Луѓе, овие Норлево им ги даваат на децава у аптека без рецепт? Пошо ако е така, под итно треба да се реагира.
ДА, не се прави шала со апчињата ама кога се има незаштитен секс секогаш треба да имаш верба во партнерот, јас ете на пр. имам незаштитен веќе 6г арно ама само со еден кој веќе ми е сопруг и не сум забременила веќе 4 години, сепак никогаш не се зема ризик толку мала, продолжи да си сексулано активна ама со заштита негова ОБАВЕЗНО!
Девојки претходно ми рековте дека нема можност да сум бремена од ситуацијата но еве 23ти ден ми е од циклусот а деновиве и денес малку имав болки во долниот дел на стомакот слично како и грчеви пред да добијам но не исто, а денес уринирав мислам едно 10 пати многу сум загрижена Да надополнам последниве 5 6 месеци ми доаѓа точно на 29 дена пред два месеци само имаше мало поместување и ми дојде на 32 дена
Од која ситуација? Не можеме да знаеме што ти се случило без да вртиме 10 страни наназад.. Цитирај или објасни во кратки црти.
Ako ti kasni napravi test za da bides sigurna, no postoi verojatnost da ti docni i od stres. Posto si pod stres ovie nedeli, taka?
pa da ali kako sto spomnav 23ti den mi e a obicno mi doaga na 29 30 ...Dali ima moznost za bremenost od toa i dali ovie simptomi so gi imam sega se voobicanie za pred dobivanje?
Aaa izvini tebe ne ti ni kasni. Znaci simptomi na bremenost volku rano vo najgolem broj od slucaevite - voopshto NEMA.
@Ilina1994 Не свршил во тебе, не ни имало пенетрација ко што разбрав и како може да си бремена? Плус уште 1 недела има додека да добиеш. Само си ствараш стрес за без врска.
vo najgolem broj od slucaite,,a vo ostanatiot broj dali voopsto ima pricina za panika ovde,ima li voopsto potreba da se trosat pari na testovi?
1. Сеуште имаш химен. 2. Немало пенетрација 3. Не свршил 4. Не ти доцни И аман коса ми се дига, гледам '94та си, а елементарно познавање немаш како се останува бремена. Не само ти, туку последните страници се со ист муабет. Трошење пари за тестови? Па, ќе трошите ако не знаете како се останува бремена, да.
Zavisi koj slusas. Ako go prasas drugarot sto ti kaza kup mozni scenarija,spored nego verojatno veke bi trebala da otides kaj ginekolog. Ako ne slusas nas drugite, ke ti kazeme deka mokrenje zacesteno moze da e od nastinka a ne od bremenost posto zacesteno mokrenje jas tek sega imam, a eve bremena sum 14ta nedela. Simptomi na bremenost cela nedela pred dobivanje se recisi nevozmozni,a test nema sansi da ti pokaze tocno sega
Џабе си збориш. Кога некој не разбира, тоа е. И мене ми се дига коса кога гледам како може некој да биде толку неинформиран.