Кога ќе научите еднаш што треба да се случи за женското да остане бремена? Петинг? Сериозно мислам? И ако е бремена сигурно детето не е твое другар
Znachi prvo izvinite za latinica Zdravo, mi treba vashi mislenja imam vekje 3 godini problemi so menstruacija ne dobivam osven so kontracepcija, estrogen mi e mnogo mal znachi nema kade ne otidov i drzhavno i privatno i ne mi sredija nishto se kako vo red vo red neznam nejasno mi e . Posle tri godini ostaviv nisto ne pijam i sekako pak ne dobivam se dodeka ne najdov dechko sega ii znachi toa beshe za nova godina na 3ti januari dobiv ne zboram za seks tuku vaka kako da prorabotea hormoni, posle toa imavme odnosi pa dobiv na 27 januari ... Inache imame nezashtiten seks vekje mesec i pol ..do sega nema svrsheno vo mene no neznam dali i mozhe da se sluchi bremenost posle vakvi poremetuvanja ? bev na ginikolog toj mi kaza da pocekaam nekoj den bi trebalo da dobijam ..dali bi i mozhelo pokraj vaginalno eho i da ne se vidi bremenost u sluchaj koga bi imalo takvo nesto ? Ve molam za soveti i pomos neznam inaku kako da se upravuvam so vakva neredovnost ? toa me interesira inaku vaka ne me plashi drugoto od strana na bolesti a zashtita mnogu me boli i toa e prichinata ..fala odnapred izvinete pa pregolemiot post. Imajte ubav den
nz sto da ti kazam eve ija ima poremetuanje na menstrualniot ciklis veke trieseci otkako se operirav od fubroadenom na dojka I sea ne mi dojdoa cel februari tek na 3 mar mi dojsoa a poslednogi imav na 21 januar