Здраво девојки, вака сега со дечко ми имавме односи на 1 месецов, а мене циклусот ми заврши на 29 декември што значи дека не ми беа плодни денови. Имено прво имаше blowjob, и многу кратко беше во мене после тоа,не сврши во мене туку после повторен blowjob ми сврши во уста. Е сега ми доцни веќе 8 дена, и некако сум убедена дека не е можно да сум бремена ама сепак сакав ваше мислење. Инаку периодов сум ептен под стрес и нередовно се хранам па можеби и тоа е причината.
Здраво пак јас 31 е а уште немам добиено ми доцни 3 дена сигурна сум дека сврши надвор,незнам нешто ме тера да мислам дека сум бремена што мислите дали да правам тест мн сум збунета ?
од што може да биде тие неколку точки крв сеуште неможам да соберам храброст да отидам на докт..страв ми е
Тие неколку точки кафеава крв може да значи дека ќе добиеш набргу бидејќи имаш симптоми со болни гради за добивање,а може да значи и дека ти пукнала некоја циста на јајникот.Ако не добиеш за неколку дена,тогаш отиди на гинеколог,не се плаши,се работи за твоето интимно здравје. @feriha менструацијата може да доцни и до 4 дена,па и до една недела поради причините коишто ти ги наведов на претходната страна.Ако поминла две недели од ризичниот однос,тогаш можеш да направиш тест купен од аптека. @Stiletto штом нема свршување во тебе,тогаш не си бремена.Стресот и нередовната исхрана се причината за доцнењето на менструацијата,као што велиш ти.Тест за бременост купен од аптека можеш да направиш по две недели од ризичниот однос,порано не бидејќи дури по две недели од ризичниот однос дава точен резултат.
Сеуште ми нема дојдено, денес осетив блага болка кај јајниците кога се смеев. Дали ке ми дојде во скоро време што мислите?
Во секој случај тест ти е одговорот дали си или не трудна! Ти сама не знаеш а ние на форум како да ти одговориме бе девојче
Имав добиено од 29ми до 2ри јануари, тие денови имавме односи и со и без заштита, откако ми помина на 3ти повторно имавме односи без заштита. Сега ми касни, многу сум испаничена да не има нешто, иако знам дека тие денови се неплодни, правев тест и пред да ми касне и 2 дена откако веќе трбаше да ми дојде, двата негативни. Имам болки во долниот дел на стомакот, постојано ми се гади и ме тера на повраќање. Инаку кога имав добиено бев болна и испив премногу лекови, антибиотици. Друго, од пред 2 месеци имав проблем со циста на јајник, но крајот на феврурари треба да идам на контрола. Има ли простор за паника, дали да почекам уште или да закажам преглед? Избезумена сум ептен и премногу исплашена.
Денеска ми е 5ти ден како ми доцни направив тест негативен е поминати се 27дена од односот,кога уринирам имам мало пецкање :/ а немам никакви симптоми за добивање.
Vtorata crta i da e bleda treba da e podaleku od prvata.Po slikata mi izgleda nevaliden.Napravi drug test da bides sigurna.
Мене ми изгледа на претопен т.е. удавен во урина. Повтори го, ептен жолт е десно ќошот. Стави по упатство ко што пишува капки не повеќе.