Дали сум бремена?

Discussion in 'Бременост' started by marina.maca, Dec 15, 2009.

1. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Џој во ред се тоа.
    Ама пред да почнеш со секс сигурно си знаела отприлика колку-толку како се останува бремена. Ни преку петинг, ни анален секс, ни орален секс не гледам како може да се затрудни.

Ако веќе се одлучиле да имаат секс сметам дека барем основни познавања треба да имаат.
    Не сакам да се правам паметна, ама 20+ годишна да праша дали може да остане бремена од 3-4 пати пенетрација без свршување ми е .......

atala and Black girl like this.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Ami sea gi ima sekakvi
    Realno gledano moze nekoj i ne trola

Jas vo globala zboram deka temata se svede na glupi prasanja ama i uste po glypi odgovori

Glasna, atala, Kolumbo and 4 others like this.
  3. Primadonna

Primadonna Популарен член

Не,не бев јас таа :) Јас прашав дали има место за грижа бидејќи кондомот излезе и се најде на надворешната страна од вагината,притоа веднаш беше отсранет,дечкото не сврши.Ама ме плаши истекувањето на предсемената течност,ете тоа прашав..
    Можеби за вас прашањето е глупаво,но за мене пример не е,бидејќи сум почетник во овие работи.
    Мислам дека треба да имате разбирање за не доволно искусните и испаничените девојки кои пишуваат на формуов..

4. Black girl

Black girl Форумски идол

Викаат баба лаже, ама трап не лаже :). Ова го нарекуваш неискуство? Не се секирај, не се забременува од воздух. Позз

5. Primadonna

Primadonna Популарен член

Пишува некаде дека имало сперма на прстите? Секој си ја врти приказната како што му одговара :)
    Да тоа го нарекувам неискуство бидејќи никогаш до сега не сум се среќавала со вакви ситуации,да се лизне кондомот.
    Сфатив дека веќе не можам да прашувам и да се информирам на форумов,бидејќи се што добивам се критики,а не разбирање и одговор кој што го барам :)
    Поздрав.

6. Black girl

Black girl Форумски идол

Е добро де, не можам да памтам дали било со или без сперма, се сеќавам дека и претходно си прашувала вакви да ги наречам глупости. Ама дека ако ти сврши на задникот, можеш да затрудниш (facepalm) И не се работи само за кондомот, туку и за претходно што си прашувала. Туку ај да не должам веќе, на некои луѓе џабe им објаснуваш.

7. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Добро де форумџивки , не судете на девојчињата . Еве утре и мене да ми се случи , да ми се лизне кондомот ( иако не користам засега , никогаш не знаеш што носи времето ) , би прашала дали има место за паника . Секако нема да се трујам одма со норлево . Подобро да прашаш некој поискусен , отколку да одиш право во аптека нели ? :) За се постои прв пат .

pretty-girl6, Primadonna and atala like this.
  8. 1418

1418 Истакнат член

Да ми пише некој лп да го прашам нешто?

9. macence123***

macence123*** Популарен член

Zdravo,denes imavme seks so decko mi,so kondom,svrshi,no koga go izvadi kondomot ostana vo mene,no so otvorot beshe nadvor,ve molam da mi kazhete dali ima sansi da sum bremena bidejki spored kalendarot denes mi e najploden den,helppppp ;(

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Не. И легни си.

11. ЛаЉе

ЛаЉе Активен член

Најпрво здраво. Имам 4 месечно бебче кое го дојам.. Првпат добив менструација декември, сега требаше да добијам пак на 14 јануари, но еве веќе ми касни 5 дена, последен пат имавме однос со сопругот на последниот ден кога имав менструација, сеуште ми немаше завршено, невнимание и сврши во мене, еве сега ми доцни, дали е можно да сум останата пак бремена толку брзо, или сеуште не ми е регулирана менструацијата од пораѓај, дали може некое искуство и мислење. Ви благодарам

12. Pinky97

Pinky97 Истакнат член

Ништо чудно повторно да си бремена а можеби и не ти е регулирана сеуште менструацијата. Земи си еден тест и направи си или испитај преку крв да знаеш на што си. :)

Kolumbo likes this.
  13. Ice&Fire

Ice&Fire Истакнат член

Можно е да си останата бремена. Моја братучетка остана бремена по 2 месеци и сега децата ѝ се разлика 11 месеци.

joy1, krEM4Eto and Kolumbo like this.
  14. Teonce5

Teonce5 Активен член

Zdravo devojki jas sum nova ve pratam redovno i Eve sega odluciv da go spodelam mojot problem so vas se nadevam deka ke mi pomognete vi blagodaram odnapred so decko mi imavme odnosi pred Edna nedela bez zastita za prv pat imavme bez zaštita i go izvadi pred da svrsi pa posle svrsi nadvor i prekinavme ne svrsi vo mene svrsi nadvor i prekinavme so odnosot i jas se oblekov na gakicki i sednav na Spalnata i mi e misla da ne doprelo nesto do mene znam deka ne e mozno toa no Eve da go napomenam i ova sega sum mn zbuneta i citam deka nekoj pisuvaat bez zaštita nikako i deka nemora da svrsi za da ostanes bremena imalo i tamu nesto pred da svrsi imalo nekoja tecnost so moze da ostanes bremena no toj svrsi posle 5 minuti Odkako go izvadi no mnogu mi e strav bidejki citam obavezno so zaštita a za prv pat mi bese bez zastita i mnogu se isplasiv dali e mozno da sum bremena iako ne svrsi vo mene citam sekakvi raboti i mn se zagriziv dali e mozno ve molam za pomos devojki i da vi kazam sega treba da dobiam ovie denovi se nadevam deka ke dobiam ili pak nema ve molam za pomos

Jasnabasna likes this.
  15. Doris123

Doris123 Истакнат член

Не си бремена штом не свршил во тебе како што велиш..нема потреба да паничиш :) уживај

16. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Не си бремена.

Секогаш на темава застанувам на страна на оние кои бараат помош, но сега ќе критикувам.
    Не дека прашува за ОНАА ТЕЧНОСТ ПРЕД... туку што вака напишан текст без запирка, точка е тежок за читање.

joy1, Annora and atala like this.
  17. Teonce5

Teonce5 Активен член

Zbuneta sum mnogu premnogu i sum zaboravila, se izvinuvam :)

sanjaeva likes this.
  18. dimaestro

dimaestro Нов член

Здраво дечки ве молам за помош овој месец имав повеке пати односи со девојками но сите беа заштитени и ниту еден кондом не беше пукнат плус ејакулирав надвор (односите беа во неплодни денови, девојками предходните неколку месеци добиваше на 19 во месецот овој месец и доцни направивме тест Shurecheck но беше негативен но не беше утрински ..Таа има симптоми на добивање веке 5 дена дали е можно да е бремена.

19. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Спoред oвa кaжaнoвo- Не е мoжнo .

krEM4Eto and Aleksandar1212 like this.
  20. SexyGirl2

SexyGirl2 Истакнат член

Dali koga go izvadi kondomot bese skinat? Ako ne bil nema nikakva potreba od strav ;)

macence123*** likes this.