Девојки ве молам за помош!Дали е можно да добијам менструација а да сум трудна е вака: Имав секс со дечко ми незаштитен ама не е свршил во мене.Добивам менструација цела недела порано ми траеше само 3 дена и тоа многу слабо а онака ми трае по 7 дена.Имам чудни болки овие денови се осеќам како успана како грбот да ме боли,градите исто ме болат на допир така чудни некој болки...ептеннн се плашам незнам што да мислам ,ми дојде а како е можно вака да се осеќам многу се плашам
Ај бе не се глупирај, па ова е ту мач. Колку за информација, може да крвариш и да имаш циклус и при бременост, ама не као твојава "бременост". Уште не го ни зачнала, грбот ја болел бе. Ти тежат градите, затоа грбот те боли А викаш не свршил а? Абе кондомите не се криви, вие не знаете да ги ставате. Тоа врвчето стиснете го со прсти коа го навлекувате, да не прими воздух А и кога ќе видите сперма после онадење вака онака, држ недај проверете да не е извлечен кондомот а не скинат, одма кондомот ви е крив. И што е тоа рекламирање ма модераторке, дурекс ова она, спортекс се бољи, ниеднаш не ми пукнале Или добиваш пакет куртони од реклама? Што ти значи функција еј, некој кашички Лино, некој депилатори, некој дурекс, а ние со мандалото во рака не сте фер
@ivona.none ако не свршил не си бремена . Тоа што ти траело 3 дена може да е и од промена на клима или стрес .. има мал милион причини за тоа опушти се . Поспаноста и болките може да се од други причини ( замор , лоша положба при спиење .. )
Го стискаме врвот, не ќе праеме балони, не сме толку глупи, па ти. Не знам како се случи, ама ете беше скинат по должината. Прв и последен пат беше тоа.
Здраво девојки помогнете ми, значи вака со мојот дечко имавме предигра.. Но јас неможев да се препуштам целосно, продолживме со галење на неговата рака имаше таква лигава течност, ме интересира дали може да дојде до оплодување или несакана бременост.. Поминаа 8 недели стомакот ми е надуен ии постојано имам гасови и кркорење на цревата, Пред една недела имав малку крв на гакичките, прееске пак забележав и имам жолт исцедок. Менструслниот циклус ми дојде пред 3 недели (со доцнење) ии направив 3 теста за бременост, сите 3 беа негативни. Ве молам помогнете ми. Позз
Напраи уше еден за секој случај, обично четвртиот е најточен. А зошто не сакаш да си играш, колку години имаш? Зголемено прдење е еден од знаците.
За ова се зачлени да прашаш ? Како не ви е мачно, не знам. Напрај уште еден тест и пиши што ке испадне оти те мислиме.
Абе девојче не можеш да останеш трудна бидејќи имал на раката некоја лигава течност. Чим не сте имале однос нема шанси за бременост.
Здраво девојки, ми треба помош. Колкави се шансите за бременост доколку спермата дојде во допир со надворешниот дел. Односот (доколку може да се нарече така затоа што немаше пенетрација) не беше во плодни денови и немам некои други симптоми освен мали болки во долниот дел на стомакот. Ви благодарам однапред.
Да, знам дека шансите се минимални но ова што читам за различни искуства дополнително ме плаши. Изгледа сепак ќе мора да направам тест па да знам за сигурно. Благодарам за одговорот.
Јас не ја сфаќам поентата на темава. Се' едни исти прашања се повторуваат и објаснуваат и сите на крај завршуваат со истото - Ке си направам тест за секој случај. Па нормално дека ке си направите, сигурно некој од тука нема да ви каже дали сте трудни или не. Можеме само да нагаѓаме. Смешки е темава.. ем ви иска ем ви стиска.
Судејќи според прашањава, претежно станува збор за неедуцирани и неподготвени за секс деца кои немаат образ кондоми да си купат, а не пак тест за бременост Па сепак подобро е овде да прашаат, се 'триевме' преку фармерки, дан ме допре со претсемената