Zenski , imav zastiten odnos svrsi vo kondom , posle go izbrisa so vlazno i prodolzivme bez, 4 dena mi kasni ne e mn , nemam osnova za somnez?
Ако вториот пат кога сте имале односи без кондом не свршил во тебе,тогаш не си бремена.Бидејќи ти доцни четири дена направи тест за бременост од аптека,би требало да покаже сега точен резултат.И другпат немајте односи без заштита за да не бидеш во истата дилема како сега што си дали си или не си бремена.
По доцнењето може да се направи тест и по ден или два доцнење на менструацијата,а 10-14 дена се чека од ризичниот однос што не е поврзано со денот кога треба да дојде менструацијата.Многу е 10-14 дена од доцнењето да се чека.
http://www.nane.mk/doznajte-dali-ste-bremena-bez-da-napravite-test/ ЕДНА доста интересна статија,што можеби на некој начин повеќе може да ви помогне отколку ние тука , што можеме само да погодуваме.
Аха.. А да не има метод 2 прсти во штеќер? Па ако те здрма трудна си, ако не те здрма оди на трофазен... Додека ги прават глупавиве методи, ќе тркнат до аптека и ќе си купат тест. Даааааааааааааааааалеку посигурен метод од сапуница
Ако е така може да си купат тест и пред да прашуваат по форумот, го споделив линкот чисто информативно никаде не пишува дека нешто од тоа е сигурно 100 %
Се додека постојат вакви глупави статии, и младината ќе ни биде глупава. Извини, ама ова воопшто не е информативно, веќе пишав во една тема зошто пени содата во урината, останатите методи не ги ни прочитав. За жал има и млади кои читаат секакви статии и веруват во нив. Жално.
Мене секогаш ми успевало со мочање врз жаба, крекањето ме инспирира и не можеш да го доживееш со глуварче. А па и наредното утро ако жабата има јајца обавезно следи оргазам, жаба со муда не е заебанција. Туку, до кај е темава, шо има ново, затрудне ли некој од еднаш ставање до пола и несвршување и бришење со влажна марамица и продужуење....?
Женски,можда прашањево не е за тука.Ама во паника сум.Вчера имав однос со кондом ама кондомот пукал,ама не сврши во мене.Е сега страв ми е од предсемената итн.Пиев одма сабајле во 8 норлево.Се беше ок а сега кога појдов во вц мочката како бело прање боја имаше некако.Денес ми е и ден на овулација иначе.Незнам дали има место за паника за бременост?
А пукнатиот кондом, а овулацијата, мочката, предсемената, норлевото...? Мора добро да се пресмета, секогаш има шанси. Туку дај кажете бе како ви пукаат кондомите, да не ве зеза некој па ви ги дупчи со игла?
Еее мн непознати има во равенката Како мене еднаш не ми пукнал кондомизгледа не користат дурекс..еве им гага реклама
Пукаат, пукаат и тоа баш дурекс. Еднаш ни се случи, уште кога мм ми беше дечко да пукне, и ние не знаеме како, и без да забележиме свршил во мене, па трчај сабајле у недела по дежурни аптеки по норлево. Кој стрес го претрпевме.
Каков рок, никогаш не сум ни гледала на рок. срам да ми е. Абе, ние многу се местевме, де вака, де така, па ме боли, па ај друга поза да пробаме, и кога дојдовме при крајот, што да видиме. Па тука имаше дискусија за тоа кој е крив, коментари од типот: Ти си го закачила со ноктите, и не сум јас крива, ти си. Ама ајде се заврши без негативни последици.