Со дечко ми имавме однос, но тој не сврши во мене но на неговата главичка имаше лигава проѕирна материја како топче па сега не знаеме дали може да забременам. Месечниот циклус ми заврши пред 4-5 дена.
Секој незаштитен однос има можност за бременост. Ако е сигурен дека не свршил во тебе нема што да се загрижуваш.
Дали стварно се неплодни иначе сигурна сум дека не сврши внатре тоа беше само го внесе и поради тоа што ме болеше го извади и го имаше тоа...
Кај секоја девојка плодните денови се различно, но не само во плодни денови се забременува. Ти си била околу 10-ти ден од менс што може и да ти биле плодни денови. Но ако си сигурна дека не свршил во тебе, нема зошто да си правиш стресови.
Не мачи тоа што беше лигаво и проѕирно. Тој ми рече за утре да одиме до аптека и да земаме апче против бременост. Дали се штетни за здравјето?
Тоа апче не е играчка. Во твојов случај немаш потреба, нема свршено во тебе. За следен пат да не бидеш во ваква ситуација-заштита. Ако решиш да го пиеш, аптекарката ќе ти каже можни последици од него.
Јас немам никакви симптоми а еве веќе 4 дена ми касни, ме фаќа паника, купив тест па ќе видиме што ќе биде. Јас мислам дека е од жешково, ама пак ми е страв некако....
Здраво Имавме незаштитени односи со дечко ми.Тој пред 3мин да сврши го извади.Немавме втора рунда.Па дали е можно да сум бремена
Не. Требa дa сврши вo тебе зa дa си бременa. Кoмплетнo внaтре. Зa дa бидете пoмирни кoристете си зaштитa зa следен пaт.
Нема шанси да си бремена чим свршил надвор од тебе. Спермата неможе да лета. Уживај си не се замарај не си бремена сл пат повеќе внимавајте
Devojki jas uste panicam mozebi nekoj go ima procitano mojot slucaj deka imav nezastiten odnos ne svrsi vo mene vo toa sum sigurno no posle toa pak prodolzivme bez da odi vo toalet samo se izbrisa so maramcinja i potoa pat svrsi no nadvor od mene sigurna sum no mi e strav za tie nekoj kapki da ne otisle vo mene sega me boli malce stomakot ovie denovi no mislam deka e od sto sum izmrznata mi se desava cesto no ke poludam neka mi kaze nekoj nesto podetalno ve molam mislam deka ke skrenam so umot
Ne ne mi kasni treva da dobijam na krajot na mesecot samo sto mi zavrasi ciklusot posle 5dena go imav toj rizicen odnos Valjda ne mi bile Plodni denovi mada i vo neplodni mozelo se e mozno mnogu mi e strav