mozes vo bilo koe vreme da napravis ke poakze tocno. I vcera rece nemozam do utre da cekam i deneska deka nemozes do utre da cekas. Epa izgleda ti se ceka
Nema vrska toa so prvata mokraca napravi si i sega samo gledaj da nemash pojdeno poveke od 3 sati vo wc stom ti kasni poveke od 10 dena ke pokaze tocno.
posle ke odam Vo 3 Koga kenizleze soprygot od narabota ke zemam imam dr raboke pa ke vidam vozbudenaaaa sum
E pa so sreka, i site se plasat od poroduvanje no zenite se za toa da ragaat deca. jas sum 4 ti mesec, od sreka ke go zaboravis toj strav. Pravi test pa pisi
Здраво на сите. На 14-ти февруари со женсками решивме за првпат да имаме петинг но без алишта. На 20ти повторно. Ни двата пати не свршив ниту имаше пред семена течност пошто 90 % од случаевите се сеќавам кога ќе се појави предсемена течност. Женсками не е скината. Требаше да и дојде на 24-ти но еве касни 6-7 дена. Наравно узбуни, паники што уште не, дури и мене не ме држи место, а и касни првпат досега па и со ова капак дојде. Па сеа се стравува да не е бремена, ваше мислење?