luge pomagajteeee ne znam sto da mislam sto mislite vie po vase mislejne ima sansi da sum bremena bez razlika sto nemam nikakvi simptomi za bremenost bolki vo gradi macnina povrakajne vrtoglavici treba da dobijam utre ili zadutre sto misliteee vie pomagajteee
luge pomagajteeee ne znam sto da mislam sto mislite vie po vase mislejne ima sansi da sum bremena bez razlika sto nemam nikakvi simptomi za bremenost bolki vo gradi macnina povrakajne vrtoglavici treba da dobijam utre ili zadutre sto misliteee vie pomagajteee
јас мислам дека не си, ама можеш да одиш во аптека и да си купис тест, а не овде сто пати да прашуваш
аман бе девојки се е*ете и после дали сум бремена помагајте помош и дрн дрн па алооооооооооо кај ви беше паметот кога си уживавте и се тркалавте во кревет. ако сте наздравје ќе си имате бебуле и ќе си го нишкате нешто најпрекрасно, ако не сте ајде удрете на е*ање и следен месец ејјјјјјјј помагајте дали сум бремена. како прво за да имате односи и тоа без презерватив треба да сте спремни да си ги сносите последиците ако не стајте му кошулче на партнерчето и мирна глава секој месец. со тоа што ќе пишете помош дали сум бремена ние не гатаме на графчиња ниту пак можеме да претпоставиме што се сте правеле во кревет. подобро мирно без паника до аптека еден тест и ќе си проверите. тестовите подобро знаат од нас тука.
И не знам зашто мислат дека симптоми за бременост се бол во гради и ред други што постојано ги набројуваат.Бол во гради,стомак,кичма, се симптоми дека ќе ви дојде,а понекогаш,кај некого се јавува и чувство на гадење или повраќање.Еве јас на пример пред да родам,пред секој циклус
aha da daaaaaaaaa fala na odgovorot ama karatak veke i ne mu se sekirammm vcera bev po voznemirena no deneska veke neeee bidejki znam deka imam do mene covek sto vistinski me saka i go sakam i dvajcata sakame bebe no mislime deka e malki ranooo bidejki prvin sakame da se zememe pa da si najdeme stan pa posle bebuskooo nooo imam pretcustvo deka ne sum bremena no sepak segaaa zdravjeeee ...
само да ти кажам дека понекогаш животот ни црта нови патишта од тие што сме замислиле да ги изодиме....
decki da ve prasam nesto,moja drugarka nema dobieno mesec i 10dena,mozno li da e trudna.... bas i rekov da si proveri,zs mn ecudno tolku vreme da i kasni ne e normalno toa...ako e od stres,napnatost,promena na klima malce ke i kasni a ne tolkav period.Toj period e mn...odgovorete mi i fala [mod-kirilica:2jq7c1u7][/mod-kirilica:2jq7c1u7]
Па како да ти одговориме кога не даде никакви дополнителни информации? Имала ли односи во скоро време? Користеле ли кондом? Кажи нешто повеќе за да знаеме. Ако не нека си купи тест и крај
Не бе, не е трудна нема шанси! Ај нека заврти шоља од кафе да и прегледаме кроз прсти, а и нека замисли желба дека НЕ е трудна.
Дечки да ве прашам има ли шанси после прв однос месецов да ми доцни? бидејќи цела недела после првиот однос ми течеше крв, а сега треба да ми дојде за неколку дена.... можно ли е да ми касни или пак воопшто да не добијам поради тоа што имав цела недела крв?
би требало да ти дојди ако ти иди редовно а можи и да ти касни ако стануваш сексуално активна кај секоја жена е различно среќно
мозно е и да не добиеш кај мене беше така имав неколку дена крв сум се прочистила и коа бев на гинеколог ми кажа дека тоа ми била менстуацијата кај секого е различно не паничи ко прв почекај ...мислите така се останува трудна ...полека и смирено ако после 10 дена не ти дое ке си купис тест и ке си проверис и најубаво е и на гинеколг да си отидеш после тие 10 дена
Епа чудно ми беше тоа што крварев цела недела после тоа и помислив да не ми поранила менструацијата, но секогаш ми е редовна и треба да добијам овие денови