nz ijas eve vaka has na 15 dekemvri se operirav OD fubroadenom na dojka ne bese kuznejt stonpola sat rabota so lokalna anestezija a pred Eden den da se operiram mi zavrsi menstrualniot ciklus.potoa mi dojde na 31 dekemvri kako rozeva bleda krf lafeavo mi traese 5 Dena I otidov na ginekolog I rece verojatno od stres I od apcinja piev "ketonal"za bolki.mi rece du 25 treba danti dojda mn se uplasiv prv pat vaka mi se slucuva.i mi dojdoa 4 Dena pred sto trebese na 21 januari I od togas ne dobiv cel februar I mi dojdoa na 3 Mart.mislev deka dum bremena ama ne
menstrucijata ama dobiv na 3 Mar Sega pred dva Dena nemav cel februar od 21 januari nz zs se pomesa redot
znam sto e posto mislev deka sum bremena AMA ne e sto bese proglemot Dali e mozno da sum bremena iako imam menstruacija ppsto deneska eve malli imam kako kafeavo
Девојкии имав секс прв пат пред околу 2 недели заштитен ама ми доцни веќе 6 дена направив тест негативен е а градите ме болат до сега никогаш не ме болеле пред да добијам ве молам за совет
Чим бил заштитен мислам дека нема место за паника освен ако не се случил некој инцидент. Ако ти покажал тестот негативно значи не си,можеби од други причини ти доцни.
Aко го направи тестот на 5 дена каснење и излезе негативен тогаш е точен ако беше позитивен ќе излезеше барем бледа 2ра линија. А за каснењето се дешава некогаш колку од ум да те извади.Направиси уште еден тест да си начисто
Znaci te citam vo dve temi pisuvas- prasuvas za ciklusot za sansite za bremenost, po pisuvanjevo si ispanicena do kraj. Moj sovet dosta prasuvas ovde tuku poseti si ginekolog bidejki ovde nikoj ne moze da ti kaze zosto ciklusot ti e poremeten ili dali si bremena. GINEKOLOG najbrzo sto mozis za da si bides rajat.
Dobro vecer, jas sum nova na ovoj forum gi citav vasite komentari i imam edno prasanje se nadevam deka ke moze da mi pomognete. Vaka na 17.02 bese mojot mestrualen ciklus se do 22.02 potoa vednas se fativme za rabota t.e gi sledevme moite plodni denovi od 27.02 pa se do 04.03. Moeto prasanje e kolkavi se sansite za zabremenuvanje bidejki toa go posakuvame najmnogu. Denes praviv test no ispadna negativen. Se prasuvam dali sum go napravila prerano pa za toa e negativen. Dokolku nekoj se razbira poubavo ve molam dadete mi nekoja nades. Pocnav da imam nekoi simptomi kako sto se vrtoglavica, macnina vo zeludnikot i bolki vo predelot na stomakot go osekam kako da se poduvuva i zategnuva i posle plodnite denovi osetiv problem so tvrda stolica t.e zapek. Ve molam dadete mi nekoja nades bidejki tolku mnogu sakame dete