Zdravo decki znaci jas i decko mi vcera imavme 2 pati zastiten odnos no na vtoriot pat otkako zavrsivme posle 20 min koga go vadese kondomot na lasticeto se imase nasobereno belo (valjda sperma) na vlezot i koga go izvadi samo so go mrdna istece. E sega neznam dali moze da ostanam bremena se plasam poso menjavme poveke pozi i bea (hard) najveke dogy stayle i misionerska dali za vreme na seksualniot odnos poteklo isto taka pomrdnuvajki se kondomot poso ocigledno bese deka se lizgase i dali mozam da ostanam bremena ako ne svrsi vo mene tuku na toj nacin da vleze inaku ne sum vo plodni denovi mislam. Prv pat mi se desava ovoa zatoa mi e strav a trebe da mi dojde na 17 ako nekoj nesto znae se razbira ili mu se ima sluceno isto ili slicno neka spodeli. Ve molam za pomos ke poludam... neznam dali da pijam norlevo
Кога имав незаштитен секс тој ми сврши на стомак ама ме стра од таа предсемена течност..Ми доцни веќе 4дена ..ве молам за совет
ДЕЦА ДЕВОЈЧИНА ДЕВОЈКИ И ВИЕ ВОЗРАСНИТЕЕЕ- ВО КОЈА ГРУПА СТАВЕТЕ СЕ ИСТО Е СПЕРМАТА ТРЕБА ВНАТРЕ ДА ТИ ЈА ИСТУРИ ВО ВАГИНАТАА, ПА ЌЕ БИДИШ БРЕМЕНА! *Дури и да сврши во тебе, незначи дека ќе забремениш. Ама шансите за бременост се големи!!
Zdravo devojkii vaka pred nekoj mi zavrsija mesec nit ciklus no stomakot mi e poduvan skros kako da sum bremena 2 3 meseci a veke nekoj period se obiduvame da staneme roditeli,pa dali E MOZNO DA sum bremena I da dobivam dali takvo nesto e mozno imam boki vo grbot kiselina,grcevi vo stomakot I mnogu mi se jade blago pozdrav
Само тестот за бременост може да покаже дали си бремена.Направи еден купен од аптека.Ако е негативен значи дека не си бремена бидејќи нивната точност е околу 99%.За да бидеш сигурна направи и тест за бременост преку крв кај лекар бидејќи тој точно и сигурно покажува дали има или нема бременост.Инаку,во некои случаи може да има бременост и да доаѓа редовно менструацијата,но тоа,сепак,не се случува толку многу често,а пак,според симптомите може и да си во ПМС,така што само тестовите за бременост можат да го дадат точниот одговор дали има или нема бременост,друго решение нема во овој случај.
Направи тест или испитај за посигурно преку крв ,а инаку има и такви случаи да имаат циклус ,а да се бремени ...
Јас кога бев на преглед жената пред мене беше 11та недела а имаше циклус. Така да на лекар за сигурно.
Имавме со дечко ми односи со кондом, но се тргна го извади кондомот и сврши на мене. По односот ми стави прст ми рече се избришал....сега ми доцни 2 дена баш сум под стрес. Што мислите?
Ако според никот си родена 1990, значи возрасна си, 27 години имаш, и срамота е вакви прашања. Ај да си 17 годишна, некако ќе разберам, ама во доцни 20ти веќе треба да знаеш дека од прст не се забременува, нели?
Секако дека не се забременува од прст, ама на прстот ако има сперма подоле давале одговори дека е можно, јас не знам и прашувам?
Сексуално сум активна доста години и до сега ниеднаш ни тест за бременост не сум направила, а не па апче да се напијам. Не сум воопшто конезрвативна во сексот, но знам до кој ризик можеме да одиме со партнерот и за било каков проблем или одлука разговараме. Јас стварно не знам од каде ги наоѓате тие несериозни и егоистични партнери што гледаат само да го истресат, па вие чукајте си ја главата сами после тоа. Модератори, извинете за офтопик, ама посилно беше од мене.
Здраво, нова сум на форумов, се надевам дека ќе ми помогнете. Имав секс веднаш по завршувањето на циклусот, заштитен со кондом, еднаш сврши па го сменавме и вториот пат пак со ама не сврши. Потоа пак имав ама ми бил ден на овулација, повторно беше заштитен и сврши во кондом. Па прашањето е дачи е можно да има нешто пошто ми беа плодни денови? Фала ви
Здраво, сакам да прашам дали знае некој како се гледа на крвната слика дали си бремена или не? Што е покачено или намалено пошо ми е срам да го прашам докторот. плс некој ако знае нека ми одговори