пред два дена ми заврши циклусот. Денес со партнерот имавме секс, пукна кондомот, бевме одма да бараме аптека за апче ама ништо.. А ми сврши внатре..
Освен ако не си шибнеш сперма со шприц внатре и не седиш со нозе нагоре 24 саати за да истече убаво. А, и успут да пуштиш музика за медитација.
Завчера јас и дечко ми имавме триење но бидејки бевме пијани можно е неколку пати да влезе во мене но не се сеќавам,притоа не сврши настрана, потоа пак продолживме, ме јаде сомнеж да ме може да влегло нешто при триењето, исто така последната мест. Ми беше на 14 јуни одприлика тоа значи дека ми биле мислам не плодни денови? Дали постои место да панила или?
Сум згрешила, место свршил на страна сум напишала различно, а дали знате дали сум била во плодни денови или? Незнам што да правам дали да купам апче знам дека не се пие тукутака тоа...
Кај секоја жена овулацијата настанува во различен период. Воопштено е тоа дека настанува 14 дена од почетокот на последниот циклус, кај некои тоа време е пократко кај некои подоолго. Ако имаш доцна овулација можно е да биле и плодни денови. Но ако имаш редовни циклуси на 28 дена тогаш имаш овулација на 14тиот ден и во критичниот момент плодните денови биле поминати.
Спушти некоја од апликациите за следење на менструацијата. Јас ја имам таа P.C. многу е добра, секогаш точно ми погодува кога треба да добијам, си внесуваш податоци таму за тебе, за односите, имаш таму кои ти се плодни и неплодни денови.
kje moze da mi pomognetee imav nezastetn no deneska trebase da mi dojde no se uste nema nisto deckomi go istori prviot pat nadvor od mene vtoriot pat imase tecnost me stra da ne zabremenam kje mozzi da mi pomognete nekoj po iskusen ve molammm
Девојки синоќа имав незаштитен однос со дечко ми. Проблемот е што мисли дека свршил малку и во мене пред да го извади надвор. Менструацијата ми заврши во четвртокот,(6ти јули) што мислите колкави се шансите да забременам ?