Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. MacaMata

MacaMata Нов член

Се зачлени на:
    27 декември 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ne sum vo moznost da otidam na pregled ne sum vo mk, no koga spomna za aktivnosti vezbam sekojdnevno, vozam tocak, a nz dali e vozmozno den posle zavrsuvanjeto da ostanes bremena, vo panika sum cela sum omalaksana cuvstvuvam kako cela snaga da mi se trese

2. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.327
    Под активности мислев „сексуални“. Возможно е после завршувањето на циклусот одма да останеш бремена, доколку овулацијата настапи некаде 9-10 ден од циклус да речеме, а тебе ти завршило на 6 или 7 ден и одма си имала секс.

На Згодно Момче му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    @izmislena, @MacaMata Вели дека стомакот и "кркорел" последно време и на прашањето дали е сексуално активна под активност подразбира возење точак мислиш да е бремена? :lol:
    Сериозно?:?:

На winter flower му/ѝ се допаѓа ова.
  4. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.327
    :D Ne! Mislev na seksualna aktivnost, a ne na vozenje tocak... Iako...dokolku ima nekoj pomegu tocakot i nea, ima realni shansi da zabremeni :P
    Mala shala, devojceto mora da otide na ginekolog za da doznae.

На Згодно Момче му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    @izmislena ај да не шпекулираме ќе почекаме Kolumbo да видиме што има на ова да каже. :lol:

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  6. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.327
    Пусто само може да чита, не може да не испоцитира сите по ред и да не стави на место :D

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  7. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.378
    @MacaMata Убаво ти вели членката , најдобро доктор ќе ти каже , ние само ќе си шпекулираме . Јас немав симптоми во првата бременост ич . Да не ми пукнеа водењак и да не добиев инфузија , јас и породилни болки немаше да имам , со поминат термин . Верувај и од бременост до бременост е различно . Јас со второто мн мачнини имав .. така да не чекај , веднаш оди на доктор за благото крварење , каде и да се наоѓаш , се некој ќе те прегледа приватно ( секако ако остануваш повеќе од еден ден таму ) .

8. Wild.Cat96

Wild.Cat96 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2014
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    723
    Дали може некоја девојка во инбокс да ми пише, фала однапред :)

9. ZbUnEtA*

ZbUnEtA* Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2015
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Devojki helpp trebase da dobijam na 27.12 no eve uste ne doaga :( od poslednata menstruacija sum imav seks so deckoto no bez nikakvi somnezi deka nesto se desilo...vo meguvreme pocnav so vezbanje,bev bolna iako ne piev nikakov antibiotik ili moze ova nenormalno vreme sto go imavme vo dekemvri da mi na poremetilo menstruacijata......dali nekoja os vas ima slicno islistvo

10. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    Ако не свршил во тебе внатре, не си бремена. Циклусот доцни од многу причини.

11. ZbUnEtA*

ZbUnEtA* Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2015
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Ne svrsil vo mene ali ipak nekoj strav me faka da ne ne sme primetile

12. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    Epa shtom ne svrshil ne si.

13. AnnaStojkovska20

AnnaStojkovska20 Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2017
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Добар ден нова сум форумов ... пред два дена имав сексуален незаштитен однос ,дечкоми ејакулираше и кога го извади и јас го прашав сигурен ли си дека не сврши вомене тој рече да сигурен сум но јас се плашам а треба сега на 10т да ми дојдее незнам што да правам ве молам за совеет :((

14. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.753
    Допаѓања:
    172.972
    Па сега веќе не можеш многу да направиш..
    Ќе чекаш и ќе видиш..

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.327
    Допаѓања:
    18.222
    Прво, како може да ејакулирал, па тогаш да го извадил, а да не свршил во тебе? Ејакулирање и свршување имаат исто значење. Или ти не знаеш да објасниш, или тој на здрав памет будала те прави.
    Второ, не можеш ништо да правиш освен да чекаш и да видиш што ќе се случи. Ова ти се вика ум за друг пат. Не за џабе постојат презервативи.
    Трето, само затоа што сте нови на форумов не значи дека треба да отворате нон стоп нови теми. Ако прво разбараше ќе видеше дека веќе постои тема со сосема истиов наслов, требаше да пишеш таму.

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.753
    Допаѓања:
    172.972
    Абе ајде, што ќе се мачат па и ти..да бараат:?:

:D:D
    Девојкава не верувам дека објаснува добро, има 20 години според имево, не верувам дека е до толку неупатена за ејакулација ...
    :?:
    Или само се тешам..

17. AnnaStojkovska20

Се зачлени на:
    4 јануари 2017
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Не не тој кога го извади веќе сбршуваше и затоа се исплашив и го прашав дали сврши во мене тој рече не јас кога го извадив одма почнав да свршувам

18. AnnaStojkovska20

Се зачлени на:
    4 јануари 2017
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    И затоа не сум сигурна се плашам до сега секогаш сум имала заштита само тој ден не и затоа мн се плашам и немам никакви симтоми само малку градите ме болат тоа е се

19. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Имаш уште време до добивање на менструацијата.Нека поминат две недели од ризичниот однос,па тогаш направи тест за бременост купен од аптека,сега ако го направиш нема да даде точен резултат.И менструацијата не доаѓа секој месец кај сите на ист датум бидејќи може некогаш да доцни неколку дена поради стрес,промена на клима или поради некои антибиотици.И другпат користете заштита за да немаш секирации дали си бремена подоцна.

20. AnnaStojkovska20

Се зачлени на:
    4 јануари 2017
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Да во право си ке почекам мене последните 3 месеци не ми доцнеше баш на истиот датум ми доаѓаше а сега незнам

На atala му/ѝ се допаѓа ова.