Nema da go prasas, bidejki ne mozes da podneses da ne si vo pravo, a za da bides, treba da se educiras. Eden vo 80 milioni? Mozes li da dades garancija za bilo koja zena, vklucuvajki te i tebe, deka e vo zastitena zona? Vo odnos na brojkite, 80-te milioni ne se moe tvrdenje.
Mnogu dobar sovet mi dade, da pijam alkohol. Rekov i porano, ako ne vi se dopagja toa sto go pisuvam - ne citajte. So diskusijava edinstveno postignavte javna demonstracija na vasata nekultura.
Ааа, извини, само мажи пијат алкохол. А ти штом се натегаш овде со жени, далеку си од маж. Пиј си сокче.
Imam golem problem... Pred 15 dena imav odnosi so decko mi bez zastita koga svrsuvase osetiv na grbot deka tami svrshi pa mi kaza deka mal del od spermata navlegol vo pocetokot na vaginata. Po odnosot mokrev i se plasam da ne sum bremena, on mi vika deka nema potreba od panika ama jas se plasam i vekje eve 5 dena mi kasni imam malku bolki vo dolniot del od stomakot i me bolat gradite isto kako i sekogash pred da dobijam, inace nemam redoven ciklus a pred 3 mes piev apcinja za da dobijam. Moze li vase mislenje..
Toa sto si urinirala, nema nikakva vrska so reproduktivniot sistem. Spored simptomite verojatno ke imas ciklus, ako seuste docni, treba da se konsultiras so ginekologot, bidejki stom imas neredovni ciklusi (a veke si primala i terapija), treba da se ispitaat hormonite. Vo idnina izbegnuvajte ejakulacija na mesta od kade moze da dojde do slevanje na ejakulatot do vaginata, toa e isto kako da ejakuliral vrz nea i ne e tolku naivno, kolku sto izgleda. Nekoj ke rece deka sansite se na granica na statisticka moznost, no dodeka tie postojat, od vnimatelnost glavata ne boli.
Да девојче. Ќе се слее спермата до вагината и сама ќе си го најде патот како што вели „гинекологот“ погоре (знакчињава не се однесуваат на тебе, туку нему). Не си бремена доколку не свршил внатре. Ова не е плукни залепи, не го слушај дотичниот. Според него секако може да се затрудни, па и да си немала воопшто односи.
Ке рачунаш, велиш пред три месеци си пиела за да дојди, ама кога последен пат со имала местр. и на колку време ти доага? И јас бев со нередовни и ке ти кажам дали има место за паника... Ако сакаш пиши ми и лп
Koj mu kaza na devojceto deka e bremeno? Ako ne znaes da citas, vrati se vo osnovno obrazovanie, namesto da se zanimavas so mene. @Badgirl211 , ti napravi si ispituvanja na hormonite i ne slusaj rekla kazala muabeti od lica, koi edinstveno sto naucile vo zivotot e da ja pokazuvaat svojata nekultura. Pogrizi se za svoeto zdravje.
Мене главата ме заболе од твоите прогнози @Kolumbo. Знаеш на кого ме потсетуваш? Ви текнува на врнежите кои предизвикаа поплави пред некој месец кои не ги најавија? Епа после несреќните настани, превентивно на прогноза најавуваа врнежи, иако речиси капка дожд не видовме. Така и ти со свршување и бременост. Дај не не зезај, со свршување на вагина или близу до вагина имало можност да останеш бремена!!!
Imav minatiot mesec na 8 a pred toj mesec imav na 3. No pred da ja primam terapijata mi idese na 26, 27.. Pa posle piev apcinja eden mesec nemav pa pocna od 1 pa nagore.
Moze li da mi objasnis kako od grbot uspea da se slee spermata na pocetokot na vaginata? Se obiduvam da si pretstavam ama nekako slabo Ne si bremena. Na 15 godini moze da ti kasni od milion pricini. Prvata verojatno e deka ne ti e stabiliziran ciklusot.
Pa pred da go izvadi za da ejakulira malku zakasna vo vadenjeto a posle toa na grbot. Znaci za sekunda neznam kolku moze da navleze i za toa neznam so da mislam dali e mozno od malku i toa na pocetokot na vaginata da sum bremena.. Inache fala vi nogu
Добро бе, ти види што си пишал а не мене да ми кажуваш да се вратам во основно. Си пишал дека слевањето на спермата до вагината не е наивно и да се одбегнува свршување блиску до вагината. Ти човеку глумиш глупав изгледа и напиј се апчиња за памтење ако не памтиш што си напишал, а не мене да ме навредуваш дека сум неписмена.