Девојки кој имал сличен проблем нека ми каже мислење. Имав ризичен однос пред недела - недела ипол. Дечко ми вика малце капнало внатреее... Јас имам постојана болка долее кај јанијцитее како нешто да стои и црвено-кафеав исцедок при болка имав три пати. Она тапа болкаа и не исчезнува. Има ли некакви шанси да е тоа ?
Imam pisano I prethodno, po skinat kondom ispiv Norlevo apce. Rabotata e sto ciklusot mi zavrsi na 2ri mesecov, apceto go ispiv na 4ti, a vcera pak dobiv i Isto e kako I sekoj mesec. Samo sto procitav na internet deka ova e pokazatel za bremenost, treba li da bidam zagrizena?
Da napravish test ili posetish ginekolog togash kje vidish dali e prichina za grizhenje,za nareden pat da nema neposakuvani grizhi I ne gi pij toa apchinjata,ne se bomboncinja mafni gi
"Kako nesto da stoi". Neznam shto da ti odgovoram,te jade psihata,mozda imas nekoja infekcija,pojdi na ginekolog. Inaku da si bremena nemozeme da znaeme poso posle 2-3 nedeli od zacnuvanjeto e najsigurno da doznaes dali si bremena ili ne . Mislenje. Pojdi na ginekolog vo brzo vreme,ke ti se resat site dilemi i prasanja
Treba da pojdes na pregled, bidejki pricini za toa krvarenje mozat da bidat poveke, megju koi i nus pojava od Norlevo, koe moze da napravi prilicno teski komplikacii, kako sto napisa RumShtangla toa ne se bonboncinja. VAZNO ZA SITE, ZOSTO SE KINAT KONDOMITE? Kondomite treba da se kupuvaat isklucivo od apteka, kade se cuvaat soodvetno i ne se so pominat rok na traenje. Otkako ke se kupat, ne se cuvaat vo dzebovi ili vo kola, kade postojano ke bidat izlozeni na toplina, koja gi razgraduva. Pozelno e da se koristi i lubrikant, za da se minimalizira efektot na trienje.
Kafeavo ili crvenkasto oboenite iscedoci mozat da bidat simptomi na infekcii, polipi, cisti, kancerogeni kletki. Odgovorot koj ti e potreben, ke go dobies od tvojot ginekolog.
So partnerot imavme odnos so kondom i posle 2 negovi svrsuvanja si prodolzivme pak i ne znam kako ama kondomot ostana vo mene a nie ne ni primetivme i po mn kratko vreme vidovme i prestanavme. Devojki kazete mi dali e mozno da zabremenam ako e slucajno vlegla taa podsemena tecnost??? Btw najplodenden mi e
ми се има и мене случено одма земи апче за ден потоа во приватни аптики го даваат апчево без рецепта во зегин мораш со рецепт од матичен има една аптека на Е се вика дежурна карши Соравија таму даваат без рецепта
Пијте пијте апчиња норлево морлево па после ке лупате глави,демек шекерчиња се или бомбончиња..Охх. Инаку феминке Твин припазете нареден пат ако не планирате бременост
Se rabotelo za tret posledovatelen odnos, pri koj poveke od sigurno e deka imalo iscedoci od sekretot od prostata, a dali vo nego imalo zalutani spermatozoidi najmnogu zavisi od toa dali partnerot uriniral pred toj odnos iako ni toa ne e garancija. Sansite se mali, no nikoj ne moze da ti garantira, deka 100% ne bi mozela da zacnes. Gledam ti predlozile Norlevo, jas duri i da recese deka ejakuliral vo tebe ne bi go predlozil na takov nacin, bidejki tie apcinja kolku se efikasni, tolku si nosat i rizici so sebe, koi se pogolemi od sansite za zabremenuvanje od zalutan spermatozoid vo sekret od prostata.
Napisa deka ne znaes kako se slucilo, kondomot da ostane vo tvojot polov organ. Ima tri varijanti, prvata e deka pri odnosot erekcijata ne bila stabilna, se namalila, so sto nastanale uslovi da se izvlece, vtorata e deka postoi moznost kondomot da bil so pogolemi proporcii od poloviot organ na tvojot partner, a tretata varijanta se prvata i vtorata zaedno. Na refus pakuvanjata nema podatoci, no dokolku se kupuvaat kondomi vo soodvetnoto pakuvanje, na nego pisuva koj e dijametarot na kondomot, koga se kupuvaat kondomite, treba da se vnimava na toj podatok, no i na rokot na traenje, bidejki se raboti za razgradliva materija.
Podobro apce otkolku trudna da ostane pa na abortus da odi Kondomot ostanal vo nea,ne e nejzina vina.
da ve prasam dali moze za vreme na menstrualniot ciklus ...se raboti za vtor den od mesecnicata...dali moze da se ostane bremena....?
Може било кој ден да забремениш и пред и за време на менструален циллус и по него. Секогаш има шанси за бременост доколку имате сексуални односи без заштита.
misionerska poza vtor den od ciklusot i komplet svrsuvanje ne da receme malce pa da sumjam ovoa komplet bukvalno se vnatre ...