Абе не ми прај филмови сега. На планиНта сам качена. Мажуле е расположено за пиуцкање, ќе му се стемни да го скорнам од софра
Здрaвo девoјки Пред некoе време спoмнaв зa oднoсoт сo пaртнерoт,меѓутoa периoдoв сум мaлце чуднa некoлку пaти пoврaќaв чуствувaм oмaлaксaнoст a и глaвa ме бoли..мoжнo ли е дa сум бременa ?
Кажи ја ситуацијата.. Незаштитен секс ли имавте, сврши во тебе? Од ова ништо не можеме да ти кажеме. Ако ти касни најдобро направи си тест.
Девојки пробавме со дечко ми да имаме секс, со кондом се разбира, но за време на предиграта тој сврши малце надвор од мене значи немаше пенетрација, тој не уринираше само се избриша и потоа со пенисот ме допираше на отворот близу хименот да бидам по прецизна, после тоа го стави кондомот и пробавме секс но премногу ме болеше и по кратко престанавме мислам не ме скина, немаше крв ни ти успеа подлабоко да влезе од прилила 1 цм до 2 дали има можност кога пенетрираше да ги внесе сперматозоидите внатре?? ве молам без осуди и саркастични коментари
Девојче досега 3 деца ќе родеше.. пола година само по 2цм ти влегува и пак не научи Наврати се на претходните мислења и ќе видиш што може а што не, ти објаснивме еднаш се..
фала за твоето мислење сепак ситуацијата е малце поразлична овој пат немам пмс симптоми скоро никакви што до сега се нема случено 29ти ден сеуште ништо,освем градите ми се малце по полни од обично.
Абе девојче и саркастични коментари и нормални коментари секакви доби. Ако толку се плашиш од бременост, а не ни имало пенетрација до сега воопшто ( жими се уште не ми е јасно како ги мерите тие 1-2 цм) не ни пробувај да имаш односи. Ми стои дека после секое пробување пишуваш тука дали си бремена. Или идете до крај со тие 10-12-14-18-20 цм што ги има дечко ти или ич не си прај филмови.
Devojki zdravo,mozebi temata ne e za tuka no ke prasam Dali vi se ima sluceno vo menstrualen ciklus (obicno mi trae 5 den) posle 3 den da vi prekine I utre pak da protece?? Mozebi od stres,zamor... Fala odnapred
Леле луѓе мене многу ми е поддуен стомакот доооле скроз доле и имам благо пецкање. Се осеќам трудно...
Zdravo devojkiii sakav da ve prasam nesto znaci na 20 maj imav odnos so deckomi so zastita no puknal i deckomi svrsi vo mene , za vreme na seskot imav menstrualen ciklus , znaci drugata den pred da pominat 12 casa ispiv apce DEN POTOA sega imam kafeav iscedok i grcevo vo dolniot del na stomakot i vrtoglavica dali nekoj moze da mi pomogne i dali sum bremena ? vi blagodaram
Zdravo feminki, neznam dali e prasanjeto za tuka ali ke ve prasam pred 4 dena so deckomi imavme odnos i mi svrsi nastomak ama neosetiv dali imase sansa da vleze nadole.. a spored racunot za 2 dena posle odnosot trebase da mi bide den na ovulacija dali moze nesto da se desi nesakano zaso od toa sto celo vreme mislam duri cudno se osejkam
Бременост може да настане САМО во случај кога ќе сврши внатре! Дури и да истекло надолу или свршил блиску до вагината, а не внатре НЕ МОЖЕ да дојде до бременост.
Исцедокот е последица од апчето. Апчето сигурно дејствувало, плус за време на односот си имала добиено. Не би требало да станува збор за бременост, а за тест е рано.
Жени, итно ми е навистина. Доколку некоја е информирана дали 10 дена од ризичен однос е доволен период за проверка преку крв? Значи најрано кога би можела? Потенцирам, најрано!