Што сака нека му е, нека го брани на друго место , а не да скока на сечие мислење што не и одговара за колумбо.Ако тој си го кажувал неговото мислење, и јас си го кажувам моето. Што толку ја засегна па да ми кажува дека претерувам.
Zdravo devojki pred 2 meseci na 12,13 oktomvri imav odnosi so zaštita no nekolku pati se skina kondomot ne ne svrsi vo mene i odma posle odnostie se bese normalno i si Dobiv normalno na 28 na Krajot na mesecot kako sto trebase da dobiam i od Togas nemav odnosi sega trebase da dobiam na Krajot mi doaga obicno ili pocetokot na dekemvri do 3 najkasno no ne Dobiv a pred okolu 2 nedeli imav kafeav iscedok na gakickite od sto moze da e toj iscedok i dali e mozno da sum bremena ve molam devojki kazete mi mn mi e strav od nesakana bremenost premnogu sum mlada
Nemam nikakvi simptomi na bremenost kako sto se oteceni gradi macnini i slično samo odam mn često vo toalet no toa mozebi e oti sum nastinata i od tecnostite devojki ve molam pomognete mi
Ocaen i asocijalen? Citam i se prasuvam, razmisluvate li voopsto za sto protestirate? Do sega na nitu edna forumdzika ne sum i' odredil dijagnoza, tuku spored opisot na sostojbata im se nabrojuvani mozni sostojbi. Za razlika od mene, vie mi dijagnosticiravte se' i sesto, nemate poim ni koj sum ni kakov sum, a ona sto mi e milo e sto se blamirate, bidejki gresite ne samo vo edno nesto, tuku vo se. Znaci vie davate dijagnozi, a ne jas, odnosno ako prorestirate, treba da protestirate protiv sebe. Zabremenuvanje preku obleka? Toa sum go spomnal samo ednas i toa vo situacija koja moze da se sporedi so ejakuliranje vrz vagina, sto voopsto ne e naivno. Toa sto vi izgleda kako preteruvanje, istovremeno e necija realnost. Pri slednoto odenje na pregled, prasaj go ginekologot sto moze da znaci kafeav iscedok, cie pojavuvanje ne se sovpagja so pocetok, kraj na menstruacija ili ovulacija. Garantiram deka ke ti go kaze ona sto go pisuvam, vospalenie, reakcija poradi nekoja teska terapija, polipi, cisti, kancerogeni kletki. Eden ginekolog od maski pol, od kade uci, da ne ima slucajno ciklusi, da ne ragja...? Sekako deka se uci od knigi. No, ovoj "decko" (vi blagodaram na komplimentot) pokraj citanjeto, vo svojot zivot videl mnogu nesto, taka sto tokmu poradi sto se raboti za delikatna tema, navleguvam vo temata do sitnici, odnosno nekogas sansi koi matematicki izgledaat mali, no vo praksa se slucuvaat mnogu cudni nesta, so prirodata, zivotot nikoj ne izlegol na kraj.
Cestoto mokrenje vo bremenost se pojavuva, poradi toa sto besikata ne moze da funkcionira so poln kapacitet.Ti ne si bremena, za da bide pricina kaj tebe. Moze da bide poradi nastinka, moze da bide poradi sostojba koja gi zafatila bubrezite itn itn. Pojdi na pregled i napravi analiza na krv i urina.
Најверојатно ти се пореметил метаболизмот. Можно е и до времето да е. Или можеби дека си настината. Ако не свршил во тебе нема простор за паника. Кај сте да и одговорите на девојчето вие сега? Туку се расправате ко баби вчаршија
јаооо ептен се засрамив докторе . Да , очаен поздрав и продолжи со дијагнози на женски форум , има девој4енца кои ти веруваат. И баба ми би им препора4ала на лекар да појдат. Ај терај си , уфилман си и гледам интересно ти е. КРем4ЕнЦЕ тука сме . ама вам со докторот ви ја препу6таме темава
Koj i da ja procita ovaa diskusija koja trae nekolku dena, uste po nacinot na izrazuvanje, megjusebno obrakanje, ke zakluci koj e ocajniot.
Абе и мене тоа ме изритира што ме нападна ама си викам ај да не се расправам. Батали ја и игборирај ја. Нека си збори што сака.
@Kolumbo мислиш дека би се срамела да го прашувам гинекологот за глупостите што ги тврдиш? Ај прошетај и едуцирај се како се затруднува, а не да спомнуваш еден во 80 милиони.
Da no me plaši toj kafeav iscedok i zosto mi docni mozno li e 10 Đena posle odnosot da ti dojde se normalno i da nemas nikakvi simptomi i naredniot mesec kafeav iscedok i da ti docni a od Togas od koga ti došlo se normalno da ne si imal odnosi
Znaci ja imav na 13 i posle toa na 28 mi dojde se normalno i do sega ne sum imala nikako odnosi a sega mi docni i pred dve nedeli imav kafeav iscedok 2,3 kapki
Кафеавиот исцедок значи овулација многу често.. Во еден од претходните постови @Kolumbo имаше објаснето се во врска со кафеавиот исцедок. Не е рак сигурно јас бев на гинеколог пред неколку месеци и го прашав и ми рече дека значи овулација. Или често пред да тти дојде може да течи кафеавиот исцедок па тогаш да почни обилното крварење.
Ti blagodaram mnogu malce me utesi vo sebe mislam deka ne e mozno ama pak mi e strav a se ima li deseno na nekogo 10 Đena posle seks da ima dobieno se normalno no pak da e bremena