Vo celata diskusija ti i "koalicijata" gi preminavte granicite, a ne jas. Uste ednas ke kazam, ne me napadnavte, tuku edinstveno ja demonstriravte vasata nekultura. Ne e preminuvanje granica otvoranjeto necii oci, tuku "prodavanje sareni bonboni" i necovecki odnos kon drugite clenovi na forumot.
Testovite se negativni, ocekvaj ciklus. Vo odnos na neredovnite ciklusi, pozelno e da pojdes na pregled, da se ispita koja e pricinata.
Нема врска што направив тест уште првиот ден кога требаше да добијам или требаше да чекам уште некој ден?
Za tebe nemam komentar. Ako tvoite dijagnozi so verojatnost od 0.000001% ne se tormozenje i preminuvanje granici,togas ne znam, stvarno ne razbiram kakov covek si ti. Se zabremenuva so nedopren himen,minimalna penetracija i bez ejakulacija. Hm...
Дајте и овде еден полиграф да провериме дали благодарноста на нашево илинче кон друже колумбо е искрена! @Ilina1994 се додека нема свршено во тебе, нема апсолутно место за паника. Само џабе си под стрес.
celata rabota mi bese nekoj mi spomuva tuka dvolicnosti i drugi osudi prema mene jas kazav zosto sum tuka a i edno pati se izviniv... ama dobro i za toa sto prasuvam mnogu me interesira i sakam da znam od poiskusni luge a toa ste vie ako slucajno ima norma kolku pati treba da se prasa nesto togas vo red
Kakov covek sum? Realen, jas ne mu serviram nikomu lazna sigurnost. Da, se zabremenuva, ti ako sakas veruvaj, no ona sto za tebe ne e za veruvanje e necija realnost, a za procentot, da napisese uste nekoja nula, mozebi nekoj ke ti poveruvase deka e moe mislenje.
Секако дека нема Друже Колумбо. Беше шеговито надоврзување на друга тема. И исто како што нема потреба ниту ти да го цитираш секое мислење, каде всушност не е побарано твое.
Otvoreno obrakanje do site forumdziki Bidete vnimatelni koga ke procitate odgovor od tipot - dodeka ne ejakuliral vo vasiot polov organ, ne moze da ste bremeni. Toa e pogresno, ocigledno deka povtoruvanjeto e majka na znaenjeto, zatoa ke vi go potenciram ova uste ednas - se zabremenuva i od prisustvo na spermatozoidi vo sekretot od prostata (go narekuvate predsemena tecnost), koj se izleva vo iscedoci pred ejakulacija (zatoa i go narekuvate predsemena tecnost), a vo nego prisustvoto na spermatozoidi pri posledovatelni odnosi e znacitelno. Moznosta za zabremenuvanje e pomala vo odnos na ejakulacijata, no pomala moznost na nikoja od vas ne i' garantira deka ne moze da i' se sluci. Na primer neka e sansata 1:1000000 (iako sansite se pogolemi od toa, no poentata e druga), grubo presmetano edna od site zeni vo MKD, moze li nekoja od vas, za druga da garantira deka ne moze bash nejze da i' se sluci? Jas ne bi se osudil, zosto toa e kreiranje na lazna sigurnost.
Jas citiram mislenja koi se prasanja od forumdzikite i mislenja kade nekoj se zanimava so mene. Temava ne e za sheguvanje, a i taka ja rasipavte uste pred edna sedmica. Imate dovolno temi za zanimacija na forumov, ako ne vi se dopagjaat moite mislenja, slobodno moze da ne gi citate.
Ај го отупевте веќе. Да ја затворат темава најдобро ќе биде.. Сакате да знаете дали сте трудни? Тркнете до амбуланта, едно боцкање ќе покаже. Тука божем ние на грав гледаме дали сте трудни од симптомите што ги пишувате... А откако ќе ве преплашат па уште и ќе ви касни и на крај добивате 2во1.. Најчесто симптомите што ги имате сигнализираат на настинка, бактерија или стрес.. Релакс!