@queen007 задебелен ендометриум имаме и на крај на циклусот, пред да добиеме. Повтори го тестот, ако пак е негативен тогаш ќе добиеш наскоро.
Јас норлево пиев на 12-13 часа од ризичен однос , па еве го син ми , денес му е роденден , 3 години ќе полни немај толку доверба на апчето . Исто и на неплодни/плодни денови . Со второто забременив на неплодни денови ( 2 дена по менструација ) . Се надевам дека сега не си бремена ( доколку не сакате бебе ) , но следен пат внимавајте со среќа .
Девојки денес имав односи до два кондома, се беше во ред, го извади пред да сврши и се наведна да ме бакне..ама после приметивме дека имам сперма помеѓу задникот и вагината, дали е можно некако да отиде внатре и да останам трудна, знам дека кога е надвор спермата, сперматозоидите се уништуваат, но сепак ме фаќа паника...
Здраво, со партнерот имавме односи за време на менстуација и тој сврши во мене. Дали постои шанса да забременам?
Шанси секогаш постојат, и кога не ни очекуваш, може да забремениш. Така да, ако не ти е посакувана бременоста, свршување внатре не смее да се практикува, па и кога плодноста ти е најниска.
Само мене ли ми боде очи она "односи со 2 комдома"?! @spacegirl92 секс се има со еден кондом. 2 кондома можат да напраат само штета, зошто во просек полесно и побрзо пукаат отколку ако е еден. Не си трудна. Надвор свршил. Спермата не е магична прав па да влезе сама и да те оплоди. Читај повеќе овде, пред нареден секс.
Ми дојде некни дефинитвно не сум трудна , но сега имам друг проблем . Обично имам обилна менструација што не беше исклучок овој пат и ми трае обично до 6/7дена а денеска приметив некоја кафена течност а нема шанса за 3 дена да ми заврши. Никогаш не ми траело толку кратко. Што може да биде женски ?
Девојки ајде малку хелп Во саботата имавме секс со дечко ми и сврши во мене, секако претходно се договоривме и двајцата сакавме. Е сега, јас требаше да добијам на 5ти, а добив 2 дена порано, односно ден после односот. Што мислите има некои шанси да сум останала бремена? Зборев со другарка која веќе има бебенце и ми кажа дека она кога забременила, односно кога така пробале со мажот и да сврши во неа, наредниот ден добила иако терминот и бил за неколку дена и сепак останала бремена баш тогаш. Почна да ми објаснува нешто дека и така можело да се оплоди јајце клетката и наредниот ден во форма на менстурација да се исфрлат остатоците... Искрено малку не ми е верно ова па ве молам да мислења . Поздравче
Сум слушнала за случај кога жената после зачнување прокрварела, но не и да добие менструација. Најверојатно другарка ти прокрварела. Најдобро ти е да си направиш тест за бременост, но мислам дека нема шанси за евентуална бременост. Наредниот пат пробајте во плодни денови. Со среќа.
Менструација сигурно не било, а крварење може. Тебе штом ти дошло, не си останала. Ете овој пат ти подранила, и тоа е сосем нормално, на сите ни се има случено. Ако веќе сакате бебенце, фатите се на случајот во плодните денови и за време на овулација.
Девојки да бидам брза и кратка. Со дечко ми имавме секс без кондом последни два дена од менструација (3 и 4 ) толку ми трае. 3 имаше малце 4 скоро ич. 3тиот ден сврши надвор на мене ама он тврди малце и внатре прснало и после тоа само со сврши повротно го стави. другиот ден исто имавме и со сигурност ви кажувам внатре сврши до капка. И толку после тоа ни к од капка крв. Ова се дешаваше околу 15 март. една недела одкако се деси тоа јас повраќав ми горешее нешто во мене дали е тоа или можеби некоја прехлада така се тешам сеуште. Според вас дали има шанси да се фати нешто според ова ? И дали вие познавате некоја што останала вака трудна ? Бацки до вас
Деновите кога жената има добиено се најмалку плодни, но тоа не значи дека не се плодни воопшто. Млада си и шанси за потенцијална бременост има. Најдобро направи си тест понатаму и ќе си знаеш на сигурно. Со среќа.