Џој во ред се тоа. Ама пред да почнеш со секс сигурно си знаела отприлика колку-толку како се останува бремена. Ни преку петинг, ни анален секс, ни орален секс не гледам како може да се затрудни. Ако веќе се одлучиле да имаат секс сметам дека барем основни познавања треба да имаат. Не сакам да се правам паметна, ама 20+ годишна да праша дали може да остане бремена од 3-4 пати пенетрација без свршување ми е .......
Ami sea gi ima sekakvi Realno gledano moze nekoj i ne trola Jas vo globala zboram deka temata se svede na glupi prasanja ama i uste po glypi odgovori
Не,не бев јас таа Јас прашав дали има место за грижа бидејќи кондомот излезе и се најде на надворешната страна од вагината,притоа веднаш беше отсранет,дечкото не сврши.Ама ме плаши истекувањето на предсемената течност,ете тоа прашав.. Можеби за вас прашањето е глупаво,но за мене пример не е,бидејќи сум почетник во овие работи. Мислам дека треба да имате разбирање за не доволно искусните и испаничените девојки кои пишуваат на формуов..
Викаат баба лаже, ама трап не лаже . Ова го нарекуваш неискуство? Не се секирај, не се забременува од воздух. Позз
Пишува некаде дека имало сперма на прстите? Секој си ја врти приказната како што му одговара Да тоа го нарекувам неискуство бидејќи никогаш до сега не сум се среќавала со вакви ситуации,да се лизне кондомот. Сфатив дека веќе не можам да прашувам и да се информирам на форумов,бидејќи се што добивам се критики,а не разбирање и одговор кој што го барам Поздрав.
Е добро де, не можам да памтам дали било со или без сперма, се сеќавам дека и претходно си прашувала вакви да ги наречам глупости. Ама дека ако ти сврши на задникот, можеш да затрудниш И не се работи само за кондомот, туку и за претходно што си прашувала. Туку ај да не должам веќе, на некои луѓе џабe им објаснуваш.
Добро де форумџивки , не судете на девојчињата . Еве утре и мене да ми се случи , да ми се лизне кондомот ( иако не користам засега , никогаш не знаеш што носи времето ) , би прашала дали има место за паника . Секако нема да се трујам одма со норлево . Подобро да прашаш некој поискусен , отколку да одиш право во аптека нели ? За се постои прв пат .
Zdravo,denes imavme seks so decko mi,so kondom,svrshi,no koga go izvadi kondomot ostana vo mene,no so otvorot beshe nadvor,ve molam da mi kazhete dali ima sansi da sum bremena bidejki spored kalendarot denes mi e najploden den,helppppp
Најпрво здраво. Имам 4 месечно бебче кое го дојам.. Првпат добив менструација декември, сега требаше да добијам пак на 14 јануари, но еве веќе ми касни 5 дена, последен пат имавме однос со сопругот на последниот ден кога имав менструација, сеуште ми немаше завршено, невнимание и сврши во мене, еве сега ми доцни, дали е можно да сум останата пак бремена толку брзо, или сеуште не ми е регулирана менструацијата од пораѓај, дали може некое искуство и мислење. Ви благодарам
Ништо чудно повторно да си бремена а можеби и не ти е регулирана сеуште менструацијата. Земи си еден тест и направи си или испитај преку крв да знаеш на што си.
Можно е да си останата бремена. Моја братучетка остана бремена по 2 месеци и сега децата ѝ се разлика 11 месеци.
Zdravo devojki jas sum nova ve pratam redovno i Eve sega odluciv da go spodelam mojot problem so vas se nadevam deka ke mi pomognete vi blagodaram odnapred so decko mi imavme odnosi pred Edna nedela bez zastita za prv pat imavme bez zaštita i go izvadi pred da svrsi pa posle svrsi nadvor i prekinavme ne svrsi vo mene svrsi nadvor i prekinavme so odnosot i jas se oblekov na gakicki i sednav na Spalnata i mi e misla da ne doprelo nesto do mene znam deka ne e mozno toa no Eve da go napomenam i ova sega sum mn zbuneta i citam deka nekoj pisuvaat bez zaštita nikako i deka nemora da svrsi za da ostanes bremena imalo i tamu nesto pred da svrsi imalo nekoja tecnost so moze da ostanes bremena no toj svrsi posle 5 minuti Odkako go izvadi no mnogu mi e strav bidejki citam obavezno so zaštita a za prv pat mi bese bez zastita i mnogu se isplasiv dali e mozno da sum bremena iako ne svrsi vo mene citam sekakvi raboti i mn se zagriziv dali e mozno ve molam za pomos devojki i da vi kazam sega treba da dobiam ovie denovi se nadevam deka ke dobiam ili pak nema ve molam za pomos
Не си бремена. Секогаш на темава застанувам на страна на оние кои бараат помош, но сега ќе критикувам. Не дека прашува за ОНАА ТЕЧНОСТ ПРЕД... туку што вака напишан текст без запирка, точка е тежок за читање.
Здраво дечки ве молам за помош овој месец имав повеке пати односи со девојками но сите беа заштитени и ниту еден кондом не беше пукнат плус ејакулирав надвор (односите беа во неплодни денови, девојками предходните неколку месеци добиваше на 19 во месецот овој месец и доцни направивме тест Shurecheck но беше негативен но не беше утрински ..Таа има симптоми на добивање веке 5 дена дали е можно да е бремена.