Секоја недела помош бараш...А да се едуцираш малку за тоа време??? При интернет и триста чуда, се ругаш овде сама. Трудна си, а розевиот исцедок е дека бебето е женско....
Drugo e iskustvo od luge drugo e internet a toa deka sekoja nedela sum pisuvala mozda me imas pomesano posleden pat imam pisano pred 2 meseci
@Ilina1994, те паметам, дискусијата околу твојот пост ја стартуваше ситуацијата со Колумбо. Да те прашам, беше на гинеколог? Или кога ти пишаа дека (веројатно) не ти е ништо, го батали преглед и еве сега повторно бараш совети по форум? Да се самоцитирам од 8 декември:
бремена си жено,девојко ..... јас симтоми за бременост си добив после 3 месеци.. пази си со тој љубовникот шо правиш по креветот и по каналите
Togas bev mi rece doktorkata deka sum imala infekcija i mi dade mast i sve bese ok se do sega... Dali na toj nacin se zabremenuva? Ne sum skinata znaci nego maksium 2 3 santima vleze vo mene bez nikakvo svrsuvanje 20 sekundi maksimum
Не си, нормално дека не си бремена! Ама оди повторно на гинеколог, очигледно инфекцијата уште не е смирена, плус нека се провери и фраерот твој, да не си правите „дај ми го, на ти го“ со некое спб.
ama dobro vo red ne sum bremena, eve kako poiskusni dali se slucuva toa cesto megju zenite ili e individualno nesto nedaj boze... znaci toa prasuvam..
@Ilina1994, мене ми се случува понекогаш, пред „официјално“ да добијам, да имам по ден, два таков розев или кафен исцедок. Претпоставувам дека е нормално ама па јас имам прилично ненормален циклус така да баш и не сум некој репер. Но, особено бидејќи лечиш инфекција, МОРА да те види лекар! И ако не си правела досега брисови, овој пат инсистирај да направите- кандидата е досадна ама не е страшна но ако е нешто друго во прашање, може ќе треба и појака терапија од маст и вагиналети.
А зошто му даваш само 2-3 сантими? Или да му на човекот скроз или ич не се соблекувајте. Немаш секс а си ствараш главобоки. @Ilina1994
иИИИИИ иде најјакиот дел. МИ ВЛЕГУВА АМА НЕ СУМ СКИНАТА Ако не си скината се прашувам што се плашиш дека си бремена? Кој се чуло и видело невина бремена да остане
Me plasi toa sto eve mi kasni do sega obicno me bolelo stomak pred da dobijam sega nisto osven drugi simptomi uste pred dve nedeli apetit,bolni gradi akni :/ kapak na ova bese iscedokot rozev