Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Ама остајте вие, друго е кога ќе прашаш ДАЛИ СУМ? Малку влезе, не сврши внатре, на 12 ден од циклус имавме секс, на полна месечина, сврши на стомакот, е сега дали преку дупчето може ли да се слее накај матката? :drunk:

Најзакон објаснување ми е: имавме секс со кондом ама го извади и така малку го стави. Не можам да се начудам зошто. :?:

Со што ли ве хранат дома? ^_^

На Belabelinakinder, Mari*, MagsDestiny и 5 други им се допаѓа ова.
  2. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    2.728
    Џабе е и 100 пати да напишеш овде.. Ти кажав нема потреба од паника, не си бремена.. може е нешто друго, а не ме чуди ни од толку мислење и стрес да ти доцни.. Чај од ѓумбир и чај од магдонос помага, и Ц витамин за побрзо да ти дојде.

На Antolinaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.899
    Допаѓања:
    18.096
    Аман, до сега 438276432984302 деца ќе родев јас и останатите овде кои имаат односи, ако после секое жглуп жглуп останувавме трудни.

Не знам дали да плачам или да се смеам што се едни исти, не научија деца како се прават.

На Mari*, Skorpija25, MagsDestiny и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    436
    Да трудна си 8)

5. Ilina1994

Ilina1994 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2015
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    25
    Nedelava ne e na rabota na odmor bila ... sto da pravam neznam

6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Оди кај друг гинеколог , немораш на матичен . И другиот ќе ти каже што е :) па кога ќе се врати матичната твоја од одмор пак продолжи си кај неа :)

7. Ilina1994

Ilina1994 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2015
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    25
    kolku najdolgo vi se ima sluceno da vi kasni??

8. La.loca

La.loca Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    7.813
    Tоа зависи од тебе самата, дали претходно си била под стрес, нервози, настината... Во некои случаеви е нормално да ти касни, а во некои не е.

*Мене ми се има случено овој месец воопшто да не добијам, па следниот да ми дојде.

9. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    2.728
    Јас пред три години немав добиено 2-3 месеци... Ама сеуште не бев сексуално активна и знаев дека не може да биде бременост...Бев на многу строга диета тој период и имав хормонален дисбаланс и затоа било доцнењето... А иначе освен тогаш, ми доцнело неколку пати околу 5 дена на пример.. ама секогаш имало причина, дали настинка некоја, дали стрес, промени во исхрана итн.

На QweenSM му/ѝ се допаѓа ова.
  10. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.015
    Допаѓања:
    33.861
    Мене најмногу ми доцнело до сега околу 10 дена, но поради тоа што наеднаш многу ослабнав и баш тогаш имав многу висока температура со денови.
    И доцнењето не е секогаш заради бременост, не се стресувајте веднаш.
    Може да биде од стрес, нарушување на исхрана, настинка, промени во телесната тежина, но најмногу доцни и е нередовна ако има синдром на полицистични јајници.

На MG3 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    При крајот на мај имав незаштитен однос и земав Норлево. По неколку дена имав крварења, па не испаничив поради упатството. Вчера имав заштитен однос, тој сврши, но кондомот останал внатре. Кога го извади имаше сперма во него, но многу малце. Не знам што да правам.
    Помош?

12. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Пред еден месец ми доцнеше 14 дена од нигде никаде , ниту сум имала стрес ниту здравствен проблем .. Порано кога не бев сексуално активна ми имаше доцнето месец и половина ( ама нели не бев сексуално активна и знаев дека е друго причината ) . Тогаш ми доцнеше од превисоки воздушни температури и од промена на клима .
    @fatamorgana123 не знам што да ти кажам мила . Никогаш не ми се случило бидејќи ретко користиме кондом со мм .. но можеби сепак помалку свршил :) би ти рекла да прашаш гинеколог . Тој најдобро ќе те советува што да правиш ..

13. jockergirl

jockergirl Нов член

Се зачлени на:
    7 мај 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    Девојки...пред еден месец имав однос за прв пат. Една недела после тоа ми дојде траеше 4-5 дена но беше многу послаба од обично и побледа. Сега ми касни неколку дена а обично имам редовна. Направив тест и е негативен а и малку сум настината. Од симптоми имам само осетливи и подуени гради. Дали имате претстава зошто ми касни? Не е нешто побрзано со бременост нели?

14. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    5.331
    Имаше ли однос откога ти заврши последната менструација и ако да сврши ли во тебе?

15. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.952
    Допаѓања:
    177.749
    Ти фали инфо овде. Користевте кондом или не? Сврши во тебе или не? Ако не свршил во тебе, нема простор за сомнеж.
    Менструација касни од милион различни причини, не мора да е исклучиво бременост.
    Еве овој период поради промена на клима, на многу од нас ни доцнеше.

На fana му/ѝ се допаѓа ова.
  16. jockergirl

jockergirl Нов член

Се зачлени на:
    7 мај 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    немавме однос после тоа и не сврши во мене ии користевме кондом.

17. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.423
    Допаѓања:
    113.499
    Нема можност за бременост, ќе добиеш 100%.

18. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    5.331
    Не свршил во тебе, сте користеле кондом, па и си добила после тоа. Од што ќе останеш бремена? :D Нема никаква можност за бременост, ти доцни од други причини.

На MG3, Yowannty и Acka22 им се допаѓа ова.
  19. maca050619

maca050619 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2017
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    138
    zdravo zenski , sakav da ve prasam znaci imav odnos nezastiten na 20 maj za vreme na menstuacija i deckomi svri vo mene ,posle drugata den se napiv apcee DEN POTOA znaci nemase ni 12 satii pominatoo ,posle 2-3 dena posle toa dobiv menstruacija i mi zavrsi za 3 dena , sega imam golemi bolki vo grbot dolniot del dali se raboti za bremenost nekakva ili ?

20. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.423
    Допаѓања:
    113.499
    Не би требaлo дa си бременa, мoжен е хoрмoнaлен дисбaлaнс oд aпчетo и дa дoбиеш пaк пa oд тoa дa те бoли пoлoвинaтa.