Не знам дали е баш за тука прашањето ама ајде... Значи имам 16,5 години и имам дечко веќе година ипол но не сме имале односи. Пред некое време одлучив да пробаме нешто ново, ама не ми се брза па пробавме петинг преку облека (во ова сум сета нова така да не ми се смејте Ве молам). Тој сврши нормално во гаќи, но излезе малку преку неговите тренерки. Е сега ја знам дека не се забременува од воздух и такви работи, ама ми доцни веќе 5 дена, а секогаш ми било редовно, но во последен период имав и многуу стрес. Дали е можно некако да стигнала спермата, не знам стварно како до вагината? Значи облечени бевме но сепак... Ќе ве молам за одговор пошто стварно станувам параноична и како што реков во ова сум сета нова и како што читав по интернет од памет ме извадија...
@alexx88 значи така ако се забременува и лета спермата до сеа по 20 деца ќе имавме логички размисли по коа логика ќе си бремена ? а не си имала секс до сега !! уште помало дете ќе знаи дека е НЕВОЗМОЖНО и сама си кажа стрес си имала ете ти одговор најнормална појава
Toa citanjeto od net i psihata ve jebat mnogu jas da vi kazam. Prvo AKO NE SI SKINATA NE SI TRUDNA. Vtoro AKO SVRSIL U GAKJI I DA SE DOPRES DO NEGO NE SI TRUDNA. AMAN! @Tace26 Srcka cim norlevo si piela zavrsena rab,no ne go praktikuvaj cesto,bi rekla skoro ic, sega i nikogas poso ne se bomboncija aj pozdrav i naucete se ednas veke . fala mnogu prijatno. I da ne zaboravam gajle mi e ako mi komentirate i se pobunite za odgovoorov,zaso veke se pretera. 500 i kusur strani pa veke koa planiras da imas odnosi sedni odvoj 2saati procitaj gi iskustvata pa idi pravi shto sakash bidete mi pozdraveni,sekoe dobro
Драга моја, проблемот е што не им се чита и затоа прашуваат вакви работи. Темава е за прашања, ама не за вакви. Имам читано низ темава - дали може да се забремени од анален секс?
А врв беше ваквото прашање: голтнав сперма, дали сум трудна. И кажете ми дали е ова веќе неискусност или крајна неписменост. Цццц
Тоа е неинформираност. Се е*ат без кондоми и дозволуваат да им се свршува внатре и после тоа се клукаат со апчиња Норлево како тие да се бонбони. После нека не се чудат ако не можат да имаат деца.
Ovaa recenica ke treba da ja doobjasnime, ne se raboti za toa dali e "skinata", tuku dali imala odnos. Sto e tuka zamkata, ima zeni so mnogu fleksibilen himen, koj opstojuva do prvo karlicno poroduvanje. Tehnicki gledano taa ne e "skinata", a ke se porodi karlicno. Poentata e vo toa sto himenot ne stiti od bremenost, bidejki ne zatvora kako kapace, tuku e kozhicka so prstenest oblik.
Arno de isto e ,ako nemala odnos nemoze da e trudna, isti k** druga dimenzia rabotava,dobro znaat kolumbo so e kako e ama se ebat bez da razmislat da mi prostis posle kriv im e cacko,nemoguce
Jas ni norlevo ni butur. Mene mi e strav koa dobivam poso me boli ketonal da pijam da ne ostanam sterilna oni norlevo,boze dragi da izmislat deka i gomna mozat da se jadat protiv bremenost barem od korist ke e, jadi si gomna sekojpat posle odnos hahaha strasna mladina strasna generacija. Da ocekuvam li utre deteto sto ke go rodam ako e zensko da me prasa dali moze od pogled da se zabremeni? Strasni ste,mozda ne sum poarna i pogolema da diskutiram no mi lici i znam sto e kako e iako 96ta sum ama barem educiraj se pred da ti vleze nesto
Ne se znae sto e poloso, toa sto znaat, a ne se svesni za posledicite ili toa sto ima nekoi koi navistina ne znaat vo 21 vek, koga informaciite im se na dlanka vo sekoe vreme i vo izobilstvo.
Колумбо а дали ако голтне сперма може да забремени? Извини на израз, многу го тупиш со некои муабети, па не би ме чудело да им дадеш совет дека има мали шанси ако се голтне сперма може да се затрудни
Najdobro e da procitas podobro sto napisav, otkolku da reagiras bez pricina. Znaci ne ednas, poveke pati na forumov postoenjeto na himenot e povrzano so nemoznost za zabremenuvanje, sto e potpolno netocno.
Ne stv mislam deka mnogu go tupat so takvi glupi prasanja. Ako ne si educirana ne dozvoluvaj se i sesto da ti vleze tamu dole,bog da chuva dozvoluvaat da im svrshuvaat vnatre a utre zadutre treba majka da stane neznam so koe lice bi si go poglednale deteto. Uzas od needuciranost.A fala bogu nesakam.nekoj sega da se javi so komentar deka mozebi nekoj e epten zatucan i otupen 21vek sme ucevme biologija znaeme sto se polovi organi itn itn. Treba iskreno malce da se razmisluva so svoja glava.
Tuka e problemot, nekoj ucel, a nekoj spiel na casovi. Denes bev na predavanje, na koe nekoi od prusutnite se naspaa kako nikogas vo zivotot, ima lugje i lugje, zatoa nisto ne me cudi.
Jas znam deka ti imas dovolno znaenje po ova prasanje, no morav da objasnam, tokmu poradi onie koi ne znaat. Ako ne se lazam, imase prasanja na forumov od tipot - "penetrirase, ama ne me skina, dali moze da zabremenam???". Znaci ne i' e jasno deka i so himen se zabremenuva.
Pazi RumShtangla , , devojkata dobi odgovor - "ako ne te skinal ne mozes da zabremenis", na sto taa vozvrati - "da i jas mislam taka, nema od kade da pominat" (se misli na spermatozoidite). Katastrofa, mislat deka himenot e kapache, a potoa nekoj ke reagira zoato sum pisuval.