Последните денови некако не ми е баш како што треба,стомакот ми е многу надуен мислам јас и така си имам мало меше ама сега како што ми е никогаш не ми е било,многу ми е надуен и дечко ми примети и плус колковите како да ги гледам дека ми се прошириле...не сум поправена сегде сум иста само таму,а дечко ми свршувал некогаш врз стомакот ама внатре никако....ама пак се плашам да не има нешто бидејки и ми се завртува свеста,имам нагони за повраќање,сега треба накај 5-6 да ми дојди се мислам дека тоа ќе испадне ви се молам тие со повеке искуство нека ми кажат дека не е така,не е ова што го мислам
Како ја виде дека капна на средина? А сакаш ли да останеш трудна? Кон тоа ли целевте или онака му се испушти?
Toj kaza deka kapna I vejke na izlezot zadrza so rakata ama vejke kapna vejke kon izlezot beshe. Inace sme dolgo vo vraska so I da se sluci od bogA e
На 5 февруари ми дојде и ми траеше само 1 ден ми течеше,2 ден кафено и толку,не знам зошто така..и имам болки во десната страна,јака болка ке ме фати и не ме пушта дури неможам ни да се помрднам
Пред чинот се молевте пред икона? Ако не сте се прекрстиле правилно, тогаш не е од Бога, ами од Ѓаоло. То е. А кој канал? @lara22
Епа што тогаш се плашиш дали си бремена, и да си и да не си е ок. А кога навистина ќе сакаш да си бремена, нека сврши целосно во тебе а не со капки да си играте. Понекогаш и капка е доволна ама твоево објаснување е повеќе од смешно, а долго време сте во врска, можевте барем сексуално да се едуцирате, наместо да го користите интернетот само за фејсбук и твитер. Во една друга тема кажа дека сте јадни душички кои сакаат дарче од бога, епа затоа помислив дека сакаш бебе сега, па ме зачуди зошто поставуваш такво глупаво прашање на форум, кога веќе посакуваш. Подобро почекај да ти дојде или не, па ако не ти дојде пофали се и части. Можеби Суецки
Не значи дека ако ти врши на стомак дека си трудна. Може си поправена само, а поправањето најмногу да ти се одразува на стомакот и на колковите. И друго - нормално дека ќе ти е подуен стомакот не си имала менструација само малку ти течело. Секако дека ќе има шанси да си трудна но само ако има свршено дечко ти или малку испуштил,а не ти кажал.
Jas go napisav.toa bidejki taa zena devojka koja ne saka dete za mene e gavol fala.bogu I ja sakam no sekoj covek si ima aj da gi kazam prepreki koi I da sakas da imas nes te sprecuva Ama.nekogas. Bog ti ja pokazuva pATekata po koja treba da odis neli. Ja sum dovolno informirana no sepak koga dojde do toj moment psihicki zaboravas na se I se pritiskas
Znacu sekogas go vadi nastrana pred da svrshi no ovojpat kapna I toj kaza samiot deka kapna dali brzo mu dojde nemashe vreme.da go izvadi navreme I so rakata go stegna Koga go izvadi znaci beshe del.od sekundata
Devojki ve molam za pomos! Prethodno dobiv na 25ti januari, na 11ti februari so decko mi malce se podnapivme kaj mene i probavme malce da mi go stavi ali mn malce 2 santima maks (just the tip) i traese 20 sekundi maksimum, posle toa ne sme imale nisto eve sega mi e 30 den i pak nisto 2 dena po red veke imam rozev iscedok po malce, skoro edna nedela imam pms simptomi kako akni, poduen stomak, i gradite mi se tvrdi i me bolat na dopir, skoro i da nemam grcevi ko sekogas Mnogu mi e strav devojki pomagajte dali e mozno da sum bremena?? Ke poludam imav i prethodno infekcija me cesase pa malku mi se opravi eve sega pak me cesa ko ludo moze li od toa da e? Mn me plasi ova rozevkava tecnost . pls help!!!
Сите мислења ти се на оваа тема секоја недела истото го пишуваш...Трудна си и оди пораѓај се веќе не биди досадна. Asll plssss
Dobro prasanjeto ne bese samo za toa prasav i za rozeviot iscedok ako sum ti dosadna ignoriraj me mislam samo pomos pobarav...