А мали се шансите да забременам ако било без кондом и не свршил во мене? Нека ме утеши некој по два абортуси многу сум параноична..
Здраво девојки, во четвртокот имав секс 3-4 пати со кондом, но на крај без ама не сврши во мене, е сега ми е страв да не сум бремена од тоа што свршувал претходно 3-4 пати, имам читано дека може да се забремени и така, што мислите вие колкави се шансите, исто така да напоменам и дека ми беа плодни деновите.
тоа го знам ама се исплашив ради тоа што претходно свршуваше, па можеби имало сперматозоиди на пенисот
Zdravo devojki neznam sto i kako odi tuka nova sum i sakam da prasam za pomos,so decko mi imavme seks bez kondom(rece "pazev") i od togas mi docni eve vekje cel mesec nemam dobieno napraviv test i izleze negativen
Па добро бе, девојче, си слушнала за посета на гинеколог? Ти касни еден месец, а си седиш така мирна. Мензис касни и од други причина, затоа посети си лекар.
Da taka i ke bide vo ponedelnik sum na pregled bidejki imav proverka na krv i ne pokaza nisto za bremenost,sega se plasam najvekje od toa sto moze da bide kako i da e do ponedelnik mirno spienje nema
Ништо не ти е, не си бремена. Кажувам затоа што и јас имам пробано така значи, и тоа рачунај без кондом сите тие 4 пати, а не свршуваше во мене, туку надвор од мене. Уживај немаш гајле
zdravo devojki jas sakam da prasam da mi kazete dali e mozno da sum trudna imam mnogu bolki vo gradite i mi se tvrdi cat pat imam bolki vo dolniot del na stomakot no kratki bolki vo polovinata
А да кажеше дали си имала (незаштитени) односи? По ова што го пиша јас мислам дека кај и да е ќе добиеш, а не дека си трудна.
@nonicka007 Pa shtom svrsil vo tebe nekolku pati mozi da si bremena mislam normalno e toa. A siptomite za bremenost i za dobivanje na menstruacija se 90 % isti taka da najsigurno test. A ako ne si bremena i ne sakas da si najsigurno e da si koristite zashtita, ili mozebi sakas bremenost shtom go pushtash da svrshuva vo tebe? Kako i da e napravisi test.
А може ли и менстурацијата да се поремети така, сабајле како да ми дојде ама ептен малце ми тече не е како порано.
Девојки, ќе Ве замолам за помош. Пред три месеци како последица на несреќна ситуација останав бремена, но во четвртата гестациска недела извршив абортус во една од нашите клиники. Е сега, пред точно три недели на првиот ден од менструацијата имав незаштитен однос во прилично алхохолизирана состојба и не ми текнува дали се избриша или не. Направив вчера тест за бременост од посензитивните и ми излезе негативен...за три дена треба да добијам целата глава ми е во збрка и премногу сум параноична после едното страшно искуство , не знам Дали симптомиве се ко за пред добивање или не дај Боже има мешто. Прашањето ми е, дали мислите дека скорешното искуство и зафатот имаат врска со точноста на тестот и ХЦГ хормонот? Ве молам поупатените за мислење, навистина направив многу грешки кои не би ги повторила понатака, немам живци да чекам уште 3,4 дена срцето во петици ми е секој пат кога ќе помислам Ви благодарам!