Не неможе да си бремена,и не паничи,да се остане бремена треба знаеш што,а ако незнаеш те молам имаш интернет каде што пишува,ама буквално од а до ш све за односи и чуда.Што повеќе паничиш повеќе лошо за себе си правиш.
Колкави се шансите да останеш бремена од сперма или предсемена течност на долната облека а притоа ти се плодни денови?
Ajde da pojasnime malku vo vrska so bremenosta i menstruacijata. Tocno e deka po zabremenuvanjeto moze da se krvari, najcesto tie krvarenja se poklopuvaat so terminot na menstruacijata, no ne se so ista obilnost i vremetraenje, a dokolku se obilni i traat kolku menstruacijata, togas toa e znak za vonmatericna bremenost. Kaj forumdzikata koja go postavi prasanjeto, poverojatno e deka se raboti za nesto drugo, no sigurno e deka pregled e neophoden.
Ako dobro procita i jas taka napisav , no pregledot e neophoden, bidejki drugata varijanta e odredena bolest.
Help Na edna moja drugarka tebase da i dojde ovoj mesec na 5 no bas togas imala i odnosni no nezastiteni...od togas do sega ne i e dojdeno..taaa veli deka decko i i rekol deka ne e sigoren dali svrsil vo nea ili ne..sepak citalana na net i imala nekoi simptomi kako za bremenost na primer..bolki vo dolniot del na stomakot,gadenje,glavobolki i slicno... *Inaku koga ja prasav nejzino mislenje dali misli deka e bremena mi rece da Ima li mesto za panika?
Да Никогаш не се потпирајте на плодни и неплодни денови... и на - не свршив во тебе жими сперматозоидите.
Спојлер: Мочка во чаша!! Не е за луѓе со слаб желудник - Едит од даст Девојки го правев оној утрински тест со сода . Дали ова значи бременост? Вчера правев тест можеби беше рано дека треба да добијам на 20.08.2017 излезе негативен.
Направи гаргара сега ако те пече на грло не си трудна а ако е блага и не те пече трудна си значи си во блажена состојба
Направи и со шеќер тоа е 100 посто ефикасен. Остајго ти Петар. Спојлер: Шеќеров тест за бременост Кај ви текнуваат вакви будалештини?
Ах.. Јасно Па сигурно некој друг и дал како советот на Петар и тогаш го послушала па останала трудна..