A ako svrsam od uzbudjenje od gledanje garant ostanuvam taka?? Osven ako nemam gakji na mene sto se vausnost barikada.
Колумбо, а дали ако ми сврши на стомак може да останам трудна? Може ли преку папокот да ми влезат сперматозоиди? Мислам навистина со твоиве совети го тупиш. Без навреда.
Кога сакам јако да се насмеам отварам Фемина.мк > Љубов и секс > Дали сум бремена цепки смеење до солзи плачење. P.S. Сериозна си за ова @Black girl ?
Со тоа што го пишав дека го тупи колумбо, се разбира дека се шегувам. Требаше да додадам можеби хаха на тоа што го прашав на шала секако.
Dali veruvas ili ne, toa e tvoe pravo na izbor, no da ne go poznavas nekogo, a da frlas so drva i kamenja po nego, toa e los izbor, bidejki moze da bide pogresen kako vo slucajov. Ne zboruvam za nekoj koj se dodvoruva, so cel da ostvari vrska, tuku za onie za koi tokmu kako sto napisav, zenata e samo "trofej", ulov i nisto poveke, a jas za zal bev okarakteriziran duri i poloso, so toa sto mojata aktivnost bese opisana, kako nacin za "druzenje" so neiskusni mladi devojki. Neka vi e prosteno i od mene i od Boga, mene obrazot mi e chist.
Ima prasanje od tipot - imam obilen kafeav iscedok, koj trae tolku i tolku vreme. Spored pojavata i vremetraenjeto ne spagja nitu vo kafeav iscedok kako znak na ovulacija, nitu kako pocetok i kraj na menstruacija kako sto e kaj dobar del od zenite, ne e isto kaj site. Koga ima takvo prasanje, se znae deka priciniteli na toj tip na iscedok se - infekcii, nekoj tip na teska terapija, cisti, polipi i kancerogeni kletki. Nabrojuvanjeto na moznite priciniteli ne e davanje na dijagnoza, tuku posocuvanje ns moznite sostojbi, so sto na clenot na forumot treba da mu bide jasno, deka namesto da gubi vreme, treba da se obrati kaj maticniot ginekolog. Se zapnavte za kancerogenite kletki, a zaboravate deka i infekcija koja nema da bide lekuvana, moze da predizvika golemi komplikacii so seriozni posledici. Ne preteruvam jas, vi preci toa sto ne gi filuvam nestata, no koga e zdravjeto vo prasanje, treba da se znaat moznite rizici, a ne da se "spakuva" odgovor, cija posledica moze da bide izgubeno vreme. Ne treba da se plasat od mene, tuku od ne daj Boze momentot koga bi slusnale prasanje - sto cekase do sega.
Ti goigle-ase? Prodolzi da google-as, odgovorot go znam i bez pomos od google. Ne ti odgovoriv, zatoa sto na tvoeto odnesuvanje kon mene, mu nedostigase uste obid da me manipuliras i da pocnam da ti odgovaram na sekoe prasanje. Sakas marioneta? Kupi si, jas ne sum nicija igracka.
Ti sto mislis, deka toj e kapace? Ubavo sto izleze, mozebi ke pojdes vo biblioteka i ke procitas nesto poveke za himenot.
Znaes deka se obiduvas da mu kazes na "dedo ti" kade mu se nivite? Sekako deka moze da ima ovulacija kratko po menstruacija, toa se slucuva kaj zenite koi imaat cikus od 24 dena, a imaat dolga menstruacija.
