Ti devojko idi resi si gi problemite vo zivotot ili sto znam idi deri se vo planina sportuvaj nesto crtaj popolnuvaj si go vremeto i trosi si ja negativnata energija tamu ne me napagj mene ovde i ne siri negativna energija ovde pozdrav
Ај со дечиња не се расправам. Ти си разгалена како што рече феминката измислена и не ти се докажува. Бркај работа
Тестот покажува точност по 14 дена. А нели си се напила апче норлево или грешам? Тогаш што паничиш навистина не ми е јасно.
Сите ти кажаа и ти пак со глава во зид. Абе не си трудна, повеќе ми изгледа како да сакаш да бидеш. Се напна девојче.
Sekoj organizam reagira razlicno, a reakciite variraat od gadenje, glavobolki do predvremen ciklus koj ne e obilen kako redovniot. Dali i so kolkav intenzitet bi se pojavile reakciite, zavisi od organizmot. Najran period za testiranje e dve nedeli od rizicen odnos. Broenjeto na plodni i neplodni denovi ima dva nedostatoci, dokolku se planiraat nezastiteni odnosi. Prvo - se zaborava na opstanokot na spermatozoidite, koj moze da trae nekolku dena. Vtoro - toj metod dava posigurni rezultati kaj povozrasnata zenska populacija.
мислам дека ств треба да се опушти девојчето оти и апче пиено и све и совети мислења и пак за тест мисле а и од стресов што си го праи тешко некој симптом да осети и ако крева толку паника и незнаење па зошто флеваат во сексуален живот а и ств колку год имаш @Tace26 ако не е тајна
Тука веќе не се работи за тоа девојката да се опушти. Не свршил тој во неа, таа испила апче и плус сака и тест да прави. Како може да е трудна. Се клука со апчиња а дечкото не свршил внатре. Овде се работи за неинформираност.
neinformiranost i neznaenje a denes mislam bar interentot ti kazuva sve i samite sne svesni deka bez zavrsetok vnatre nema bremenost .. stom se legnuva vo krevet valjda site se svesni sto kako ako ne se spremni i educirani pa neka si pocekaat oti dva dena i objasnuvaat i kazuvaat nema potreba od test nema sansi za bremenost ama devojceto neke da slusa :/
А плус ако девојката има 26 год дека пишува тасе26, нема да коментирам. Може и без свршување да остане трудна. Може штркот да и го донесе, хаха.
е може ќе и донесе и јас тоа 26 го загледнав и си велам ако е до толку со незнаење ... а ако е мала е денешниве момиња " многу се знаат " и од допир прават тестови и мислат остануваат
види девојче значи опушти се веќе апче се напи во најбрзо време нема место за паника ..но за друг пат пазете многу подобро и едуцирајте се за све и ако мислиш дека не си способна не прави такви раб па после да плачиш .. Сега смири се и ова ти е грешка пд која треба многу да научиш .. Овде никој не ти мисли лошо колку о да се зафркаваме караме само потребна ти е едукација поеќе и полека наредниот пат