARANCIJA ZA VO IDNINA, bidejki nesakanata bremenost doagja kako grom od vedro nebo.
Kafeavite iscedoci mozat da bidat simtpomi na infekcii, cisti, polipi, kancerogeni kletki. Treba da odis na pregled.
После толку мислења морам да пишам повратна информација.Еве денес ми дојде.Два дена порано од што требаше и многу сум среќна Ова нека ми биде лекција за во иднина..И до сите што имаа слични мислења како мене,не се секирајте