Здраво девојки епа вака.. имав незаштитен однос 5 дена пред да добијам менструација, значи не беа плодни, па добив и пд тогаш ништо.. сега ми доцни 3 дена а тој сврши на гради кај мене (оттогаш немаме имано однос)) можно е? Мислам не, но..
Прво и прво не ти биле плодни денови, второ не свршил во тебе и трето си добила веќе еднаш така да не постојат шанси да си бремена.
Во неделата, дечкото сврши во мене значи full шо би рекла јас. Е сеа ај кажете ми зашо имам болки во крстот, во стомакот но во долниот дел. Глава ме боли. Јас вака си викам, или Румче си паѓаш на психа, или ке си имаш уште една душа во себе. Што мислите вие? Едит. За 17дена треба да добијам, а коа сврши во мене беа неплодни денови. Отприлика коа да праам тест или такви чудесии?
Мислам дека треба да почекаш да ти доцни за тест . Најрано покажува тестот преку крв . Не сум баш упатена за тоа колку дена треба да чекаш , бидејќи мене до месец ипол бременост ми покажуваше негативен тест . Потоа ми кажа гинекологот .
Мислам се ти е психа. Нема да ти е прв пат Ако е со истиот би ти рекла да не брзате толку @RumShtangla
Zatoa sto citav po nekoi portali demek mozelo i preku obleka pa zatoa prasav dali postojat bilo kakvi sansi.
Имав односи со дечко ми тоа беше пред три недели веќе сите односи ни беа незаштитени.Потоа ми дојде менструација една недела порано тоа беше пред две недели.Овие денови многу ми е лошо дали е од психа што цело време ми е тоа во глава ама ептен ми е лошо еден ден глава не ти ми се лоши како грутка на грлото имам ми се повраќа а неможам.Не ми се верува дека си добив менстурација не ми се верува дека сум трудна,вчера го пробав онака она со урина и сода и како што пишува ако си трудна се пени мене ми излезе баш така почна да се пени,ама ајде на тоа неможе да се верува за мене е глупост ама во таа паника и тоа што ми оди во глава викам ќе пробам така значи изпаничена сум заеби.Дали знаете би можело ли да сум трудна во оваа моја ситуација што ви ја кажав дали да купувам тест додека е време веќе месец ќе помине....
А зошто не си купила до сега? Па не се 500ден за да се мислиш дали да купиш Никој не гледа на гравчиња за да ти каже со сигурност. Тоа со содата не го земај баш за веродостојно..
Не купив бидејќи ми дојде и не се посомневав во такво нешто а прашањето ми беше дали е можно таква ситуација да добијам менструација а да сум бремена...
@andrea321 дали партнерот сврши во тебе ? Ако да , тогаш веројатноста да си бремена е голема . Ако не , има шанси , но тие се мали и не верувам дека си бремена , јас имам незаштитени односи од 17 години и не се случило да забременам туку така . Забременив по свршување внатре .