Девојки а вие осетивте кога ви пукна хименот?Пошто јас осетив едно големо ЖГЉУП внатре во мене и после тоа цело време праеше така жглуп жглуп? Може ли тоа да беше од крвта што правеше така или нормално е така да прај? Или СКРАЈА ДА Е НЕДАЈБОЖЕ ДА СВРШИЛ ВО МЕНЕ... Лелее девојки змам дека сум досадна ама ептен ми е мисла затоа...
Никаков жглуп не ми направи мене кога имав односи првпат, туку најнормално ми потече крв, имав некои болки во јајниците другиот ден, и тоа беше. @black_lover а како недај боже да не свршил во мене? Добро, ти не виде дали тој свршил или не? А за досадна не си, ама треба малце едукација.
Па ако свршил во мене ќе осетам ќе видам или што? Јас само осетив дека во мене правеше жглуп жглуп откако ме скина и подоцна прекинавме
Ако свршил во тебе, ќе видеш дека доле имаш сперма, не останува тоа цело внатре. Цел муабет, не си трудна, и болката ќе ти прекине за ден, два, исто така и крвта.
dali ima sansi za bremenost ako ne svrsil vo tebe i vlegol samo ednas nekolku sekundi bez kondom dodeka si vo menstruacija
Крвта веќе прекина ептен слабо има малку..скоро ич...сега ќе чекам само да ми дојде..Дајбоже што поскоро..нека ме боли овојпат циклусот колку што сака..ама нека дојди што побрзо
Не можам да престанам да се смеам на жглуп! Во темава и официјално се е прочитано. @black_lover тоа "жглуп" се слуша кога вашите препони се маваат додека тој пенетрира во тебе, а не од кинењето на хименот. Ако тој сврши во тебе, дел од таа сперма евентуално ќе истече надвор и ќе осетиш. И на наредно жглуп жглуп користете кондом.
А мене ми е мистерија, што уживање ќе да беше тоа „влегол еднаш неколку секунди“. Ко да влегол да провери ситуација; а добро, денес терен клизав, ај да излезам сега. Таааак, 4.75 секунди. Да беше повеќе од 5, веќе ќе имавме проблем. Нема шанси за бременост, ама инфекции колку сакаш.
Сега имав исцедок како бело прање нешто и имаше ептен слабо кафеава боја..Односот го имавме во 2риот ден откако ми зсврши циклусот и како што ми пишува во календарот пиши Low chance of pregnancy..Да се надевам дека е така Едит Уште 19 дена до следниот циклус Едит2 На моменти ме боли желудникот и подуен ми е стомакот од некни кога имавме однос ..Ама воа изгледа вирус е пошто и пролив имав..
Здраво девојкии ми доцни 12 дена имав повеке пати незаштитан однос инаку имам редовен циклус, вчера направив тест за бременост покажа негативен што мислите вие.
12 дена е многу... Оди на гинеколог и види што е работата, не мора да е бременост, може да имаш хормонален дисбаланс или некој друг проблем.. или пак да ти доцни од промени во исхраната или настинка некоја.. Сепак најдобро е да одиш на доктор.
Девојче колку пати ти кажав дека не си бремена? Опушти се жити се, ее па ти за тие 19 дена додека чекаш да ти дојде којзнае колку нервози ќе си имаш без потреба.
За џабе нервози, ќе видеш и самата дека ќе ти дојде и се ќе биде во ред. Опушти се малце, си стегаш душа без потреба.
devojki eve veke 37den uste nisto me boli stomakot no nikako da dobijam imate nekakva ideja? slusnav deka vezbi topla kada vitamin c deluvale
Оф мајко! Веќе со ова дали сум бремена! При секс користете кондоми,а не после дали сум бремена!? Добро и кондомот може да се скине,но тоа е веќе друго. Ако некоја мисли дека е бремена нека направи тест или кај гинеколог. Ние тука може само да гатаме.