Добро, како може да сте толку нестрпливи и лоши. Девојчето убаво праша, а богами и убаво кажа - ќе го ценам секој добар одговор. Ете незнае, и сега? Ќе мудруваме? Да знае, нема да прашува, ви текнува?
Мене ми се чини дека најмногу ги паничи она со предсемената, стално ја спомнуваат. Колумбо ги испоплаши
Ама пиша не сум скината , мислам дека се е јасно уште кога ќе го прочиташ тоа. . Абе многу сме напреднале во технологијата , а јас незнам.
Душо за да се сомневаш дали си бремена треба да ти влегол цел односно да си скината и да свршил внатре во тебе. Не се замарај и уживај.
Девојки, како и да е, кога некое девојче ќе пише на темава значи дека е испаничено левел 3872. Затоа да не си тераме мајтап. Да, некогаш иритираат глупостите кои се прашуваат, ама ... ама
pokraj mojata vlaznost tesko e da se proceni dali imal ili ne sekako i vo toj moment nikoj ne proveruva
ja ne se lutam i moeto prasanje da e glupavo bas naprotiv mora nekogas da doznaam za tie raboti jas se obrativ tuka smetajki deka ima poiskusni individui
Па поарно сама нека си изгугла и нека види како се останува бремена, отколу вака да се бламира. Плус ако според никот е стварно 94та родена, тогаш воопшто не е мала за вакви дебилни прашања. Или нека прочита низ темава има 600 страници.
Токму така. Затоа и заслужуваш да добиеш соодветен одговор. Конкретно и на кратко, за ситуацијата која ја посочуваш - не може да останеш бремена.
Ми иди да те бацааааааам за ова. На никој не му текнува да прочита оти друга 2 страници поназад или 2 мислења над неа прашала за исто. А @Kolumbo доста ги лажиш малите со предсемената
И не е за лутење. И да, во право си, мораш да ги дознаеш тие работи некогаш...евентуално. Поентата овде зошто ќе добиеш повеќе дрски одговори е затоа што влегувате во сексуални односи без основно познавање за последици. Чекате нешто да се деси, да испаничите па да почнете да се распрашувате по форуми. Ова не се однесува само на тебе, генерално зборувам.
Nitu gi plasam, nitu gi lazam, prisustvoto na spermatozoidi vo sekretot od prostata e realnost, koja voopsto ne e zanemarliva. Se spekulira so razni brojki za moznosta od takvo zabremenuvanje, no duri neka e i edna na 10.000 zeni, moze li nekoj da garantira za nekoja, deka nema da i' se sluci? Ne postoi garancija, se' dodeka postojat sansi, znaci deka nikoj ne e na sigurno.