Готово, не утепа. Туку, што ти мислиш? Невина забременувала тукутака, и притоа си сериозен? Па види, ако ме заинтересира, сигурно нема да читам каде што ти читаш. Ова не е стручност во прашање, не знам што е ама стручен вака не се однесува. Убаво од тебе што пробуваш да укажеш на можности каде реално постојат, стави акцент на реално, не на муабет кај невина, на крај ќе испадне и од лапање да почнат да се тресат? Или како што спомна Нена погоре, од порничи, како ќе му дојде, ако гледат во HD шансите се големи ако пуштат аниме шансите се помали, пошо цртан? Ах
Me citas, no povrsno, sepak ne se sekiraj, tuka sum da razjasnime. Nevinost znaci nemanje seksualen odnos. Narodot gubenjeto na nevinost go povrzuva so gubenjeto na himenot, sto nema vrska edno so drugo. Zena moze da ima odnosi so godini, a himenot da opstoi, znaci, spored netocnoto povrzuvanje, taa ne e nevina, a tehnicki gledano seuste e, bidejki ima himen, neli? Koja mi e poentata? Imalo prasanja i razmisluvanja od tipot - dali poradi toa i toa mozam da ostanam bremena, no ne sum "skinata" i si velam nema od kade da pominat spermatozoidite. Znaci taa misli deka himenot e kapace, no ne e, toa e kozhicka so prstenest oblik i niz nejzinata sredisnost pominuvaat sekreti, krvta od menstruacijata, no ako ufrlite na nekoj nacin, makar bilo i delumna penetracija spermatozoidi, i tie mozat da projdat. Tocno e deka polesno se dvizat so pomos na orgazmickite kontrakcii, no, koga se naogjaat vo opkruzuvanjeto na sekretot koj e blagoprijaten za niv vo periodot na sest dena pred ovulacijata, denot na nejzinoto traenje i 12-24 h dodeka opstojuvaat zrelite jajce kletki, spermatozoidite prezivuvaat dovolno dolgo, za da mozat da si ja ostvarat celta. Drugo e prasanjeto kolkava e verojatnosta, no taa postoi, a dodeka postoi, postojat i zeni na koi im se slucuva. Neka e 1:1000000, grubo presmetano (sto ne e tocno, no da se posluzime kako primer) da kazeme deka e sansa da zabremeni edna zena vo Mkd, dali ti, jas ili bilo koj mozeme da i' garantirame na nekoja zena, deka nema da bide tokmu taa, koja bi zabremenila? Ne mozeme. Ete vo toa e celata poenta, sto jas ne begam od rizicite i gi posocuvam, dodeka del od vas sakate toa da bide relativizirano ili premolceno, toa premolcuvanje nekogo moze da go chini skapo.
Воопшто не мислев во негативна или навредлива форма. Се извинувам ако така сум разбран. Но прочитaв многу девојки кои се жалат на твоите коментари дека ги "troll-аш/ги зезаш" тоа сакав да кажам. Со почит.
Ne si prva so navredlivo obrakanje, no kako sekogas jas nema da se spustam na tolku nisko nivo, ne e moj stil. Ne citam jas selektivno, tuku ti kako i nekolku drugi me citate povrsno. Dali i kade sakam da pisuvam vo odnos na temite na forumot e moj izbor, taka sto dali toa ti se dopagja ili ne, voopsto ne me interesira. Ne e voopsto vazno dali jas kako pripadnik na maskiot pol ili nekoja zena ke odgovori na prasanje, forumot e javen i ostanuva na onoj koj prasal da proceni cij odgovor e dobar. Mozes da gi smetas moite odgovori za kakvi sakas, no edno e jasno, deka toa sto obrnuvam vnimanie na site moznosti ne gi pravi irelevantni, tuku krajno otvoreni, so sto se posocuva na rizici koi mozat da bidat i toa kako stetni, dokolku ne se obrne vnimanie Se plasat? I tebe ke ti recam, treba da se plasat od eventualen moment, vo koj bi go slusnale peasanjeto - sto cekase do sega. Jas se grizam za tie deca koi postojano gi spomnuvate, prasajte se dali vie im davate dobar odgovor, koga im velite - so godini imame odnosi bez zastita, pa nikomu nisto.
@Kolumbo чекај сега јас да прашам далу сум добро разбрала: значи маж и жена не мора да имаат секс за да она остане бремена, туку доволно е тој да го стави алатот до пред хименот и така да сврши? Ради идеални услови, постои шанса да забремени? Јухууу што пливачи ќе беа сперматозоидите?
@RainBow @RainBow @RainBow @RainBow @RainBow До 5 пати упалува на форумов.. Мислам дека предалеку се отиде и време е некој да преземе нешто на темава. И да не биде тоа нешто од типот - ова е форум, правете што сакате. Туку да ги разгледа ставовите на двете страни
Абре човек, јас не знам која "стручност" ти мислиш дека ја поседуваш, ама не ти пали кај мене. Доста се напињаш и доста пробуваш да се разјаснуваш и со мене и со останатите тука. До бескрај реплицирај ми и пробувај да објаснуваш лекции џабе ќе е. Да постоеле оние твои теоретски 1:1999999 шанси немало да има стерилитет, сите ќе шетале наоколу трудни, ќе биле сосема здрави, немало да постои канцер, итн. Внимавај малку како се поставуваш, не можеш да ми кажеш дека на 16-17 годишно девојче на кое му касни една недела е нормално да му се набројуваат сите работи кои ти му ги набројуваш. Па знаеш ли ти кој психички стрес е бре тоа за неа? Од твоиве "совети" уште толку има да се испаничи, иако на крај и каснело од сосема банална причина. Батка, ти од стручност немаш ни С; не дај Боже гинеколозине по ординациине да почнат како тебе да се однесуваат, има општонародна паника да се крене. Па дури и кога постои сомнение за нешто посериозно има друг пристап, дополнителни иследувања, мирен начин тоа да се соопшти. А не: "еден ден повеќе кафен исцедок, тоа не е нормално - имаш сериозна инфекција или канцер, друго нема што да е". Мислам... фак лоџик.