Жено, си имала односи. Да, хименот може да остане, меѓутоа не си НЕВИНА. Девојкава која што прашуваше погоре НЕМАЛА ОДНОС ВООПШТО, влегол во неа едвај четвртина прст и мисли дека останала бремена. Бај д веј, НЕ НИ СВРШИЛ во неа.
Zeno ne mora da bides arogantna,jasno mi e kako se pravat deca i dolgo vreme go pravev moeto.NIkade ne napisav ako procita ubavo deka sum nevina i deka sum nemala sex.PIsav deka rodiv dete i deka suste imam himen,za devojceto so cetvrt prst,trienje,penetriranje,nesvrsuvanje ne iskomentirav nisto i ne mu odgovoriv i replicirav nisto.Jas replicirav na komentarot na postot od @JollyGirl. A devojceto neka ne se sekira ne se ostanuva taka bremena. Pozzzz
се во ред, само не ме нарекувај арогантна, затоа што не сум. само сум изреволтирана од типови како оној долгоозборуваниот погоре. поздрав.
Ako si izrevoltirana ne mora da ja isturis nervozata na mene,bidejki pisav svoe iskustvo koe ako go procitase poubavo ke videse deka pisav kako se ostanuva bremena so sex i svrsuvanje vnatre a ne na pocetokot,okolu,na gazot i sto ti znam jas kade.A za seznajniot clen NO COMMENT.Ne sakam ni da go spomnam.
Ne ja isturiv nervozata na tebe, ne znam od kade go zakluci toa. (Emociite tesko se citaat preku ekran) Samo sto mnogu od devojkite tuka ke pomislat, definitivno, deka moze da bide nevina a da ostane bremena.
Devojcinjata nemaat potreba od tvoe sozaluvanje, a vo odnos na toa sto mislis, vo Srbija ima izreka (vulgarna e, ke ja cenzuriram) koja veli - "Misliti, sr.ti i cvece brati nije isto.", poveli izvleci si zaklucok. Sigurna si? Na tvoe mesto jas ne bi bil siguren. Koga e vistinata vo prasanje, da, neumoren sum. ... so dolgogodisno iskustvo? Sega znaete i kolku godini imam? Mnogu ste interesni. Ako se stanuvase ginekolog samo so iskustvo, nikoj nemase da odi na fakultet, a ocigledno mnogu ja sakate taa forumska titula. Mene ne mi e vazna, vazno mi e da se ukaze na rizicite po zdravjeto, bidejki sekoe relativiziranje na sostojbata i zatvoranje oci, moze skapo da chini. I ti li rabotis vo maticna sluzba, za da znaes dali sum "decko" i dali sum pomlad od tebe? Kako mozes da sporeduvas ona sto ti go kazal ginekologot, so tugja sostojba? Sekoj organizam reagira svojstveno na sebe, zatoa bilo koja bolest ne se dijagnosticira spored eden edinstven simptom, koj se javuva ili ne kaj site, tuku so zbir od simptomi i soodvetni ispituvanja, bez ogled dali laboratoriski, radioloski, mikrobioloski... Ne ste svesni kolku vi se tesni pogledite na nestata. Ne se sekiraj, ne si edinstvena koja ima elasticen himen. Ete, tokmu ti si dokaz deka himenot ne e kapace i deka moze da se zabremeni. Muabetot so "nevinosta" e vo drug pravec, toa go obrazloziv vo eden od odgovorite, otkako nastana ovaa diskusija. Da ne merele slucajno kolku penetriral? Otkako so nea razgovaravme, kaza deka prethodno nemalo ejakuliranje, no, vo slucaj toj fakt da ne e poznat, treba da se bide svesen za obilnite iscedoci od sekret od prostata, vo koi po ejakulacija ima golema prisutnost na spermatozoidi. Spermatozoidite ne gi interesira dali navlegol ednas ili dva pati, ako bile ispusteni so icedok, za koj e dovolno i edno penetriranje, tie veke se vo "zabraneta" zona. Kolku za informacija, ke napisam uste ednas, bidejki povtoruvanjeto e majka na znaenjeto - pokraj so ejakulacija, moze da se zabremeni i blagodarenie na iscedocite od sekret od prostata, vo koi pri posledovatelni odnosi ima "zalutani" spermatozoidi. Sosema drugo e kolkavi se sansite, no se znae deka stom gi ima, nekomu se slucuvaat. Postoi seks "igra" koja nekoi ja praktikuvaat, a toa e ejakulacija vrz vaginata, sakate veruvajte, sakate ne veruvajte, taa igra voopsto ne e naivna. Ti samo izvrtuvaj gi moite mislenja, mozebi taka ke naucis i da pletes, ako veke ne znaes.
@Kolumbo ќе те викам дечко и што сега хаха. Бог да чува. Може требаше да те речам стар вампир зашто можеби имаш 80 години. Напиши бе колку години имаш за да знаеме како да ти се обраќаме.
Sto mislis deka postigna so odgovorov? Samo javno ja demonstrirase svojata nekultura. Bravo, dama za primer.
Прв пат во живот да слушнам машко што толку детално се разбира за нешто што е САМО женска работа... И што викаш, не се палиш кога читаш девојки кои се бремени/забременуваат или прашуваат дали воопшто се бремени?
Не е нормално истото да го пишуваш по 1000 пати. Ти ги иритираш сите. Не знам што си. Може некој фрик што е опседнат со пишување со млади девојчиња Остани си со твоите коментари бидејќи си нели искусен во се.
Mnogu me nasekira. Dali se palam? Mnogu dobro te procitav, uste od vcerasnoto obrakanje so laznata pocit, eve uste eden dokaz kolku me pocituvas. Dali i zosto znam? Od koga poznavanjeto na nekoja oblast e rezervirana za eden pol? Nikoj nema monopol vrz znaenjeto, ako bese taka, ke imase isklucivo zeni ginekolozi. Stom ne znaes sto sum, togas samoto okvalifikuvanje vo frik od tvoja strana, e samo uste eden pokazatel, deka si daleku pod nivo na pristojnost i educiranost.
Smesno li e da imas sestra koja e vo biznisot na trgovija so hulahopki i poradi toa da imas moznost da naucis nesto od taa oblast? Ako sobiranjeto znaenja e smesno, togas tvojata percepcija na nestata e potpolno pogresna.
dolgogodisno iskustvo se odnesuvase na nas zenite za se si spremen so odgovori. nekoj popust na shtikli da mi kazes kaj ima?
Dobro znam za cie iskustvo pisuvase, no nemas pretstava za moeto iskustvo, ete za toa odgovoriv, znaci ne sum jas toj koj ne sfatil tuku ti. City mall ima nova stranica, kade mozes da se informiras za popust, no za toa obrati se na druga tema i taka ja rasipavte ovaa i od - Dali sum bremena, ja pretvorivte vo Kolumbo na femina.