Zdravooo ve molam kazete mi dali ova e bremenost ... Doktorot se somneva deka sum neznam ne sum sigurna..?????
Ние тука не сме стручњаци за ехо. Што ти кажал докторот, тоа е Ако се сомневаш во него, оди на второ мислење.
Мене на сликата од ехото ми личи на бебе.Јас мислам,сепак,ако гинекологот не е сигурен и се сомнева дали е во право да одиш да побараш второ мислење од друг гинеколог за да бидеш на сигурно дали си бремена.Поздрав и се надевам дека во најскоро време ќе се радуваш на убавата вест!
Imas napisano ispadnaa pozitivni , znaci deka si trudna, zatoa te prasav. Znaci ne e validni rezultatite od tie domasni testovi
Da tocno rekov taka no toa e moja greska pogresno se izraziv. Toa go rekov vo smisla deka ne pokazaa nikakvi simtomi na bremenost pa cekav pregleda kaj ginekolog za da mi go potvrdi toa. Inaku tie domasni testovi gi pravese moja prijatelka i ispadna tocni koga taa bese bremena pa mi gi preporaca na mene. Ve molam da izvinete za moeto nedorazbiranje. Malku mi e tesko vo izgovor zosto ziveam nadvor od Mk i ponekogas se zbunuvam koga pisuvam. Uste ednas izvinete.
Zenskii pomagajte u panika summm ve molam moze li nekoj da mi kaze zs samo 2 dena imav dobieno ??? Dali nekomu ova se sluci ???
Здраво јас сум нова тука,и сакам да ве прашам дали може да ми доцни после 2 месеци редовно доаѓање после абортус.И колку дена е нормално да доцни?
Mm znaci da ne se somnevam deka sum trudna?? No denes imav kako kafeavi kapki vo dnevnata vloska sto ee toaa??
Здраво на сите. Имам едно прашање. Пред точно два дена со мм имавме однос и сврши во мене. И двајцата го сакавме тоа. Е сега после еден ден од односот мене почна да ме боли долниот дел на стомакот и да мокрам на секој половина час, дали на психа или не, не знам. Вчера станав од спиење и имав силни болки во долниот дел на стомакот, чувство како да ми се мокри, а уствари само што излегов од веце, и печење. Денес малку подобро, ама сабајлево мокрачата беше премногу темна, сега е чиста ама ко ќе се избришам има светло розова крв. Што би можело да биде? Инфекција на мочен меур, некаква бактерија...? Бременост нема шанси олку рано да покажува знаци, бидејќи читав на нет и таму пишува дека крварење има најчесто од 6-12 дена од зачнувањето. За тест е рано. Пијам чаеви, вода и се надевам ќе се среди пред да морам да посетам лекар. Можеби е глупо прашањево, ама не сум имала досега вакво искуство за да знам што и како. Иако потајно се надевам дека ќе останам бремена.
Аууу си ја најдов форумската близначка А за прашањево -рано е за бременост, болките може да се ако имаш овулација, а другите симптоми инфекција. Следи како ќе биде, ако се влошува оди на лекар
Девојче времето што го арчиш тука можеше да го посветиш да одиш на гинеколог. Ниту јас ниту бил кој друг не можеме со сигурност да ти потврдиме. Може да станува збор за циста, може за полицистични јајници, се тоа можеш со сигурност да го потврдиш на гинеколог. Ова интернетот може да ти го испере мозокот само.